Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın anladım canım.
Dün yarisma sayfalarini okudum
ama yeni geldiğim için bazı konularda bana konuşmak düşmez diye yorum yapmadım
Menumu bildirdim ama okudum pek bi yorum yapan olmadı
bi de oraya yazdığım eve yeni gidiyodum
akşam üstü yediğim meyveler hesapta yoktu

Hayirli gunler olsun ...

Banum nasilsin duzene girdinmi ilac konusunda hicde yazmiyorsun yaf

Zilim atom Karincam nasilsin ? İnsalkah hasta olmadin o soguktan sonra

Bugünkü menumu topluca yazayım
Sabah uyaninca
1 portakal
1 mandalina
kahvaltı
1 yumurta
yağlı peynir
yeşillik

öğle
Bulgurlu ıspanak
.Akşam
yağlı peynir ufalanmış salata
2 tane tereyağli yumurta

yanına ayran yok peynir koydum diye salataya.

uygun bir menü mü. 77 idi ilk başladığımda 74.5 gördüm
ama bi kaç gündür aynı kilodayım

Afiyet olsun firuze .. Menun iyi canim , bir an once yogurt alsan iyi olacak :))

Canim daha bu hafta basladin 2.5 kilo super . Hergun her hafta oyle devam etnez zaten .
Diyet sabir isidir firuzem ..

firuzeew aeben abla takip ettim sizi gerçi bu konuya aboneyim ama sürekli girmediğim için bildirim gelmiyordu

eminecim takıma da gün sonunda toplu olarak yazarsan menünü daha iyi olur ama resimlere de devam et sevdim bu yöntemi

Hosgeldin elifim , evet bildirim herzaman gelmiyor , benbilevtekrar aramak zorunda kaliyorum linki ...

ablacım nasılsın günaydınn, burası hareketlenmiş:)) epeydir yokum bazı kafama taktığım şeyler var başınızı şişirmek istemedim, inşallah düzelecek de bende rahatlayacağım
firuze hoşgeldin bende bir kendime geleyim sana katılmak isterim inşallah biraz moral bozukluğundan yedim durdum kilo aldım toparlanmam lazım

Zeynom Hosgeldin,

Kiz hangimizin hayati gulluk gulistanlik , ozledik .
Sıkıntilarinda bir an evvel gecer insallah .
Kizin nasil canim ?

doğru söylüyosun abla hangimiz güllük gülüstanlık:)) ya kızımla igili olduğu için takıyorum kafaya yoksa tınnn:)))
sen nasılsın sağlığın iyi inşallah
şuan reglim bitsin bende dönmek istiyorum montiye artık yazabildiğim kadar,
ya kafayı takıkken neden yiyorum sürekli onu çözmeye çalışıyorum şimdi ama anlayamıyorum
mayıs başı ablamın düğünü var internetten eblise aldım ama fermar kapanmadı ya arkadan iadede etmedim 4-5 kilo versem girerim dedim hırs yaparım dedim ama elbise elimde patladı resmen bende tık yok:))

Slm herkese,dr.sıramı beklerken firsattan istifade bakayim dedim.aebenim hasta olmadim soguktan ama basimin agrisi hep dewam ediyo,1 hafta oldu.sag gözümden kaynakli oldugunu dusunuyirum.gozumden basima vuruyo,bakalim dr.ne diycek.okula yakin bi goz hastanesi war boş derste geliverdim.herkes iyidir umarim.?

Gecmis olsun zilim . Ne dedi dr .?

Zeynom bak kilo vermek icin bir sebebinde var iste
Hadi basla montiye

Firuze kiz takima girdin burayi unuttun :))
Yazsana burayada bu hafta 2.5 kilo verdigini:) masallah ..

Menulerinide bekliyoruz ..

Firuze kiz takima girdin burayi unuttun :))
Yazsana burayada bu hafta 2.5 kilo verdigini:) masallah ..

Menulerinide bekliyoruz ..
Yaaa bana bildirim gelmiyo
Ben de kimse konuşmuyo diye unuttum. Bugün bi bakiyim daha doğrusu yine bi sorum var o yüzden girince gördüm yazdiklarinizi.

Montiye 2 kilo 600 gram verdim evet. Ama ilginç olan 2 gunde indim o kiloya sonra en son dün de 100 gram daha indi. Ama ben çok memnunum montignac diyetinden. Maşallah. Güzel gidiyo karnım tok sırtım pek .

Bu sabah laf aramızda 73.7 kgyu gördüm ama bilmiyorum doğru mu ama çok sevindim. Demek ki bende 1 kg bi günde iniyor sonra korumaya geçiyo ilginç

Gelelim günün sorusuna
Yeşil mercimek yapabilir miyim
1. Aşamada problem olmaz dimi

Bi de aklıma şu takıldı. Gerçi ben 2. Aşama yi henüz okumadım ama 2. Aşama sadece kilo korumak için mi yoksa kilo da veriliyor mu

Hoş bulduk canim.
Hadi gel katil bana.
Ben burdayım bu 2. Haftam.
Şimdilik motivasyon kaybim yok. Ay en çok ondan korkuyorum çünkü hep böyle bi hevesle başlıyorum sonra bi türlü surduremiyorum. Ama montignac sürdürülebilir bir diyet.
Her şeyden yeniyo daha doğrusu ben yiyorum. Bilmiyorum ki yemekleri hazırlarken haşlama buğulama usulü mu yapsak Ayy o zaman da diyet hiç çekilmiyor canım yemek yemek bile ıstemiyo.

Aabenim ben yemek pişirirken normal usul pişirilir zeytinyağlı ama. Margarin katı yağ ayçiçek kullanmıyorum. Doğru mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…