Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

Ooovvv Gelin hanım fena...yapılan şakada gayet samimi,nevarki gülüp espirili bır cevapla aileye dahil olabilirdi.sıcak ve samimi ne hoş...sizin hiç bir kabahatiniz yok.Bütün suç abinizde... umarım üzülmeden kırılmadan atlatırsınız Da bu gelin hanımla biraz zor..

Ayy abinde amma şımarıkmış ne demekmiş öyle aileye tripler falan, nişanlı herzaman bulunur ama aile asla.

Bende sinirleniyorum ama elden de bir şey gelmiyor. Hata abimin yengem bizi tanımıyor sonuçta.

ilk yapılan şaka gerçekten çok yersiz olmuş onda haklı ama sonralarında tamamen haklısınız
ayrıca üzülmeyin bu şekilde olmasında da vardır bir hayır, ayrıca yaşı mı küçük böyle bit kadar şeyleri deve yapmış bence çok gereksiz kapris yapmış ve böyle birşey için ayrıldıysa gerçekten başka bir nedeni yoksa üzülmeyin... abiniz de bir tuhaf yani mantıklı düşünse ya iki dakka sakince ne kadar abarttığını anlasa
neyse bence siz hiç üzülmeyin çok da üstüne düşmeyin.. çünkü siz daha da iyi olmaya çalıştıkça kız iyice abartabilir...

zaman verin... en fazla birkaç aya abiniz de düzelir

Gelip bana desin ben 23 yengem 27 yaşında. Kardeşim 20 yaşında. Ben yaş olarak daha yakınım kardeşime uygun bi şekilde diyebilirim. Abime farklı anlatılıyor gibi. Günahını almayayım ama. Bana öyle geliyor. Kardeşimin kötü birşey demediğini ben biliyorum. Ben ezdirmem de düğüne kadar susarız gibi.

Kardeşim yapmadı diye. Ayrıca sınavları var , stajım bitti yapamam deyince biraz bozuldu galiba.

Pardon ama kardeşinin böyle bir zorunluluğu yok ki. Yapak zorunda değil ki. Yaparım demiş yapamamış. Abiniz neden size kapris yapıyor? O kız onu gerçekten sevse böyle basit şeyler için o yüzüğü atmazdı.

kaprisli,fitne fesat insanlardan nefret ederim,bi tane de bizde var ne yazık ki,evlenirlerse abini tamamen unutmanız gerekecek

Reactions: anu
Yok bir daha şaka yapmayız boyumuzun ölçüsünü aldık ciddi dursakta suç ya gerçi.

Yani kötü niyet olmasa da anlamamış olabilir. Kırılmıştır ama cevabını da verdi. Abartmaya gerek yoktu. Umarım düzelir.

Konuyu abim daha iyi biliyor yapamadığını onun anlatması gerekirken kardeşime yüklendi daha fazla. Bence de yapmak zorunda değil.

kaprisli,fitne fesat insanlardan nefret ederim,bi tane de bizde var ne yazık ki,evlenirlerse abini tamamen unutmanız gerekecek
Bazen kızıp diyorum ömür boyu görmesem unutmam bu yaptıklarını diye ama abi sonucta.

Konuyu abim daha iyi biliyor yapamadığını onun anlatması gerekirken kardeşime yüklendi daha fazla. Bence de yapmak zorunda değil.

Kız nasıl yapsın işten çıkmış, neresiyle diksin ki? Olaya bak ya. Bence abin kardeşine yükleneceğine kızın sevgisini sorgulasın böyle basit bir şey için yüzük atan birinin abini sevdiğini düşünmüyorum ben. Burada düğünde ki kuaför parasını ödemek için çalışan birini bile gördüm ben. Hazıra konmasın bir zahmet. Ben kardeşinin yaptığı şakada bile abartılacak birşey görmedim. Ne var yani gülerek demiş şaka yani bu. bence hiç üstüne düşmeyin suçlu deilsiniz çünkü. Hepinizi parmağında oynatmaya kararlı sanki.

Sert bir dille söylese kardeşim ben uyarırım ondan önce. Anlamamıştır kabul belki sevmez şakayı uzatmaya gerek yok. Anneme üzülüyorum en çok .. Abimde evlenince anlar umarım

Daha öncesinde annem söylediği halde birde. Kaç kez azar işitti kardeşim sırf abim için patronundan , kendi işlerini yapma diye maaşını almadı yapmaya izin versin diye. Hadi yengem neyse de en büyük suçluyu abim olarak görüyorum. Ailesini bir çırpıda arka plana attı

biraz argo olacak ama " bi kuku ugruna ne günesler batiyor ya Rab !" demek istedim konuyu okuyunca.
o cok simarik gelin namzetinin kaprisleri koynuna girecegi adama gecer, size degil. Sende onun gibi bi insan evladisin bu hava civa neye kime ? Hayret bisey bu yeni nesil valla

Aynen bende ona şaşırdım. Kusura bakma ama yenge adayın çok yüzsüz ve şımarık. Abinde onun için tavır alıyorsa kendisi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…