- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
-
- Konu Sahibi Polyannaaaa
Yengem belki ailesiyle mesafelidir şaka yapmıyorlardır alışamamıştır v.s , abimin tavrı asıl kötü olanyengenden korktum
sözlüyken böyle olan evlenince abine tabiri caizse bir tasma takmadığı kalır.
bence o kızdan ailecek uzak durun,gerektiği kadar ilgilenin ve mesafeyi çok iyi ayarlayın.abi için ise diyecek söz bulamıyorum,Allah evladın da hayırlısını versin.
İleri de ne derece iyi oluruz bilmiyoruz. Hiç bir alışverişine gitmedik sırf kötü izlenim olmasın karısıyorlar demesin diye. Beni çağırdıkları halde abime dedim ben bu güzel derim alır sonra diğerinde aklı kalır ben gelmem siz gidin dedim. Düşman gibi olacak ne yaptık bilemedim.böyle olunca abinin tavırarıda gıcık kaptırır ya.
Yengem belki ailesiyle mesafelidir şaka yapmıyorlardır alışamamıştır v.s , abimin tavrı asıl kötü olan
Onun hatrına oldu herşey.. Hala bi an önce evlensin diye ugrasıyoruz.
Evlenselerr bir an önce bitse bu tantana diye dua ediyorumm :))Abiniz de seyim akıllı affedersinizde..
Çocuk mı ayol bu gelin.. ay ne sinir bozucu, kendini ne sanıyor acaba
Şuan hiçbirimiz konuşmuyoruz ben de numarası dahi yok kardeşimle irtibat halindeydi işleri oluyor diye o da artık konuşmuyor.e zaten ortak payda abi değil mi? abin olmasa yenge diye bir akraba da olmayacak.arayı yapması gereken kişi abin.ancak yengenin her olayı ki o şakada birşey yok normal olan bir çok kişinin gülüp geçeceği bir şaka,büyütüp abiye bir felaketmiş gibi yansıtması sorunun başlangıcıyken abinin de bunu sanki yengenin üstüne atom bombası atmışsınız gibi davranması sorunun gelişimi olmuş.
eğer abi böyle giderse nişanlısı ve sizin aranızı açacak bilincinde değil.dediğim gibi sizler mesafeyi iyi ayarlayın.
Abimle aynı evde oturmayacağız.. Fakat kız kardeşime yengemin yazdıkları vardı sözden sonra amcasının kızını örnek göstererek. Amcamın kızı 2 görümce olan eve gidiyor salak mısın dedim aranızı bozarlar dedim vs.. Abimin hala haberi yok bu yazdıklarından seçim yapmak zorunda kalmasın diye..valla uğraşmayın bence,siz psikolojik yaklaştıkça abiniz daha da melankolikleri oynucak, kızda biliyor zaten abinizin zafiyetini ve sizin hassasiyetinizi, bırakın bence uğraşmayı, kız zaten sevseydi sudan sebepten bırakmazdı abinizi
Anneme daha önce dediğinde şaka olayını söylemiş, tamam sonrasında yapmadı kimse şaka deyince istemiyorlar diye söylendi demiş.. Başka birşey varsa söylerdi anneme. Şimdi onla da konuşmuyor ki.abin sizin yüzünüzen diyor ama açıklama yapmıyor. ne yapmışsınız söylemeli bence. belkide bilmeden farkında olmadan yapmışsınızdır?
ALLAH korusun ev huzuru toptan kaçar o zaman :))))Dua edin de toptan çıksın o kız sizin hayatınızdan..
bi biz bulamadık böyle erkekAnneme daha önce dediğinde şaka olayını söylemiş, tamam sonrasında yapmadı kimse şaka deyince istemiyorlar diye söylendi demiş.. Başka birşey varsa söylerdi anneme. Şimdi onla da konuşmuyor ki.
Evlensin de artık en azından evine gider görmeyiz somurttuğunu. Abim de olsa insan soğuyor ister istemez.Abiniz o kızla evlenirse o abiden umudu kesin derim
Heheheh :) Aynısını ben demiştim annemebi biz bulamadık böyle erkek
Şuan hiçbirimiz konuşmuyoruz ben de numarası dahi yok kardeşimle irtibat halindeydi işleri oluyor diye o da artık konuşmuyor.