Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

bir de sunu diyeyim.. evlensin de kurtulayim diyosun ama simdiden boyle azginlik yapan, evlenince huhhuu.. Allah muhafaza..

Ben çok iyi düşünemiyorum artık , bir kaç bez parçası için ortalığı birbirine kattı yine gönderdi yaptırsınlar diye. Hakikaten yanlış anladığını düşünmüyorum artık şaka olduğunu bilerek yapmış olabilir. Sırf bizi kötü göstermek için.
aman iyi olalim diye alttan aldikca azitir bu kisilikler.. derdin ne senin diye gerekirse koyun tavrinizi.. abinle basbasa, kotulemeden konusmaya calis.. daha da anlamayip size tavir alacaksa, dunden alsin..

O sakada ne varmiski?
Ben sahsen gelin olsam gulumserdim orda.
Hosumada giderdi bi genc kiz olarak ilerde gorumcem olacak olan kizlarin,ciddi, burnu havlarda degilde sakaci olmalari.
Tabi her kisilik farkli.
O cumleyi duyunca galiba zor gorumce sandi birden kardesinizi.
Ama boyle atlamak niye?

Ve suc kesinlikle abinizin.
Evlenen erkekler ailesinden kopsunda gelsin anac olmasin deriz ama, bunuda kastedmiyoruzz..
Yani bize bağımlı kalsın istemiyoruz sadece neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etsin. O da eşi olacak sonuçta, illa ki savunacak eşini fakat ortada bi durum yokken küsüyor, savunmasını gerektirecek bişey dediğimizi düşünmüyorum.

aman iyi olalim diye alttan aldikca azitir bu kisilikler.. derdin ne senin diye gerekirse koyun tavrinizi.. abinle basbasa, kotulemeden konusmaya calis.. daha da anlamayip size tavir alacaksa, dunden alsin..
Abime dedim canım şaka olduğunu söyledim. Hatta arada kalmasın diye kardeşime görümceler ara bozar demiş onu demedik bile. Abim tamam diyo akşam ne konuşuyorlarsa bir gün de değişiyor küsüyor çocuk gibi. Soğudum abimden de haliyle, konuşmak içimden gelmiyor.

Yani bize bağımlı kalsın istemiyoruz sadece neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etsin. O da eşi olacak sonuçta, illa ki savunacak eşini fakat ortada bi durum yokken küsüyor, savunmasını gerektirecek bişey dediğimizi düşünmüyorum.
abin boyle yapar, kizi teskin edecegine taraf olup ortami gererse, o kiz daha cok yuz bulur.. siz bsy yapmis olsaniz, tamam korusun da.. yangina korukle gidip kiza meydani acan o.. yarin bir gun zapt edemediginde kendi dusunur artik..

bir de sunu diyeyim.. evlensin de kurtulayim diyosun ama simdiden boyle azginlik yapan, evlenince huhhuu.. Allah muhafaza..
Bizi sevmiyorsa gelmez diye düşünüyorum, annem de kimsesi yok burda illa arayı sıcak tutar sizden başka kimi olacak diyor. Yani bi bakımdan kötü olmakta istemiyorum mesafeli olalım çok muhabbet tez ayrılık getirmesin.

abin boyle yapar, kizi teskin edecegine taraf olup ortami gererse, o kiz daha cok yuz bulur.. siz bsy yapmis olsaniz, tamam korusun da.. yangina korukle gidip kiza meydani acan o.. yarin bir gun zapt edemediginde kendi dusunur artik..
Ikisi aynı eve girmeden anlamayacak, anlayınca da çeksin bi zahmet. Artık ayrılırlar mı onlara kalmış birşey.

Bizi sevmiyorsa gelmez diye düşünüyorum, annem de kimsesi yok burda illa arayı sıcak tutar sizden başka kimi olacak diyor. Yani bi bakımdan kötü olmakta istemiyorum mesafeli olalım çok muhabbet tez ayrılık getirmesin.
annen malesef yaniliyor.. daha ilk tanima asamasinda bunlari yapan, evlenince iyice cosar.. bn de evlenince boyle olmaz derdim gorumce kv icin, resmen kudurdular dugun ertesi..

annen malesef yaniliyor.. daha ilk tanima asamasinda bunlari yapan, evlenince iyice cosar.. bn de evlenince boyle olmaz derdim gorumce kv icin, resmen kudurdular dugun ertesi..
Desene bulduk başımızın belasını , artık başa gelen çekilir. En azından aynı evde olmayacağız.

X