Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

Kardeşim iyi niyetlidir ama ben onun kadar değilim. Onunla barışsa bile benimle zor görünüyor yapmacık davranamam abimde olsa.

saçma sapan nedenlerden abini nişanı atarım diye tehdit eden insan ilerde dahada kötü şeyler yapabilir...birde abini nasıl bukadar etkilemiş şaşırdım doğrusu..

saçma sapan nedenlerden abini nişanı atarım diye tehdit eden insan ilerde dahada kötü şeyler yapabilir...birde abini nasıl bukadar etkilemiş şaşırdım doğrusu..
Söz atmasından ailesinin haberi yok sanırım. Blöf gibi geliyor bana da. Ah bi bilsemm

Aksine ikisi de birbirinin gözünün içine bakıyor. Bilmiyorum sevgisi bitmiş olabilir mi.

ben sevme öyle tatsız şakaları kız güzel cevap vermiş ama beğendim tarzını

Ben yaptığınız şaka da bir şey göremedim
diğer konuda neye kızmış onu bile anlamadım. Neden ayrıldılar örtü için mi onu hiç anlamadım? Abide oyuncak olmak üzere elinde haberi yok
Kardeşim yapmadı diye. Ayrıca sınavları var , stajım bitti yapamam deyince biraz bozuldu galiba.

ben sevme öyle tatsız şakaları kız güzel cevap vermiş ama beğendim tarzını
Olabilir herkes kaldırmayabilir. Doğrudur.. Ama zaten cevabı verdi abime kendi verdiği cevabı söylemeden söylemesi tuhaf olan.

5 yillik gelinim bu kaprislerin 1ini bile yapamadim valla özendim simdi geline
Bazilari da gelin olcam kendimi ezdirmeyim bastan sert durim de isi sıkı tutim derdinde olur, bu kiz onlardan herhal

Abinizi umursamayin. Evlenecek neredeyse ama çocuk gibi surat asarak küserek sorununu çözmeye calisiyor.

Ne haliniz varsa görün diyin sizler de anne babaniz da birakin kendi hallerine... Yarin barisir onlar. Üstünuze alinmayin dahi..

Ve kizla ozel olarak iletisime gecmeyin telefon mesaj vs ile...abinize de sadece kendisinin yaninda muhattap olacagnizi söyleyin yanlis anlamalar boylece azalmis olur siz de rahat edersiniz biz de diye ekleyin..

Konuşursak şayet adam akıllı , son söylediğinizi söylerim en mantıklısı o sanırım. Teşekkürler

5 yillik gelinim bu kaprislerin 1ini bile yapamadim valla özendim simdi geline
Bazilari da gelin olcam kendimi ezdirmeyim bastan sert durim de isi sıkı tutim derdinde olur, bu kiz onlardan herhal
Bilemedim bizle kötü olmasının onun açısından ne gibi iyi yönü olabilir.

Yaptiginz sakada hicbir problem yok kardesiniz bir espri yapmis gulunsun diye gelin hanimda otimatikmen kendisini bellietmis.gecimsiz bir tip olacaginin sinyallerim.abinize gelince onun tavirlarindan ki elbebek buyutuldu diyorsunuz size ailesine minnettarligini bu sekildmi oduyor? Sormalisiniz kendinie.dik durun tavirlariniz net olsun ne saka yapin nede kotu davranin .anlasilan o ki samimiyet kurulcak tip degil.benik fikrim abinizle yengeniz tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.eger evlenirlerse abinizi unutacaginiz kesin gibi.cok garip bi dunya dengeyi kurmak zor.(gelin cok sinir bozucu soylemeden gecemiycem ozur)

Bak canin kac yasindasin bilmiyorum ama samimi gorup bir saka yapmis kardesin ha cok ta abartilcak bir durum yok kendinizi her acidan suclu gormekten vazgecin... ben sizin yerinizde olsam asil ben kuserim abime..neden mi ota b..ka sizi ezdirdigi icin ne bu canim herkesin yeri farkldii... kendine es aliyor size kuma degil olan olmus bir saka yapilmis ne var bunda... buyuk olup gormemezlikten gelebilirdi ne hemen abine yetistiriyor... dua ett e barismasinlar yoksa siz ailecek abini unutun her seye dolduru cok zor kendinizide ezdirmeyin ben sizde samimi soyluyorum bir art niyet sezmedim sizde ezdirmeyin gereken yerde cvbini vermekten de cekinmeyin

valla kendini sultan sanmış karşısında el pence duran birilerini arıyo dikkat edin. Ayrıca yapılan şakadada bişey yok bende derim hep benim kaynanam kaynanalık yapmıyo kaynım yapıyo(aynı yaştayız) diye. gülüşür geceriz hep beraber sonuçta aile oluncak yani aile içinde olur böyle şeyler

Bunun benzer versiyonu bizde vardi, evini dizmis yerlestirmis beni cagirdi gostermeye ben de baktim hayirli olsun gule gule oturun dedim, neymis guzel olmus dememisim, zir zir aglamis
velhasil 6 yil kadar evli kalip ayrıldılar, daha dogrusu abim ayrildi, simdj de hepimizk tek tek arayip ne olur aramizi yapin, ben ettim siz etmeyin diyor. ..

Neyse diyecegim o ki simdi ayrilirlarsa gayet hayirli olur abin icin, cunku boyleleri asla hicbir seyden mutlu olamiyor, surekli entrika surekli dert cile pesindeler, mutsuzluktan besleniyorlar ve kendi mutsuzluklarini da cevrelerine bulastiriyorlar, en iyisi olabildigince uzak durmak...

He sunuda soliyim sakin ama sakin aralari.i yapma gibi bir derde dusmeyin cunku o bulmus abin gibi ailesini en ufak bir eyde karsisina alicak adami daha yakasini birakmaz. Krsin barisirlar.ne halleri varsa gorsunler.ama siz abinize kirildiginizi kesinlikle bellietmelisiniz.malesef bu dunyada susanin.yeri yok kiymeti bilinmiyor.uygun bir sekilde dile getirmelisinizki hrseyde kendisini hakli gormeyi biraksin.belkide bos konusuyoruz bu tipler duzelmez.bosverin gitsin.

abınız ve yengenız kac yasındalar acaba..kusura bakmayın ama bana tavırları bıraz olgunlasmamıs gıbı geldı.kardesınız de keske o sakayı yapmasaymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…