Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

ayyyy burada da var bir tane,yazdıklarını dehşetle okuyorum.dilerim yüce rabbimden aynı kendisi gibi bir gelini olur annesinin

İlk şaka çok yersiz olmuş. Ama sonrasında elbiseye bakmamışlar ilgilenmemişler vs... Yani sırf bu yüzden söz atan bir kızla abin evlenmesin. Biz eşimle evlenebilmek için nelere göğüs gerdik. Ailesi neler yaptı ama yinede aşk kazandı. Bu kadar çabuk vazgeçen birisiyle çok zor...

Evin tek kızı ondan olabilir diye düşüyorum artık. Oda şımartılmış olabilir. Argo değil tam olarak bu malesef. İleri de kardeşlerini bulabilir mi aradığında orası muamma.

Haklı demiyorum kız kardeşim için samimi gördü belki yaptı uyardık bi daha yapmadı zaten. Büyütülecek kadar kötü bir durum değil bence tabi.

Valla bence şaka da bi sorun yok güler gecerdim hatta kaynana diye de takılırdım yani.
Acaba bu yenge kaç yaşında daha ergenliğini atlatamamış gibi tripler, şikayet etmeler falan?
Abiniz de kıza kul köle olmuş vaziyette. Kız ne derse ona inanıyor.
Bence artık şaka falan yapmayın resmi olun gelinle. Ne işleri varsa abinle halletsinler.
Ben olsam abime çok kızardım çok.

Nasıl kızıyorum bilsen,
27 yaşında abimle yaşıtlar. Abim bildim bileli böyle. Tamam korusun sevsin de bizi niye siliyor.

Nasıl kızıyorum bilsen,
27 yaşında abimle yaşıtlar. Abim bildim bileli böyle. Tamam korusun sevsin de bizi niye siliyor.
Ya tabiki erkek sevdiğini ezdirmez de sizin gelin ezilmemiş ki neyin savunması bu?
Kız çok pohpohlanmış galiba hep ilgi hep beğeni istiyor. Hiç çekemem böyle insanları.
Bari evlenince size uzak otursalar. İyice birbirinize düşürür sizi abinle.

ooo tam ağzına ıslak tuvalet terliğiyle vurulacak kız verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz bırakın hiç dönmesin abin geri.. sevgi de bir yere kadar bu ne bea?

Daha fazlası olamaz , ben hep abimi suçlu görüyorum. Tanıyan bizi o sonuçta.

ooo tam ağzına ıslak tuvalet terliğiyle vurulacak kız verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz bırakın hiç dönmesin abin geri.. sevgi de bir yere kadar bu ne bea?
Öyle de dilde dönen kız kardeşim olacak onun yüzünden denilecek. Ne yazık ki

Öyle de dilde dönen kız kardeşim olacak onun yüzünden denilecek. Ne yazık ki

demezler bir süre sonra unutulur.. ama evlenirlerse sürekli siz bahane edileceksiniz her şeyde.. şaka yapsan bir dert, yapmasan bir dert vicdan azabı gibi kız.. abin de unutur zamanla eminim..

Sonunu kendi sonum gibi görüyorum.... Kıskanç ve acımasız bi gelin karısının lafından çıkmayan bi abi savrulan bi aile

15 yıl oldu hala benimle uğraşır
Çocuktan büyüdüm derdi bitmedi

İlk yapılan şaka biraz ağır olmuş.Sadece 3. kez gördüğünüz birine yapılacak şaka değil bence.
Lakin abinizin arayı bulması gerekirdi ergenler gibi trip atmaya gerek yoktu bence.
bencede arakadaşa kayılıyorum abinin arayı bulması lazım gelip size nie çıkışıyor ,lenn bi bize denk gelmedi böle kocaaa

Olabilir herkes kaldırmayabilir. Doğrudur.. Ama zaten cevabı verdi abime kendi verdiği cevabı söylemeden söylemesi tuhaf olan.

bence söylemiştir. yinede ilk defa tanışılan insan larla böyle soğuk şakalar çok iyi değil takılmayın bence çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…