- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi Polyannaaaa
ayyyy burada da var bir tane,yazdıklarını dehşetle okuyorum.dilerim yüce rabbimden aynı kendisi gibi bir gelini olur annesinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar , biz 3 kardeşiz abim ben ve kız kardeşim. Abim şuan sözlü , sözlüsüyle toplamda 3 kez görüştük. Biri sözde diğer ikisinde bize misafir olarak geldi. Sözde hiçbir problem yaşamadık çok şükür. Aile olarak bizi ziyarete geldiler ben yemek hazırlıyordum annemle abimin sözlüsü yani yengem de ben de yardım edeyim diye geldi. Annem de benim yapacağım bişey var mı dedi bende anne sen git biz yapıyoruz dedim. Kız kardeşim de yeni geldi eve o arada , anne sen git ben kaynanalık yaparım onlara dedi gülerek , yengem bunun üstüne sert bi şekilde senin kaynanalığın sökmez bana dedi. Ertesi gün abim hepimize küstü. Annem ne oldu diye sorunca laf söylüyormuşsunuz dedi. Bende şaka yaptı kötü bir niyetle demedi dedim, ki kardeşimi abim de benim kadar tanıyor.. Yengemin söylediğinin üstüne de bişey demedik misafirimiz hem. Kardeşime de annemle tembihledik şaka yapma bir daha kaldırmıyor demek ki diye. İki üç hafta sonra nişan alışverişine gittiler abimle.
Ertesi gün bize gelmek istemiş abim de getirdi. Normal muhabbet ettik naber nasılsın gibilerinden konuştuk. Hatta o gün nişanlığını bize göstermek için getirmiş eve girerken görmemiştim ben de getirdiğini bilmiyordum. Kardeşimin de yetiştirmesi gereken ödevi vardı biraz durdu sonra çıktı evden. Annem yengeme nişanlığımı getirdin kızım dedi evet dedi kızlar görmek ister diye getirdim dedi. Gidelim bakalım dedim bende açtık baktık gerçekten güzel bir seçim yapmış bonesi uymamış dedim aynı rengi olsa daha iyi olur falan, güle güle giy çok güzel dedim. Sonra fazla durmadılar zaten abim götürdü. Ama akşam gelince kardeşime fırça neden bakmamışız, çok ilgilenmemişiz istemiyormuşuz gibi. Yoksa sözü atarım demiş. Annem de sen de burdaydın diye söyledi kötü bişey mi dedik sert mi davrandık madem çok göstermek istiyor nişanlığı getirsin dedi ben demesem getirdiğini de söylemedi ki dedi. Abim ondan sonra bizle hepten konuşmayı kesti zaten. Tamam şakayı sevmez bişey söyleyemeyiz de kötü birşey de demedik. Hatta dış cephe rengi seçiyorduk annemle bizim oturduğumuz eve onun da fikrini sordum kırılmasın diye. Bir kaç gün önce kardeşime yazmış kardeşim ona bazı konularda yardımcı oluyordu. ( Eve yapılan eşyalar masaörtüsü vs. ) Patronu yapamazsın diye diretti stajı bitince çıkmak zorunda kaldı . Neyi ne kadar yaptın diye. Kardeşim söyledi patronum izin vermedi hepsini yapamadım diye gönderirim makinem yok sen yaptırırsın kalanı dedi. Tabi ertesi gün ayrılmışlar abim kardeşime senin yüzünden oldu diye bir sürü hakaret.. Şuan ne yemek yiyor bizle ne konuşuyor. Annem stresten yüzü hep yara oldu. Belki biz hatalı davranıyoruz bilemedim, uzun oldu k.bakmayın lütfen sadece şuan ne yapabiliriz. Muhtemelen hala konuşuyolar abimle yengem..
Evin tek kızı ondan olabilir diye düşüyorum artık. Oda şımartılmış olabilir. Argo değil tam olarak bu malesef. İleri de kardeşlerini bulabilir mi aradığında orası muamma.biraz argo olacak ama " bi kuku ugruna ne günesler batiyor ya Rab !" demek istedim konuyu okuyunca.
o cok simarik gelin namzetinin kaprisleri koynuna girecegi adama gecer, size degil. Sende onun gibi bi insan evladisin bu hava civa neye kime ? Hayret bisey bu yeni nesil valla
Gelinleri de tam tersi, belki de bizim imtihanımız da budur.ayyyy burada da var bir tane,yazdıklarını dehşetle okuyorum.dilerim yüce rabbimden aynı kendisi gibi bir gelini olur annesinin
Haklı demiyorum kız kardeşim için samimi gördü belki yaptı uyardık bi daha yapmadı zaten. Büyütülecek kadar kötü bir durum değil bence tabi.İlk şaka çok yersiz olmuş. Ama sonrasında elbiseye bakmamışlar ilgilenmemişler vs... Yani sırf bu yüzden söz atan bir kızla abin evlenmesin. Biz eşimle evlenebilmek için nelere göğüs gerdik. Ailesi neler yaptı ama yinede aşk kazandı. Bu kadar çabuk vazgeçen birisiyle çok zor...
Nasıl kızıyorum bilsen,Valla bence şaka da bi sorun yok güler gecerdim hatta kaynana diye de takılırdım yani.
Acaba bu yenge kaç yaşında daha ergenliğini atlatamamış gibi tripler, şikayet etmeler falan?
Abiniz de kıza kul köle olmuş vaziyette. Kız ne derse ona inanıyor.
Bence artık şaka falan yapmayın resmi olun gelinle. Ne işleri varsa abinle halletsinler.
Ben olsam abime çok kızardım çok.
Abim ama saf değil süzme salak o kadar sinirliyim artık.Yenge deli abi de saf çıkmış. Olan bu.
Ya tabiki erkek sevdiğini ezdirmez de sizin gelin ezilmemiş ki neyin savunması bu?Nasıl kızıyorum bilsen,
27 yaşında abimle yaşıtlar. Abim bildim bileli böyle. Tamam korusun sevsin de bizi niye siliyor.
Daha fazlası olamaz , ben hep abimi suçlu görüyorum. Tanıyan bizi o sonuçta.Ya tabiki erkek sevdiğini ezdirmez de sizin gelin ezilmemiş ki neyin savunması bu?
Kız çok pohpohlanmış galiba hep ilgi hep beğeni istiyor. Hiç çekemem böyle insanları.
Bari evlenince size uzak otursalar. İyice birbirinize düşürür sizi abinle.
Öyle de dilde dönen kız kardeşim olacak onun yüzünden denilecek. Ne yazık kiooo tam ağzına ıslak tuvalet terliğiyle vurulacak kız verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz bırakın hiç dönmesin abin geri.. sevgi de bir yere kadar bu ne bea?
Öyle de dilde dönen kız kardeşim olacak onun yüzünden denilecek. Ne yazık ki
Merhaba arkadaşlar , biz 3 kardeşiz abim ben ve kız kardeşim. Abim şuan sözlü , sözlüsüyle toplamda 3 kez görüştük. Biri sözde diğer ikisinde bize misafir olarak geldi. Sözde hiçbir problem yaşamadık çok şükür. Aile olarak bizi ziyarete geldiler ben yemek hazırlıyordum annemle abimin sözlüsü yani yengem de ben de yardım edeyim diye geldi. Annem de benim yapacağım bişey var mı dedi bende anne sen git biz yapıyoruz dedim. Kız kardeşim de yeni geldi eve o arada , anne sen git ben kaynanalık yaparım onlara dedi gülerek , yengem bunun üstüne sert bi şekilde senin kaynanalığın sökmez bana dedi. Ertesi gün abim hepimize küstü. Annem ne oldu diye sorunca laf söylüyormuşsunuz dedi. Bende şaka yaptı kötü bir niyetle demedi dedim, ki kardeşimi abim de benim kadar tanıyor.. Yengemin söylediğinin üstüne de bişey demedik misafirimiz hem. Kardeşime de annemle tembihledik şaka yapma bir daha kaldırmıyor demek ki diye. İki üç hafta sonra nişan alışverişine gittiler abimle.
Ertesi gün bize gelmek istemiş abim de getirdi. Normal muhabbet ettik naber nasılsın gibilerinden konuştuk. Hatta o gün nişanlığını bize göstermek için getirmiş eve girerken görmemiştim ben de getirdiğini bilmiyordum. Kardeşimin de yetiştirmesi gereken ödevi vardı biraz durdu sonra çıktı evden. Annem yengeme nişanlığımı getirdin kızım dedi evet dedi kızlar görmek ister diye getirdim dedi. Gidelim bakalım dedim bende açtık baktık gerçekten güzel bir seçim yapmış bonesi uymamış dedim aynı rengi olsa daha iyi olur falan, güle güle giy çok güzel dedim. Sonra fazla durmadılar zaten abim götürdü. Ama akşam gelince kardeşime fırça neden bakmamışız, çok ilgilenmemişiz istemiyormuşuz gibi. Yoksa sözü atarım demiş. Annem de sen de burdaydın diye söyledi kötü bişey mi dedik sert mi davrandık madem çok göstermek istiyor nişanlığı getirsin dedi ben demesem getirdiğini de söylemedi ki dedi. Abim ondan sonra bizle hepten konuşmayı kesti zaten. Tamam şakayı sevmez bişey söyleyemeyiz de kötü birşey de demedik. Hatta dış cephe rengi seçiyorduk annemle bizim oturduğumuz eve onun da fikrini sordum kırılmasın diye. Bir kaç gün önce kardeşime yazmış kardeşim ona bazı konularda yardımcı oluyordu. ( Eve yapılan eşyalar masaörtüsü vs. ) Patronu yapamazsın diye diretti stajı bitince çıkmak zorunda kaldı . Neyi ne kadar yaptın diye. Kardeşim söyledi patronum izin vermedi hepsini yapamadım diye gönderirim makinem yok sen yaptırırsın kalanı dedi. Tabi ertesi gün ayrılmışlar abim kardeşime senin yüzünden oldu diye bir sürü hakaret.. Şuan ne yemek yiyor bizle ne konuşuyor. Annem stresten yüzü hep yara oldu. Belki biz hatalı davranıyoruz bilemedim, uzun oldu k.bakmayın lütfen sadece şuan ne yapabiliriz. Muhtemelen hala konuşuyolar abimle yengem..
Abiniz yeterince suçlu zaten. Böyle ufak şeyler için aileyi atmakta neymiş?Daha fazlası olamaz , ben hep abimi suçlu görüyorum. Tanıyan bizi o sonuçta.
bencede arakadaşa kayılıyorum abinin arayı bulması lazım gelip size nie çıkışıyor ,lenn bi bize denk gelmedi böle kocaaaİlk yapılan şaka biraz ağır olmuş.Sadece 3. kez gördüğünüz birine yapılacak şaka değil bence.
Lakin abinizin arayı bulması gerekirdi ergenler gibi trip atmaya gerek yoktu bence.
Olabilir herkes kaldırmayabilir. Doğrudur.. Ama zaten cevabı verdi abime kendi verdiği cevabı söylemeden söylemesi tuhaf olan.
Allah sana da yardım etsinSonunu kendi sonum gibi görüyorum.... Kıskanç ve acımasız bi gelin karısının lafından çıkmayan bi abi savrulan bi aile