Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

ay kimsenin tribini cekemem şahsen yerinde olsam abimde varken açıkça senin istediğin nedir diye sorarım gerekirse konuşmayalım görüşmeyelim derim abim de ister yemek yesin ister yemesin umrumda olmaz haklı olan pasif durmamalı bence
Annemle konuşmuyor kaldı ki bizimle. Bana demedi ama kardeşime istediğiniz oldu senin yüzünden demiş..

ALLAH korusun ev huzuru toptan kaçar o zaman :))))
Sizin hayatınızdan çıkmazsa da olacağı o canım..
Abiniz çünkü kızın ağızına bakıyor...
Bu sebepten söz atılır mı?
Yarın öbürgün ewlendiler diyelim, yeğeniniz oldu...
Bir fikir werdiniz yada şunu şöyle mi yapsak acaba diye fikir werdiniz diyelim,
Abinize der ki; benim işime karışıyorlar boşanıyoruzzz ...
Böyle daha mı iyi..
Bence abinizin karşısına başka biri çıksın diye dua edin...
Dinleyin siz beni başlayın hatim indirmeye :KK45:

Tamam artık böyle gider. Evlense de gelinin bu sinsiliği devam eder.
İsterseniz hiç birşeye karışmayın yine de her şeyin ortasına koyar sizi.
Karışmıyoruz abim yalvarır barışır , evlenip evlerine gitsinler huzurumuz geri gelsin istiyoruz.

Böyle kişilikte ki bi abi benimle konuşsa nolur konuşmasa nolur kusura bakma ama hem abinin hem yengenin totosu tavan yapmış iyi valla oldu olacak size bi kagıtta yazsın abiniz gelin hnm geldiginde nasıl konuşacagınızı :KK43:

yahu bence yapılan şakada hiçbir şey yok
bana deseler güler geçerim yani ne varmış
gelin çok kaprisliymiş, valla ben olsam kimsenin tribini çekemem
sizle mi evleniyor abinle mi bu ne yav?
sen de ailen de abinle konuşmayın aşırı şımarmış
bırakın ne hali varsa görsün.

Sizin hayatınızdan çıkmazsa da olacağı o canım..
Abiniz çünkü kızın ağızına bakıyor...
Bu sebepten söz atılır mı?
Yarın öbürgün ewlendiler diyelim, yeğeniniz oldu...
Bir fikir werdiniz yada şunu şöyle mi yapsak acaba diye fikir werdiniz diyelim,
Abinize der ki; benim işime karışıyorlar boşanıyoruzzz ...
Böyle daha mı iyi..
Bence abinizin karşısına başka biri çıksın diye dua edin...
Dinleyin siz beni başlayın hatim indirmeye :KK45:
Ne desek biz suçlu oluruz. Hayırlısı artıkk :)

Böyle kişilikte ki bi abi benimle konuşsa nolur konuşmasa nolur kusura bakma ama hem abinin hem yengenin totosu tavan yapmış iyi valla oldu olacak size bi kagıtta yazsın abiniz gelin hnm geldiginde nasıl konuşacagınızı :KK43:
Konuşabileceğimiz bi konu yok ki nasıl iyimisinden başka zaten tanımıyoruz birbirimizi. Isınmadan soğudum desem yeridir.

yahu bence yapılan şakada hiçbir şey yok
bana deseler güler geçerim yani ne varmış
gelin çok kaprisliymiş, valla ben olsam kimsenin tribini çekemem
sizle mi evleniyor abinle mi bu ne yav?
sen de ailen de abinle konuşmayın aşırı şımarmış
bırakın ne hali varsa görsün.
Hadi o hiç anlamıyor diyelim.
Abimde bilir kardeşimin kötü niyetle demediğini.
hemde çok şımarttılar.

ayrılmaya niyeti varmış..epey bahane üretmiş zaten..umarım kardeşlerin arası düzelir...

Yazık, abini oynatıyor parmağında,çok da güzel dolduruyor size karşı. Anneciğine çok üzüldüm ben aslında, onu üzmeye hakları yok ikisinin de, ne yaparlarsa yapsınlar ayrılıyorlar mı, barışıyorlar mı kadıncağızı daha fazla üzmesinler. Şımarık şeyler..^^

o nasıl bir daha yeni sözlenmiş genç kız tavrıdır öyle. diliyle dövüyor mübarek.
abiye de diyecek söz bulamıyorum, bulduncuk olmuş resmen.
şu erkekler eşleriyle anne veya kızkardeşlerinin arasındaki dengeyi niye sağlayamaz hiç anlamam.
allah annenizin yardımcısı olsun ve bence abinizin de üstüne gitmeyin. iyice coşacak size de yazık.

ayrılmaya niyeti varmış..epey bahane üretmiş zaten..umarım kardeşlerin arası düzelir...
Kardeşim iyi niyetlidir ama ben onun kadar değilim. Onunla barışsa bile benimle zor görünüyor yapmacık davranamam abimde olsa.

Yazık, abini oynatıyor parmağında,çok da güzel dolduruyor size karşı. Anneciğine çok üzüldüm ben aslında, onu üzmeye hakları yok ikisinin de, ne yaparlarsa yapsınlar ayrılıyorlar mı, barışıyorlar mı kadıncağızı daha fazla üzmesinler. Şımarık şeyler..^^
Kesinlikle hepimizden çok onu düşünmek gerekiyor. Keza babamda öyle . Hadi bizim hatrımız yok babamla annemin olmalı

o nasıl bir daha yeni sözlenmiş genç kız tavrıdır öyle. diliyle dövüyor mübarek.
abiye de diyecek söz bulamıyorum, bulduncuk olmuş resmen.
şu erkekler eşleriyle anne veya kızkardeşlerinin arasındaki dengeyi niye sağlayamaz hiç anlamam.
allah annenizin yardımcısı olsun ve bence abinizin de üstüne gitmeyin. iyice coşacak size de yazık.
O mutlu olup gitsin bi an önce derdindeyiz. Böyle bir gidişle nasıl mutlu olunur bilemem ama.

abinin burnunun sürtmesi gerekiyor.ne yemeğini yapın,ne çamaşır,ne ütü.hiç konuşmayın.kaale almayın.çok istiyorsa gitsin kendi başına evlensin o kızla.fazla şımartmışsınız ikisini de:KK62:

abinin burnunun sürtmesi gerekiyor.ne yemeğini yapın,ne çamaşır,ne ütü.hiç konuşmayın.kaale almayın.çok istiyorsa gitsin kendi başına evlensin o kızla.fazla şımartmışsınız ikisini de:KK62:
Umarım aklı başına gelir bu şekilde. Tek erkek diyerek şımartıldı, annemler yaptı birazda. Çok pohpohladılar cezası mı desem ne desem.

Kiz abini sevmiyor galiba, ayrilmaya bahane ariyor. Abin de kiz icin ölüyor. Bu durumda daha cok cekecek gibisiniz.
Bence artik samimi olmayin, araya kocaman bir mesafe koyun, eger isterse gelin hanim size yaklasmaya calisir.
Bu kadar ilgi budalasi kizla ugrasilmaz

X