- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
-
- Konu Sahibi Polyannaaaa
işte benim seboşummmmTabiririi caiz ise kızı s.tir çalın.abinize anne babamız bu kızı istiyorsa defolsun gitsin düğününü kendi yapsın desin.açık net kızı istemediğiniz söyleyin yoksa kiz simarmis kici kalkmış bakin görün nasıl yola gelecek o kadın.yoksa hayatınız boyunca ne abiniz ne siz rahat edemezsiniz
işte benim seboşummmmazıcık banada taktik versene
sevgili biricik kayınvalidem aradıda 2.5 sene sonra...hani şu altınlarımı alan düğün gecesi,kız babasına benzemiyor diye bunda bi iş var hiç benzemiyor diyen...işte mevzu derin konuyu saptırmayayım konuşuruzAnlat seker sanada bir şey yazarız
sevgili biricik kayınvalidem aradıda 2.5 sene sonra...hani şu altınlarımı alan düğün gecesi,kız babasına benzemiyor diye bunda bi iş var hiç benzemiyor diyen...işte mevzu derin konuyu saptırmayayım konuşuruz
Bakalım artık canım bizde nabza göre şerbet veririz artık. Durumlar neyi gösterecekAhah canım sen gelmez zannet öyle yüzsüz oluyorlarki sana anlatamamEvin cici gelini sanıyorlar kendilerini hele bide Abi'n tekse bi süre sonra annende unutur olanları Sizde unutursunuz elbet iyi davranırsa sizlere uzatmanında bi manası yok duruma göre davranırsınız olur biter iyiyse iyi kötüyse uzak durursunuz abiniz içinde aynı şey geçerli o artık tabiri caizse hanım köylü
işiniz zor Allah yardım etsin bilirim 2 arada 1 derede kalmayıBu defa ilgilenmiyor oluyoruz. İki ara bir derede kaldık
Artık şaka değil sıradan birşeyi konuşmak istemiyoruz. Afedersin eşeklik abimde zaten. Yapmıyoruz ayrı oturuyor annem dahil kimse konuşmuyor. Akıllansın biraz.İşte böyleleri de hep sizin gibi naif insanlara denk gelir. Ona denk gelecek ki benim gibi görümce
Kardeşiniz o şakayı yapmasa daha iyiymiş ama kızcağız ne bilsin bir piremsesle muhatap olduğunu tabii.
Şu piremses sendromlularda %1'lik prenseslik alâmeti görsem dişimi kıracağım. Allah'ın paçozu.
Ağabeyinizin önüne yemek koyduğunuz hata. Koskoca adam, bu hâle nasıl düşürüyor kendini? Ne bu çirkef hareketler; hiç yakışıyor mu koca koca, evlilik çağına gelmiş insanlara? Gelininiz ne kadar paçoz da olsa ağabeyiniz sevmiş, beraber bir yola girmişler bir kere. Madem girmişler, idare etmesini de bilecek. Ha edemiyorsa, yakınındaki insanlara "Nasılsa benim her derdimi çekerler" diye kan kusturmayacak; bilâkis sizin ona dünyadaki en önemli varlığın kendisi ve müstakbel piremsesi olmadığını hatırlatmanız lâzım. Başka arkadaşlar da demiş; ilgilenmeyin, ütüsünü filan da yapmayın ayrıca.
Ne yazık ki umarım tuttukları ev uzak olur , gelmezler.Bence gelinin manyagina denk gelmissiniz. Abiniz de sacma sapan kaprislere kanip ailesine sirt cevirenlerden. Isiniz var. Bulasmayin bunlara bence.
Anlamadığım şaka kaldırmayan insan yapmaz da , ama o yapabiliyor. Aynen öyle memleketim insanı çeşit çeşit :))Bu forumda ortası yok anladım. Kimi havadan nem kapar nişanlısı ailesine küser , kiminin de yemediği laf kalmaz adam annem haklı der bilemedimbu arada benimde yengem aynen böyledir en ufak bişeyde suratını asar oturur , alıştık zamanla bulaşmıyoruz , konuşmuyoruz, suratını astığında ilgilenmiyoruz
Böyle yapsak kıymetimiz bilinirdi eminim.Tabiririi caiz ise kızı s.tir çalın.abinize anne babamız bu kızı istiyorsa defolsun gitsin düğününü kendi yapsın desin.açık net kızı istemediğiniz söyleyin yoksa kiz simarmis kici kalkmış bakin görün nasıl yola gelecek o kadın.yoksa hayatınız boyunca ne abiniz ne siz rahat edemezsiniz
Düğün için acele ediyordu tarihi öne aldırmak istiyorlardı ama.bu gelinin abinle evlenmeye niyeti yok ki acık net yani .