Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

Tabiririi caiz ise kızı s.tir çalın.abinize anne babamız bu kızı istiyorsa defolsun gitsin düğününü kendi yapsın desin.açık net kızı istemediğiniz söyleyin yoksa kiz simarmis kici kalkmış bakin görün nasıl yola gelecek o kadın.yoksa hayatınız boyunca ne abiniz ne siz rahat edemezsiniz

işte benim seboşummmmazıcık banada taktik versene

Anlat seker sanada bir şey yazarız
sevgili biricik kayınvalidem aradıda 2.5 sene sonra...hani şu altınlarımı alan düğün gecesi,kız babasına benzemiyor diye bunda bi iş var hiç benzemiyor diyen...işte mevzu derin konuyu saptırmayayım konuşuruz

Evet konusuruz ozelden de olabilir

bu gelinin abinle evlenmeye niyeti yok ki acık net yani .

Bakalım artık canım bizde nabza göre şerbet veririz artık. Durumlar neyi gösterecek

Valla abiniz isterse sizle konuşmasın zaten evlendikten sonrada bu gidişle konuşmayacak en azından evlenmeden konuşmasın birgün elbet konuşacaktır :)

Bir de kızı dinlemek lazım.
Ayrıca ilk yapılana ne kadar şaka desenizde çok hadsizce bir hareket.
Kızdan özür dileyin barışsınlar yoksa bu iş abinizin baya bir mutsuz olmasıyla sonuçlanacak.

Kardesinizin soyledigi seyde hicbir sey yok. Sifir yani.

Hatta kafasini biraz da olsa calistirabilen icin ironik bir soz. Kaynanalik yapmasi mumkun degil zaten 7 yas kucukmus kizdan, komik ve saka olan tarafi da burasi zaten.

Ilk saka agir diyenler olmus, bazi insanlarin saka kaldiramadigi dogrudur. Yalniz bu o kisinin kompleksli olmasiyla alakali. O yuzden ismi "kaldiramamak" zaten.

Duygusal zekadan yoksun ve cok soguk biri olsaydi o da saka yapmazdi, daha agirini yapiyormus.

Yalniz agabeyinizle cok uyumlu geldiler bana. Iki kompleksli insan. Hic umursamayin, zorunlu hissettiginiz seyleri yapin ve kenara cekilin.

Yengenizin saka anlayisi sıfır :-(
Siz söylediginiz gibi davranmissaniz bence sizde hiçbir kusur yok

Bu defa ilgilenmiyor oluyoruz. İki ara bir derede kaldık
işiniz zor Allah yardım etsin bilirim 2 arada 1 derede kalmayı
aynı benim babamın eşi.. önceleri pek iyiydi.. bizi kandırana kadarmış
sonra her dediğimizden her hareketimizden nem kapmaya
dediğimiz herhangi bişeyin içinden bir kelimeyi çekip babamla günlerce kavga etmeye başlamış
babam da herşeyi yetiştiriyor bize bi yandan da aman siz arayın sorun diyor
ne yaptık kardeşimde bende irtibatı bıçak gibi kestik
bir kere arasa sorsa ya noldu sormaz biliyor çünkü

Bence gelinin manyagina denk gelmissiniz. Abiniz de sacma sapan kaprislere kanip ailesine sirt cevirenlerden. Isiniz var. Bulasmayin bunlara bence.

Bu forumda ortası yok anladım. Kimi havadan nem kapar nişanlısı ailesine küser , kiminin de yemediği laf kalmaz adam annem haklı der bilemedim bu arada benimde yengem aynen böyledir en ufak bişeyde suratını asar oturur , alıştık zamanla bulaşmıyoruz , konuşmuyoruz, suratını astığında ilgilenmiyoruz

Artık şaka değil sıradan birşeyi konuşmak istemiyoruz. Afedersin eşeklik abimde zaten. Yapmıyoruz ayrı oturuyor annem dahil kimse konuşmuyor. Akıllansın biraz.

Anlamadığım şaka kaldırmayan insan yapmaz da , ama o yapabiliyor. Aynen öyle memleketim insanı çeşit çeşit :))

Böyle yapsak kıymetimiz bilinirdi eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…