Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

Bir de kızı dinlemek lazım.
Ayrıca ilk yapılana ne kadar şaka desenizde çok hadsizce bir hareket.
Kızdan özür dileyin barışsınlar yoksa bu iş abinizin baya bir mutsuz olmasıyla sonuçlanacak.
Canım abime aktarıyor zaten ,
Biz şaka olduğunu söyledik , diğer yaptıkları için o dilemeli bence çarpıtarak anlatıyor.
Abim annemi üzerek mutsuzluğu hakediyor.
Hadi ben yanılıyorum annem en tarafsız kişi, ona yapılanlar reva mı ?

Kardesinizin soyledigi seyde hicbir sey yok. Sifir yani.

Hatta kafasini biraz da olsa calistirabilen icin ironik bir soz. Kaynanalik yapmasi mumkun degil zaten 7 yas kucukmus kizdan, komik ve saka olan tarafi da burasi zaten.

Ilk saka agir diyenler olmus, bazi insanlarin saka kaldiramadigi dogrudur. Yalniz bu o kisinin kompleksli olmasiyla alakali. O yuzden ismi "kaldiramamak" zaten.

Duygusal zekadan yoksun ve cok soguk biri olsaydi o da saka yapmazdi, daha agirini yapiyormus.

Yalniz agabeyinizle cok uyumlu geldiler bana. Iki kompleksli insan. Hic umursamayin, zorunlu hissettiginiz seyleri yapin ve kenara cekilin.
Annem demiş olsa hadi kaynana dersin de , laf sokuyo diyebilir.
Abimle konuşurken de böyle esprili konuşur az çok fark etmiştir.
Kesinlikle istediklerini yapsınlar karışmamak en doğrusu.

işiniz zor Allah yardım etsin bilirim 2 arada 1 derede kalmayı
aynı benim babamın eşi.. önceleri pek iyiydi.. bizi kandırana kadarmış
sonra her dediğimizden her hareketimizden nem kapmaya
dediğimiz herhangi bişeyin içinden bir kelimeyi çekip babamla günlerce kavga etmeye başlamış
babam da herşeyi yetiştiriyor bize bi yandan da aman siz arayın sorun diyor
ne yaptık kardeşimde bende irtibatı bıçak gibi kestik
bir kere arasa sorsa ya noldu sormaz biliyor çünkü
Sizin de zor babanızın eşi bir de ,
Bizim de söz olduğundan bu yana evde hep kavga işten eve gidesim gelmiyor,
Herkesin morali bozuk..
Evlensinler bizde irtibat halinde olmayız böyle devam ederse.

İşiniz çok zor valla. böyle tipler aileyi böler. abinizde maşallah şimdiden onun tarafında oluyor. böyle giderse annene çok yazıık

bu daha kötü...çok fena bir gelin galiba...abin inşallah gerçek yüzünü görür..
Ailesi bilse gelirlerdi , tekrar barıştılar galiba , abim de sevdiği olsun istiyor haklı ama seven insan da bunları yapmaz bence.

Ailesi bilse gelirlerdi , tekrar barıştılar galiba , abim de sevdiği olsun istiyor haklı ama seven insan da bunları yapmaz bence.
bence seviyordur da aşırı mı seviyor ki acaba her şeyi abartıyor dicem bilemedim
ben sizin yerinizde olsam bir geldiğinde tatlı tatlı konuşurum
biz seni çok sevdik sevmediğimizden filan değil ama mizaçlarımız sana göre farklı gelebilir neticede 4.kez görüşüyoruz zamanla tanıyınca davranışlarımızda sözlerimizde hiçbir art niyet taşımadığımızı farkedersin.O yüzden kafana takma üzme kendini boş yere küçük şeylerle diye...
ama bu bile tehlikeli de yine de konuşurdum doğrusu..

bence seviyordur da aşırı mı seviyor ki acaba her şeyi abartıyor dicem bilemedim
ben sizin yerinizde olsam bir geldiğinde tatlı tatlı konuşurum
biz seni çok sevdik sevmediğimizden filan değil ama mizaçlarımız sana göre farklı gelebilir neticede 4.kez görüşüyoruz zamanla tanıyınca davranışlarımızda sözlerimizde hiçbir art niyet taşımadığımızı farkedersin.O yüzden kafana takma üzme kendini boş yere küçük şeylerle diye...
ama bu bile tehlikeli de yine de konuşurdum doğrusu..
Haklısınız , ama abim arayı o kadar soğuttu ki konuşmak hiç içimden gelmiyor.
Sonrası daha fena olabilir diye de düşünüyor insan.

ilk şakanız yersiz olmuş gerçekten.evin tek kızıysa nazlı olması da normal.abinizi siz çok şımartmışssınız o yüzden böyle bir de kızı çok sevince tabi böyle olmuş.

Hey Allahım ne zor insanlar var ya, tamam kardeşinin şakası evet biraz yersiz olmuş, henüz 3 kere gördüğün bir insan bunu şaka olarak algılamayabilir yapmadan düşünmesi lazım ama bu kadar da abartılmamalı bence..:KK14:

Hey Allahım ne zor insanlar var ya, tamam kardeşinin şakası evet biraz yersiz olmuş, henüz 3 kere gördüğün bir insan bunu şaka olarak algılamayabilir yapmadan düşünmesi lazım ama bu kadar da abartılmamalı bence..:KK14:
Sonrasında şaka yapılmadı istemiyoruz olduk bu kezde.
Ne yapsak suç oluyor..

X