- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
heh! aynen işte..bir cogu cunku adam gibi okumuyor yazilanlarida ondan...en basit masum konuya bile o kadar dangalak yorum atanlar oluyorki..haa demiyorumki her yorumu herkes begensin, oyle bir beklentim yok...ama egriye egri dogruya dogru denmesi gerekiyor...
acik acik birikinti diyorsun daha diyorki hatun, abartiyorsun...ya insanlar neden cinnet geciriyorki?? boyle birike birike..atalar ne demis; damlaya damlaya göl olur..o hesap.
He heee.ben gaddar bi insanım :) ve malesef büyükler sevgi göstermedikce küçüklerin saygıyı zor göstereceklerini savunuyorum. eğer bi hata varsa ortada, hata olduğuna hak verenlerde varsa, hatanın bedelini herkes çeker. kv şurda sıralayamadığım kadar saçmalık ve hata yaptı. yatağıma, kocamla aramdaki birleşmelere, çocuk mocuk yok daha normal doğum sezaryan ne olacağına, hatta kendi çapında büyü müyü işlerine kadar uzandı. E yani bendekide sabır. herkes haddini bilecek. ailem bile! Ha ayrıca evet gaddar da bi evladım çünkü aileme bile haddını bildiriyorum müdahil olduklarında evliliğime emin olun.
Sen kimin yorumuna dangalak diyorsun? Bu konuya herkes senin beyin yapında mı yorum yapmak zorunda? Kime diyorsan çık delikanlı gibi söyle.bir cogu cunku adam gibi okumuyor yazilanlarida ondan...en basit masum konuya bile o kadar dangalak yorum atanlar oluyorki..haa demiyorumki her yorumu herkes begensin, oyle bir beklentim yok...ama egriye egri dogruya dogru denmesi gerekiyor...
acik acik birikinti diyorsun daha diyorki hatun, abartiyorsun...ya insanlar neden cinnet geciriyorki?? boyle birike birike..atalar ne demis; damlaya damlaya göl olur..o hesap.
hahaha yazdim ya canim, tuzu kuru hatunlar diyeheh! aynen işte..
Yoksa gerzek falan olmak gerekiyor en ufak şeyde krize girmek için. sinirsel rahatsızlıkları yaşamayan anlamazki bunları. cidden aşırı rahatsızlanıyodum niye? çünkü birikmişlik. vucudun sinir yapısınında bi kaldırabileceği şey var. yıprandım deyince mecazi mi sanıyor bunu herkes. sinirler gerçekten yıpranıyor ve beyin kaldıramıyor. hormonlar ters salgılanıyor falan.
miknatis olcam diyorsun yaniSen kimin yorumuna dangalak diyorsun? Bu konuya herkes senin beyin yapında mı yorum yapmak zorunda? Kime diyorsan çık delikanlı gibi söyle.
Görünüşe göre olmuşum bile. Nerde senin gibi bir "dengesiz" var karşımda. :)miknatis olcam diyorsun yani
ayyy bi git yaaa...okuma özürlüsün galiba...bu konu icin dememistim ben onu ama sen illa ustüme alincam diyorsan bilememGörünüşe göre olmuşum bile. Nerde senin gibi bir "dengesiz" var karşımda. :)
Bu konuya onlarca kişi yorum yapmış. Çıkar dangalak gibi yorumlar ifadesini kullanırsan ben de hesabını sorarım canısı.
Sinirleri bozulan ben değil ama yersiz kahkaha atma gereksinimi duyan sizin sinirleriniz iyice yıpranmış olmalı.. :)ayyy bi git yaaa...okuma özürlüsün galiba...bu konu icin dememistim ben onu ama sen illa ustüme alincam diyorsan bilemem
birde ben sizin sahsiniza hakaret etmemisken, dengesiz demeniz...hahaha herneyse canim sinirlerin bozulmus senin herhalde...
He heee.
sen kimsinde,bu şekilde yorum yapma hkkını buluyorsun kendindebir cogu cunku adam gibi okumuyor yazilanlarida ondan...en basit masum konuya bile o kadar dangalak yorum atanlar oluyorki..haa demiyorumki her yorumu herkes begensin, oyle bir beklentim yok...ama egriye egri dogruya dogru denmesi gerekiyor...
:) teşekkür ederim. halimi anlayanlar çıkıyor. ve takdir ettim sizi okumuşsunuz tüm mesajları çünkü okumadan herkes yorum yapıyor ve anlamadan yargılıyorlar. içtenlikle teşekkür ediyorum. hatalarımı düzeltebilecek zekaya sahibim, kimse anasının karnından eş/hanım/kadın/evhanımı vs.vs.olarak doğmadı. yaşaya yaşaya öğreniyoruz.
Bende evlilik böyle mi oluyor bilmiyordum. 1 insanla geçinmek zor zanaat imiş, e öğreniyoruz işte :) Karşılıklı empatiye döküyorum diyaloglarımı artık. Kocamda bende çok rahatız şu konudaki mesajlardan çıkardığım derslerden sonra.
Sanki beni anlatmissiniz kesinlikle katiliyorum soylediklerinize...Anlıyorum seni, benim ailem de uzakta eşiminkiler yakında. Kvalidemlerle seninki gibi sorunlar yaşamasamda farklı farklı sorunlar yaşadım hep bu güne kadar. Onlara bir şey diyemeyip eşimle tartışırdım. Ağlaya ağlaya gittiğimi çok bilirim.Mesela bir bayram annemlere giderken öyle ağır laf etmiştiki kvalidem 4 saatlik yol boyunca hem söylendim hem ağladım.
Sonra noldu biliyor musun? Hiç bir şey. Eşimle aramızdaki sevgiye ve saygıya olan oldu ama onlara bir şey olmadı. Onların tavırları asla düzelmedi onlar oğlumuzun huzuru kaçmasın susalım karışmayalım demediler.
O yüzden bende de bir gün dank etti. Önce kafamda büyüttüğüm şeyleri küçülttüm. Onu dediler şöyle baktılar böyle söylediler gibi şeyleri takmamaya başladım. Herkes kendine yakışanı yapar. Ben kendi kişiliğimden taviz vermeyip yani çirkefliğe bağlamayıp bana yakışan neyse herkese cevabımı vermeye başladım. Asla eşimi karıştırmayıp mümkün mertebe çenemi tutmaya başladım. Güçlü olman lazım kısacası.Ha her zaman tutamıyorum tabi ama asla büyütmüyorum.
Şimdide laf söyleyip duruyorlar gerçekten umrumda değil. Onlar öyleyse bende böyleyim Ha zamanla oldu bunlar da. Zamanla sizde de bazı şeyler oturur sende alışırsın tüm tuhaflıklara, onlarda sana alışır. Ama o zamana kadar birbirinize karşı sevgiyi saygıyı sırf ailesi yüzünden bitirmeyin.
Ne var yani baktıysa ? ne düşünüyorsun , yediğini mi düşünüyorsun?
öte yandan ne var yatak odanızda mahremınızde? birde siz sadece yatak odanızda sevişiyorsunuz galiba sizin fikre göre biz eve kimseyi almayalım aman mahrem aman kacmasın büyüsü
Gercekten annen baksaydı ne olurdu ? bakalım heves etmısdır bakmıstır , senın evınse onunda oglunun evı yanı kadın kotu nıyetlı olsa sana dantel orup verır mıydı?
Belli ki saf karşısındakinin cigerini tanımamış daha . tanısa eyvallah edermi elin kaprisli kızına?
Öte yandan kocanızın yerınde olsam yatak odasında ona cemkırırken sanırım senı rezıl ederdım.
Ha o kocanız yakındır sızı havaya atıp tutmayışı.
Size gelince siz bu kadar değer veriyorsunuz ki milletin laflarıyla hastanelik oluyorsunuz demek ki, sınır hastası oldum demişssiniz demek ki öyleydiniz çünkü net söylüyorum bu söylediklerinizde hiç birşey yok hiç hemde.
Aileniz biliyor mu bunları ? zira benim annem beni evire cevire döverdi bu olanları, taktıklarımı , söylediklerimi takındığım tavrı duysaydı.Size kimse akıl vermiyor mu arkadaşım?
Bazen he he deyip geçmeli insan.ne güzel istişare edip durulurken ne diye birbirine sataşır millet. @poyrazınmelegi arkadaşım pek bir fevri gördüm seni, sana da heee he dicem ama geçici pasif görünüyor hesabın geç kaldım demeye sanırım :)