Meleklerim Uçtu...

Bende sizin gibi iki melek annesiyim, aynı şekilde ikizdiler. Başınız sağolsun Rabbim sabır versin...
Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Sizin ne zaman oldu ? Atlatabildiniz mi biraz olsun benim çok yeni hiç geçmiyecek gibi boğuluyorum..

Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Sizin ne zaman oldu ? Atlatabildiniz mi biraz olsun benim çok yeni hiç geçmiyecek gibi boğuluyorum..
Çok teşekkür ederim. İkibucuk sene oldu. Zamanla azalıyor ama geçmiyor malasef. Allah'ıma şükürler olsun ki bir kızım oldu. Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin. Bu ayrılık sizinde dediğiniz gibi geçici ve birgün kavuşacağız...

Amin.. çok sağolun. Bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz bu acı tarif edilemez. Sizin nedeni belli miydi erken doğum yüzünden mi oldu? Acımı yaşarken birde neden olduğunu araştırmaya çalışıyorum..

Size ne yine olur üzülmeyin diyebilirim ne de başka birşey. Sadece kendinizi suçlamayın derim çünkü onların erken doğması sizin suçunuz değil. Rabbim insan vücudunu o kadar mükemmel yaratmıştı bir anormallik hissedince bitiriyor gebelik sürecini. Belki yaşasalar çok farklı büyük sorunlar yaşaracaktınız. Ne kadar üzücü olsada Rabbim ne kadar ömür verdiyse o kadar yaşıyor insanoğlu. Bende bir kere düşük yaşadım çok iyi anlıyorum sizi. Hele birde geç yaşta hamile olduysanız daha çok üzülüyorsunuz. Rabbim belki çok güzel evlatlar nasip edecek. Belki onun kıymetini çok daha fazla bilmene vesile olacak bu durum. Rabbim çok güzel,sağlıklı,hayırlı dilediğiniz kadar çocuk nasip etsin...

Rabbim sabrınızı artirsin.
Onlar simdi Hz. Ibrahim makamında cennette size kavusucagi gunu bekliyolar ve sizi almadan cennete girmeyecekler. Rabbim boyle olayda sabredene cennette "hamd köşkü" hazirlarmis. Yavrularinizla o koske girmek nasip olsun insallah. Ölüm acisinin tarifi yok, hic bi zaman gecmicek ama bu aciyla da yasamayi ogrenceksiniz malesef Rabbim kucaginizi tez vakitte doldursun ayni aciyi tekrar gostermesin insallah

Allah razı olsun sağolun

Allah sizlerden razı olsun. Hiç tanımadan destek oluyorsunuz insan bu günlerinde yakındakilerin aynı hassasiyeti göremeyebiliyor. çok sağolun

Başınız sağolsun. Bende yaşadım bu acıyı canınız nasıl yanıyor ıyı bılırım. Allah bunları unutturacak sevıncı tez zamanda versın ınsallah. Yuregınızın sızısı hıc bıtmeyecek ama gelecek olan da yaralarınıza merhem olacak

Canım gözyaşlarım sel oldu aynılarını birebir yaşadım. O doğumhaneden elin boş çıkmak yavrunu kaybetmek ne acı ne zor bilirim. Yüreğin yanar. Benim hikayeme çok benziyor..gul yüzlü oğlumu kaybettim keşke bende olseydim dedim .sütum geldi ama yavrum yoktu hep kendimi suçladım kızdım esim görüp üzülmesin diye gizli gizli ağladım. Kıyafetleri beşiği herşeyi hazırdı kuzumun ama olmadı..hala içim acır yanar kimse anlamaz ama beni rabbim sana da bana da bu acıları yaşayan herkese sabır versin .gerçekten çok zor .kalbi yanar mı ya bir insanin inan ki o yangını hissettim. allahım bir daha yaşatmasın

Çok üzüldüm senin içinde ve bunu yaşayan her anne için çok üzgünüm. Allah düşmanımın başına vermesin hiçkimse bu acıyı yaşamasın. Bende birsürü şey almıştım onlara herşeyden iki tane... O odaya giremiyorum. Taşınacağım zaten duramıyorum evimde. Her yer onları hatırlatıyor. Evet insanın kalbi yanarmış demek her anne aynı şeyleri yaşıyor kalbim kavruldu. Bende hep kendimi suçluyorum etrafımdakiler benim sağlıklı olduğuna şükür ediyorlar bense fikrim sorulsaydı bi snye düşünmeden canımı onlar için verirdim. Hala gidip mezara çıkarıp ordan karnıma koymak kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Çok zor çok şu yaşadığımız

Başınız sağolsun. Tarifi çok zor bir acı, rabbim güç versin sizlere

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım allahım bizlere sabırlar versin .bazen bende neden niye ben diye isyan ediyorum ama sonra buda benim sınavım diye sineye çekiyorum..yarim kalmış bir hikaye heves ne bilim ağlama krizleri geliyor bazen..ama inanıyorum ki rabbim bize daha güzellerini daha iyisini verecek. Tüm yaralarımıza acılarımıza merhem olacak yavrular verecek inşallah

İnşallah canım birdaha yaşamak korkusu var bide inşallah sağsalim alırız kardeşlerini kucağımıza. Senin ne kadar geçti üzerinden?

Rabbim size peygamber sabrı versin cennette melekleriniz sizi bekliyor olacak her acının tarifi var ama evlat acısının yokmuş Rabbim yüreğinize serinlik versin yar ve yardımcınız olsun onlar melek cennette sizi bekliyorlar bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…