Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
Teşekkür ettim Şule.Biraz fazla oluyorum ama;toplamda kaç mektup geldi? Gelenlerin içinden jürinin seçtiği en iyi 14 mektup mu bunlar?

Rica ederim arkadaşım tabiki soracaksın.yerimseniben

Toplam elimize 14 adet mektup geçti..Yani 14 arkadaşımız katıldı,hepsini oylamaya açtım..
Jüri bunların içinden,en çok oy alan beş adayın mektubunu değerlendirmeye alacak..
Asıl o noktada işin zor kısmı başlayacak..Çünkü eminim son beşe kalan mektuplar,birbirinin en zorlu rakibi olacaklar.

Ayşecik yarışmacılardan gelmedi bari senden gelsin bana yaaa..

Yaz kardeşim,bir mektup da bana yaz da keyifle okuyayım..a.s

Altına bir de şiir ekle,şiir yarışmasında kendi adıma kullanayım..Ne yapalım kabiliyet yok,sizlerden idare edeyim bari..jeyyar

Özeleştiri yapmak gerekirse kızdım kendime.Eminim benim gibi mektup yazıp da göndermeyen çok kişi vardır.Mektup sayısı çok daha fazla olmalıydı.İlgi gösterdiğim halde katılışım göstermediğim için kınıyorum kendimi:))

Evet bugün çok arkadaştan duydum..''Ben de göndermeliydim,pişman oldum.'' diyen çok oldu. Ama ben çok sefer duyurumu yaptım..Ne yapalım kısmet değilmiş..
Başka kategorilerde buluşmak dileğiyle..

hepsi çok güzel yazanların ellerine sağlık ama malesef bir oyumuz var.yarışmacı arkadaşlara başarılar..

ne kadar duygu yüklü mektuplar yarışmacı arkadaşlara başarılar...

Sulem istedigin mektup olsun, hemen yazarim sana mektup siirde eklerim gonderirim uzulme canim benim, ah yarismaci arkadaslar nicin bir mektupta Sule'ye hitaben yazmadiniz, ah ah kiyamam ben sana hemen bir mektup doktureyim senin icin opuyorum:1hug:

Evet bugün çok arkadaştan duydum..''Ben de göndermeliydim,pişman oldum.'' diyen çok oldu. Ama ben çok sefer duyurumu yaptım..Ne yapalım kısmet değilmiş..
Başka kategorilerde buluşmak dileğiyle..

duyuru nerede oldu:uhm:..sadece yarismalar yapalim basligi altinda mi?ben saniyordum ki once yarisma bolumu acilip daha sonra organize edileceka.s..neyse oncelikle bersule olmak uzere hazirlayan herkesin eline ve emegine saglik cok guzel olmusa.s...
mektuplara gelince icerik kismini en sona biraktim cunku hepsi huzunlu..bana gore yarisma klasmanina giren iki mektup vardi..giris,gelisme ve sonuc cok guzel ifade edilmis..yazilim hatasi yok..bazi mektuplarda ayni kelimeler cok fazla yazilmis..bence mektup zengin olmali..bunuda en guzel 11 no'lu mektup yapmis tebrikler..son olarak juri kim?

Bir şey aklıma geldi yazayım, keşke diyenler için yarışmamız bitince, gönderilmeyen mektuplar diye belki bir konu açabilir. oraya herkes istedine mektup yazar, KK'dan olabilir, ne bileyim adresini bilmediği ve öğrenemeyeceği arkadaşlarına vb. gibi.
Aklıma geldi yazdım.
Umarım bu yarışma hayatımızda gittikçe az yer alan mektupların miladı olur ve herkes mektup yazmanın güzelliğini ve farkılığını anlar. Tabii ki mektup beklemenin
heyecanınıda. Çünkü bu mektupları beklerken yeniden
yaşadık değil mi ? arkadaşlar.

Önce güzel kelimelerin için teşekkürler arkadaşım,eksik olma..

Mektuplarımız gerçekten güzel ama dediğin gibi tek oy hakkımız var onu da en beğendiğimiz için kullanacağız..

Bu arada jüri sırrrrrrrrrrrrr..Altın kaplama sandık içinde muhafaza ediyorum..yerimseniben

Bundan sonraki yarışmanın konusu ne olacak?Geleceği de düşünmek lazım hazırlık için.

Valla ben gönderilmemiş mektuplara falan bakamam kalbim..Gözümde yaş kalmadı yahu..Mektuplara içlenmekten,ömrümden kaç sene gitti kalbim sen biliyor musun?
Yok ben dayanamam,zaten darma dumanım..:çok üzgünüm:

Ama şu bir gerçek ki,bu mektuplar,kimlerin içinde nelerin saklı olduğunu çıkardı..
Ben en çok buna seviniyorum..En azından bu mektuplarla,içleri bir nebze olsun rahatladı diye düşünüyorum..Yanılıyor muyum?

Bundan sonraki yarışmanın konusu ne olacak?Geleceği de düşünmek lazım hazırlık için.

Bundan sonra ki yarışma kategorisinin bu kadar duygusal olmayacağından eminim bir kere..Ondan şüphem yok,çünkü bu kalp daha fazlasına dayanamaz..
Bilmem ben eğlenceli bişeyler istiyorum..
Bakalım,mektup yarışmamız sonuçlansın önce,sonra konuşuruz...yerimseniben

evet hepsi yüreklerini açmış, bizlere...

şulem ya o paylaşım konusu olacak ki bakmana gerek yok :)))
hem kimbilir kaç yürek var rahatlayacak.

Neyse dediğin gibi bu duygu selinin üzerine, bir kahkaha seli iyi gider, eğlenceli yarışmalarda paylaşcaz inşallah hep beraber.

bersule peki juri bilecek mi bu mektuplari kimin yazdigini?juriyi tahmin etmek cok zor degilnaniknanik..hadi bakalim hak eden kazansin..he bu arada bundan sonra ki en komik fotograf yarismasi olsun tabi kendi cektigimizsengözlerimebaksanabnassilim:))

şulemmm valla senii bunalıma soktuk yaaaaa....benneyaptımki söz yarışma bitsinnn kazenle konuşup KK ca seni tatile yolluyacağızzz....Şeniz

ne kadar güzel yazmis arkadaslarimin elleri dert görmesin malesef benim böyle marifetlerim yok keske bende böyle güzel seyler yazabilseydim
hele bir numarali mektup cok duygulandirdi beni gözlerim doldu bir sonraki yarismaya bende hazirlanacagim insallah

of ya ne yapcam ben şimdi 5 mi 11mifisfisfis

bazı arkadaşlar önceden yapılacak hazırlıklardan,yetenekten sözetmişler.bu yarışma profosyonel yazarların ressamların vs.yarışması değilki.medeni cesareti olan, eli kalem tutan herkesin katılabileceği bir yarışmaydı.önceden bir hazırlık yapılacak bir şey de değildi.mektup işi duygu işidir.o anda dökülüverir kelimeler.keşke herkes katılsaydı.yalnız, yarışmaya katılan mektupların, önce imla hatalarının vs.düzeltileceğini sanıyordum.öyle bir düzeltme olmamış sanırım.bu yarışmada ayrıca,yazıların uzunluğunun,dezavantaj olmadığını da görmüş olduk.a.sa.s:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…