Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
ve ben hala karar veremedim:uhm:.sanırım yarışma bitiminde, kendi beğendiklerim içinde en çok oy alana vereceğim oyumua.s.karar vermek için çok erken.9.mektubun sonunu, her okuduğumda gözlerim doluyorsenağlama.her mektupta beni etkileyen bir kaç cümle var muhakkakfisfisfis.ama zar zor 4 mektuba kadar eledimfisfisfis.bu 4 mektup içinden birini seçmek zorundayım:kahve:.berşuleeee çoklu seçenek olsaydı yaaaaayerimseniben:enbuyukkk:

ve ben hala karar veremedim:uhm:.sanırım yarışma bitiminde, kendi beğendiklerim içinde en çok oy alana vereceğim oyumua.s.karar vermek için çok erken.9.mektubun sonunu, her okuduğumda gözlerim doluyorsenağlama.her mektupta beni etkileyen bir kaç cümle var muhakkakfisfisfis.ama zar zor 4 mektuba kadar eledimfisfisfis.bu 4 mektup içinden birini seçmek zorundayım:kahve:.berşuleeee çoklu seçenek olsaydı yaaaaayerimseniben:enbuyukkk:

canım ablam hak edenin hakkını yememek gerek evet hepsi çok güzel ama sadece 1 tanesi oy alacak inşallah hak eden mektup alır:1rolleyes:

konuya göre mii?anlatıma göre mii?şimdi konuya göre verirsem en kötü olayı yaşayan, en iyi mektup sahibi olacak.hak yememek için ben bekleyeyeyim en iyisi.iyice içime sinmeden veremem.a.sa.sa.s

birgün kırgın bir kalple kk dan ayrılıyordum.daha yeniydim ve kimseyi doğru düzgün tanımıyordum.üzgündüm açıkçası, ayrılmayı istemiyordum .çünkü bebek var mı, yok mu, sorusunu unutmamı sağlayanlar, kk daki arkadaşlardı.baktım ki hiç tahmin etmediğim bir yerden, bir el uzandı "eğer öyleyse,gel dostum ol" dedi.o an şaşkınlık ve mutluluk bir aradaydı.ve böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı.coşkulu, temiz yürek sana çok teşekkür etmek gerek.yalnız kişiye özel takdir ve teşekkür yassahdır:))masalda burda bittiiii:))berşuleciğim al sana ne olduğunu bilmediğim bir şey.mektup değil ama idare et.:))

ya neye verirsen ver, o sana kalmis, iclerinden birini sececeksin bizim icin de zor oldu ama nihayetinde sectik birini, kural geregi :1ninca:

haksızlık yapmaktan korkuyorum ama .o yüzden hafta içi tekrar tekrar okuyacağım.bak aklıma gelmişken sorabilir miyim:1ninca: bu ne anlama geliyor gerçekten merak ediyorum:))

Sulem ruyamda butun gece mektup okumaktan canim cikti, hizimi alamadim sabah kalktim bende bir mektup yazdim ve sana gonderdim, mektup yarismasina katilan arkadaslarimin mektuplari kadar guzel degil ama kabul edersen sevinirim, ah unutmadan birde siirin var bugun cok is yaptm canim sabah sabah mektup yazmak kolay ismi ustelik butun gece mektup okuduktan sonra, yetmemis gibi sabah uyandim gene geldim bu topige ama hala oyumu kullanamadim son ani bekliyorum iyice secmeliyim ama hangisini, hak eden kazansin a.s.

bazı arkadaşlar önceden yapılacak hazırlıklardan,yetenekten sözetmişler.bu yarışma profosyonel yazarların ressamların vs.yarışması değilki.medeni cesareti olan, eli kalem tutan herkesin katılabileceği bir yarışmaydı.önceden bir hazırlık yapılacak bir şey de değildi.mektup işi duygu işidir.o anda dökülüverir kelimeler.keşke herkes katılsaydı.yalnız, yarışmaya katılan mektupların, önce imla hatalarının vs.düzeltileceğini sanıyordum.öyle bir düzeltme olmamış sanırım.bu yarışmada ayrıca,yazıların uzunluğunun,dezavantaj olmadığını da görmüş olduk.a.sa.s:enbuyukkk:

Söylediklerine katılıyorum özgürce!!
Haklısın mektup duygu işidir ve insan sadece o anda aklından geçenleri yazıya döker..
İmla ve yazım kurallarının düzenlenmesine gelince..
Mektuplarda fazla oynama yapılamaz.Çünkü senin de bahsettiğin gibi kişiye özeldir ve duyguların kağıda aktarılma işidir..
Düzeltmeler konusunda sadece klavyede ki değişikliklerin düzeltilmesini kastedmiştim..Yazılan bir mektubu alıp da,baştan sona elden geçirmek,düzenlemeler yapmak hata olur..Özel olması bunu yapmaya engeldir..
Örneğin,uzun bir mektup da hiç noktalama kullanmamış,büyük harf ve küçük harf kuralına uymamış,yada mektubun tamamı büyük harflerle yazılmışsa,bunu alıp da baştan sona değiştirmemiz mümkün değil..

birgün kırgın bir kalple kk dan ayrılıyordum.daha yeniydim ve kimseyi doğru düzgün tanımıyordum.üzgündüm açıkçası, ayrılmayı istemiyordum .çünkü bebek var mı, yok mu, sorusunu unutmamı sağlayanlar, kk daki arkadaşlardı.baktım ki hiç tahmin etmediğim bir yerden, bir el uzandı "eğer öyleyse,gel dostum ol" dedi.o an şaşkınlık ve mutluluk bir aradaydı.ve böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı.coşkulu, temiz yürek sana çok teşekkür etmek gerek.yalnız kişiye özel takdir ve teşekkür yassahdır:))masalda burda bittiiii:))berşuleciğim al sana ne olduğunu bilmediğim bir şey.mektup değil ama idare et.:))

Evet o geceyi hatırlıyorum..''Karar aldım,artık siteye girmeyeceğim'' demiştin..

''Eğer öyleyse,gel dostum ol!'' dedim sana,kapımı açtım sonuna kadar..İyi ki de gitmemişsin,iyi ki de o eli uzatmışım sana..
Sen yazdığının ne olduğunu bilmiyorsun ama ben çok iyi biliyorum..Bir dostluk hikayesinin giriş bölümü...Gelişme bölümüne daha çok şeyler yazarsın emin ol...
Teşekkür ediyorum..

Sulem ruyamda butun gece mektup okumaktan canim cikti, hizimi alamadim sabah kalktim bende bir mektup yazdim ve sana gonderdim, mektup yarismasina katilan arkadaslarimin mektuplari kadar guzel degil ama kabul edersen sevinirim, ah unutmadan birde siirin var bugun cok is yaptm canim sabah sabah mektup yazmak kolay ismi ustelik butun gece mektup okuduktan sonra, yetmemis gibi sabah uyandim gene geldim bu topige ama hala oyumu kullanamadim son ani bekliyorum iyice secmeliyim ama hangisini, hak eden kazansin a.s.

Ohhhh yaaaa benim de bir mektubum oldu artık..Hem güzel hem özel..Arkadaşım yazan ellerin dert görmesin..Mektubunu da,şiirini de emin ol,kalbimin en güzel yerinde muhafaza edeceğim..
Teşekkür ederim..:eek:

Sulem haklisin mektubun ozel ne jurisi var ne oylamasi, begenmis olman beni cok mutlu etti, artik herkes mektup yazsin ben bugun basladim, bol bol mektuplarimiz gelse o eski gunlerdeki gibi posta kutularini hevesle acsak bugun mektup varmi bana diye ah ahhh, bende istiyorum mektup yoksa aglayacagim ama senağlama

Başta Berşule olmak üzere herkesin ellerine sağlık .a.s.Güzel bir aktivite olmuş .Katılan herkese başarılar...

Favorim elbette önce11 sonra 5 ve 9 hepsi güzeldi ama bunlara bayıldım.Ne zaman sonuçlanacak?

siteye heyecan getirdi,çok güzel oldu bence..
diğer konuları iple çekiyorum..
neler olacak mesela,belirlendimi..

Daha gelecek hareketler ilerde..Çok daha keyifli,bol bol eğlenebileceğimiz kategoriler var yolda..Biraz sabırrrrr..yerimseniben

Hele bir mektup şampiyonlarımızı belirleyelim,hepsi yolda meraklanmayın..Hatta mereklanın,mereklanın...laelaelaelaelae

Favorim elbette önce11 sonra 5 ve 9 hepsi güzeldi ama bunlara bayıldım.Ne zaman sonuçlanacak?

realist'im sonuçları cumartesi günü sizlere açıklamayı düşündük..Bir hafta da herkes rahat rahat okusun,oylama yapsın diyeyerimseniben

Mektupların hepsi güzel,hepsi birbirinden özel..Haklısın seçim yapmak çok zor çok..

Sevgili arkadaşlar!!!

Şunu tekrar belirtmekte fayda görüyorum..

Anketimizde yer alan tüm mektupların kimlere ait olduklarını,oylama sonuçlanınca,sizlere elbetteki duyrulacağız..
Aynı zaman da,en çok oy alan beş mektup jüriye gidecektir..
Bu ne demektir?
Yani,yüksek oy almış bir mektup ile az oy almış mektup(en çok oy alan beş mektup için),jüri tarafından,aldığı oy göz önüne alınarak değerlendirilmeyecek..
Beş mektubun da şansı aynı olacak..Bu yüzden,en çok alan mektup buydu,o birinci oldu fikrine lütfen kapılmayın..

Bende oyumu kullandım içleirnden birisi beni çok etkiledi , yaşanmamışlıkları hayal etmekte bile bi umudun ışıgıdır.. Oyumu 7. numaralı mektuba verdim

Sulem iyiki bu yarisma oldu inan bugun cok guzel bir mektup aldim o kadar duygulandim ki anlatamam , bendede ilerleme var bugun iki mektup yazmisim oh ne guzel bir duygu bu bir kac saat once uzgundum bana mektup yazan yok diye cok sevdigim canim kardesim Camdankalp bana ablasina bir mektup gondermis burdan birkez daha tesekkur etmek istedim, iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum, canim kardesim yuregine saglik ablani unutmadigin icin, hersey vesile ile oluyor bu yarisma olmasaydi ben uzun yillardir bekledigim mektubuma kavusamayacaktim, kalbimin en guzel yerinde saklayacagim ve bugunu hic unutmayacagim:1hug:
Bende bir tuhafim mektup gelmiyor diye senağlama simdide cok duygulandim o yuzden senağlama , of Aysecik kendine gel

X