- 20 Aralık 2006
- 424
- 12
Sulem iyiki bu yarisma oldu inan bugun cok guzel bir mektup aldim o kadar duygulandim ki anlatamam , bendede ilerleme var bugun iki mektup yazmisim oh ne guzel bir duygu bu bir kac saat once uzgundum bana mektup yazan yok diye cok sevdigim canim kardesim Camdankalp bana ablasina bir mektup gondermis burdan birkez daha tesekkur etmek istedim, iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum, canim kardesim yuregine saglik ablani unutmadigin icin, hersey vesile ile oluyor bu yarisma olmasaydi ben uzun yillardir bekledigim mektubuma kavusamayacaktim, kalbimin en guzel yerinde saklayacagim ve bugunu hic unutmayacagim:1hug:
Bende bir tuhafim mektup gelmiyor diye senağlama simdide cok duygulandim o yuzden senağlama , of Aysecik kendine gel
oy verelim koyvermeyelim arkadaşlar!!
Yorum yazmaları şart değil sadece oy verselerde yeter öyle değilmi :)
Bence bu yarışmanın sembolik olarak tek birincisi olsa bile buraya yazan bizimle duygularını paylaşan tüm arkadaşlarımız benim gönlümde birincidir..Herkesin emeğine yüreğine sağlık :)
Bence bu yarışmanın sembolik olarak tek birincisi olsa bile buraya yazan bizimle duygularını paylaşan tüm arkadaşlarımız benim gönlümde birincidir..Herkesin emeğine yüreğine sağlık :)
berşule sen oylayan sayısına az mı diyorsun canım.:uhm:hafta sonu olmasına rağmen, gayet iyi bir rakam.okuyan ve oy veren arkadaşların ilgisine teşekkür ederiz en büyük kk:))ben daha oy kullanmadım.benim gibi bir sürü arkadaşta vardır,iyice sindirip sonra oy verecek.a.sa.s
Ben daha oyumu kullanmadim,daha iki mektupta kararsizim
en yakin zaman da Allah nasip ederse oyumu kullanacagimyerimseniben
Bu firsati kacirirmiyim hic ne yasadigim ülkede,nede dogdugum ülkede oy hakkim yokKötü Kazenbu nedenle söyle en iyi sekilde oyumu kullanacagimsengözlerimebaksanab