• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bir gün hiç olmadığım gibi biri olmak isterdim.

Allah korusun çok üzülürüm onların azap çekmesini istemem. Affettim onları. Annemden bir şey görmedim ama genelde bir şey demezdi. Babam yapardı hep. Benden sonraki kardeşlerim hiç bu muameleyi görmediler nedense. Evin en büyüğüyüm benden bir küçükle aramızda 6 yaş var. Onlar bir kez dayak yememişlerdir. İstedikleri zaman kapandılar kimse de onlara örtün demedi. Pantolon da giydiler hala da kısa giyerler bir kez olsun onlara ağzını açıp bir şey söylemişliği yoktur babamın. Neden mi? Çünkü benim zamanımda köydeki insanlar babamı doldururdu bu niye hala açık niye hala pantolon giyiyor vs. Büyüdüğümde onların kızları küçüktü ve şimdi hepsi açık saçık geziyor…babam da zamana ayak uydurdu diyelim. Affetsem de her seferinde yüzüne vururum. Sen bana şöyle yaptın böyle yaptın hiç düşünmedin mi yaşlanınca kim bana bakacak diye derim. Dediği tek şey cahildik kızım ve bir pişmanlık. Tabiki de içimden o günlerin nefretini atamam ama garip bir şekilde de bağımı sevgimi koparamıyorum. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
iyi de küçücük çocuğa vururken sana merhamet etmemis kimse niye sen merhamet edesin ki?
bilmiyorum belki de o kadar ezmisler ki seni kendine yapılanı bir sekilde normallestirmissin.
sana tek önerim online türk psikolog
kendini seviyorsan, kendini sevmek istiyorsan ciddi bir sekilde ruh sagligini onarmalisin.

iyi de küçücük çocuğa vururken sana merhamet etmemis kimse niye sen merhamet edesin ki?
bilmiyorum belki de o kadar ezmisler ki seni kendine yapılanı bir sekilde normallestirmissin.
sana tek önerim online türk psikolog
kendini seviyorsan, kendini sevmek istiyorsan ciddi bir sekilde ruh sagligini onarmalisin.
Normalleştirmedim tabiki de farkındayım. O kırgınlık içimde tabiki.. Ama bilmiyorum şahsen ben kimseye kıyamıyorum.

Bir kuaföre gidip saçımı boyatamam çünkü o özgüvene sahip değilim
Kuaföre gitmek bana her zaman çok iyi gelir. Ortamı gözlemliyorsun, sana işlem yaparlarken de kendini bir iyi hissediyorsun yani o hissi tarif edemem. Bence gitmende fayda var. Ama gidemem dersen de evde kendi saçlarını boyayabilirsin. Elinden geldiği ölçüde çabalamaya devam et. Kendini mutlu edecek şeyleri sen daha iyi bilirsin

Back
X