- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
ve ben hala karar veremedim:uhm:.sanırım yarışma bitiminde, kendi beğendiklerim içinde en çok oy alana vereceğim oyumua.s.karar vermek için çok erken.9.mektubun sonunu, her okuduğumda gözlerim doluyorsenağlama.her mektupta beni etkileyen bir kaç cümle var muhakkakfisfisfis.ama zar zor 4 mektuba kadar eledimfisfisfis.bu 4 mektup içinden birini seçmek zorundayım.berşuleeee çoklu seçenek olsaydı yaaaaayerimseniben:enbuyukkk:
ya neye verirsen ver, o sana kalmis, iclerinden birini sececeksin bizim icin de zor oldu ama nihayetinde sectik birini, kural geregi :1ninca:
bazı arkadaşlar önceden yapılacak hazırlıklardan,yetenekten sözetmişler.bu yarışma profosyonel yazarların ressamların vs.yarışması değilki.medeni cesareti olan, eli kalem tutan herkesin katılabileceği bir yarışmaydı.önceden bir hazırlık yapılacak bir şey de değildi.mektup işi duygu işidir.o anda dökülüverir kelimeler.keşke herkes katılsaydı.yalnız, yarışmaya katılan mektupların, önce imla hatalarının vs.düzeltileceğini sanıyordum.öyle bir düzeltme olmamış sanırım.bu yarışmada ayrıca,yazıların uzunluğunun,dezavantaj olmadığını da görmüş olduk.a.sa.s:enbuyukkk:
birgün kırgın bir kalple kk dan ayrılıyordum.daha yeniydim ve kimseyi doğru düzgün tanımıyordum.üzgündüm açıkçası, ayrılmayı istemiyordum .çünkü bebek var mı, yok mu, sorusunu unutmamı sağlayanlar, kk daki arkadaşlardı.baktım ki hiç tahmin etmediğim bir yerden, bir el uzandı "eğer öyleyse,gel dostum ol" dedi.o an şaşkınlık ve mutluluk bir aradaydı.ve böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı.coşkulu, temiz yürek sana çok teşekkür etmek gerek.yalnız kişiye özel takdir ve teşekkür yassahdır:))masalda burda bittiiii:))berşuleciğim al sana ne olduğunu bilmediğim bir şey.mektup değil ama idare et.:))
Sulem ruyamda butun gece mektup okumaktan canim cikti, hizimi alamadim sabah kalktim bende bir mektup yazdim ve sana gonderdim, mektup yarismasina katilan arkadaslarimin mektuplari kadar guzel degil ama kabul edersen sevinirim, ah unutmadan birde siirin var bugun cok is yaptm canim sabah sabah mektup yazmak kolay ismi ustelik butun gece mektup okuduktan sonra, yetmemis gibi sabah uyandim gene geldim bu topige ama hala oyumu kullanamadim son ani bekliyorum iyice secmeliyim ama hangisini, hak eden kazansin a.s.
siteye heyecan getirdi,çok güzel oldu bence..
diğer konuları iple çekiyorum..
neler olacak mesela,belirlendimi..
siteye heyecan getirdi,çok güzel oldu bence..
diğer konuları iple çekiyorum..
neler olacak mesela,belirlendimi..
Favorim elbette önce11 sonra 5 ve 9 hepsi güzeldi ama bunlara bayıldım.Ne zaman sonuçlanacak?
Sule meraklanin deyipte meraklandirma bakeem:mymeka:
ne olacak söyle bastan dersime ona göre calisayimlaelaelaelaelae