BerŞulecim önce sana tesekkür etmek istiyorum sitemize böyle güzel bir aktivite kazandirdin, günlerce ugrastin cabaladin. Eline yüregine saglik arkadasim. :1hug:
Off ama isimiz cok zor. Tek tek okudum, hepside güzeldi ve cok duygulandirdi beni. Yüregini acan ve bizlerle paylasan her arkadasima tek tek tesekkür ediyorum. :çok üzgünüm:
Jürinin de isi zor, ben nacizane oyumu kullandim ama tüm arkadaslarim gönlümde birinci yerimseniben
Tüm arkadaslarima basarilar diliyorum.a.s.
Sevgilerimle...
Merhaba,
İlk yarışmadır hatalar varsa affola. öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın hiç bir noktasında emeğim yoktur. Fikir BerŞule'den geldi, çok hoşuma gitti. Hiç üşenmedi çok emek verdi tek tek yazıları topladı başlıkları açtırdı juriyi kurdu. Her adımda fikir alışverişi yapıldı yani tam bir takım çalışmasıydı bu sayede bu takımda yer alan başta berşule ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazılanları okuyunca acaba bu KK'nın damı kitabını çıkarsam diye düşünmeye başladım.
Favorimi belirledim oy verdim herkese başarılar...
:hooray:
şulemmm valla ezberledim her birini.... gece rüyama girmezse ne oluyımmm...:Roflol:
Berşulecim sana ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler .Güzel bir fikirdi hayata geçirildiğide çok iyi oldu .Kazene katılıyorum kitap harika olur :)) MADE IN KK :))
Ya ben ne yapayım???
Günlerdir bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorum..Ben her kelimesini ezberledim valla..
Rüyamda mektupları siliyorum,anketi yetiştiremiyorum...He sizin yüzünüzden beynim tersine doğru akmaya başladı akıllımtatlicadiarzu
Çok ama çok teşekkürler Şule! Böyle güzel bir etkinlikle bizleri tanıştırdığın için... İnşallah çok keyifli olacak..
Sevgilerimle...