Şulee benden sana söz en afillisinden yazmayanın kaynanası ölsün :)))
hepsi birbirinden güzel arkadaşlarr yaaaa senağlama
şulemm bu arada tek bir oy hakkımız mı varr ?:uhm:
yazdığım mektubu yollamadığıma çok üzüldüm ben ya ...
ben 5 numaraya verdim kim yazmışsa eline yüreğine sağlık...
diğer mektuplarda çok güzel tabikiŞeniz
Merhaba,
İlk yarışmadır hatalar varsa affola. öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın hiç bir noktasında emeğim yoktur. Fikir BerŞule'den geldi, çok hoşuma gitti. Hiç üşenmedi çok emek verdi tek tek yazıları topladı başlıkları açtırdı juriyi kurdu. Her adımda fikir alışverişi yapıldı yani tam bir takım çalışmasıydı bu sayede bu takımda yer alan başta berşule ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazılanları okuyunca acaba bu KK'nın damı kitabını çıkarsam diye düşünmeye başladım.
Favorimi belirledim oy verdim herkese başarılar...
:hooray:
Merhaba,
İlk yarışmadır hatalar varsa affola. öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın hiç bir noktasında emeğim yoktur. Fikir BerŞule'den geldi, çok hoşuma gitti. Hiç üşenmedi çok emek verdi tek tek yazıları topladı başlıkları açtırdı juriyi kurdu. Her adımda fikir alışverişi yapıldı yani tam bir takım çalışmasıydı bu sayede bu takımda yer alan başta berşule ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazılanları okuyunca acaba bu KK'nın damı kitabını çıkarsam diye düşünmeye başladım.
Favorimi belirledim oy verdim herkese başarılar...
:hooray:
Sule hanimcim simcik yine bir sorum olacak;
1-Bu mektuplara oy verme süresi ne zamana kadar ve saat kaca kadar sürecek?
2-Oy verme süresi bittigi zaman yani(gongggg)sesini duydugumuz zaman mektup sahiplerinin nickleri aciklanacak mi?
3-Yoksa bir süre daha bekleyip jürinin karar vermesinden sonra mi mektup sahiplerini ögrenecegiz?
4-En güzel mektup secildigi zaman birinciye ne ödül verilecek?
Kestane kebab,acele cevapkafamçokkarıştı