Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
cok agladim okurken mektuplari yasenağlama
kendi mektubum oldugu halde baska bi mektuba oy verdim..mahvetti beni yasenağlama

anacum meraktan nas nas olacam ben sonra hepiniz arkamdan mektup yazmaya basliyacaksiniz:mymeka:
off beklemek cok zor yaff...gerci simdiden belli gibi oylardanyerimseniben

ben bu isi cok sevdim her yarismada varim sırnaşık şey

yarismaci bacular basarilar.....hepsi cok gusel ...yerimseniben

arkadaşlar mektuplar çok güzel.hemen kullanmayacağım oyumu.iyice okuyup sindirmek, yaşamak istiyorum o duyguları.şimdilik 4 mektup arasında kaldım.uzun mektupları sakin kafayla okumak, aceleye getirmemek gerek.mektuplardan biri annemin bizim için yazdığı küçük notlara benziyor.3 tanesi sevdiklerimi kaybetme korkumu depreştirdi.çok zor karar vermek, çook.fikir sahibi berşuleye ve emeği geçen diğer arkadaşlarımıza teşekkürler.a.s.

verdim oyumu nede güzel şeyler çıkmış ortaya hakeden kazansın !!!!

offff yaaaaaaaaaa((( hayatta neler için nasıl da değimicek şeyler için üzülüyoruz bi tane mektup öldürdü beni Şeniz

hakikaten zorlanıyorum oy vermekte...:çok üzgünüm: her biri insanı alıp başka yerlere götürüyor....senağlama

Dilediğiniz gibi mektuplar hakkında sohbet edebilirsin...Beğenilerimizi yada eleştirilerimizi yapalım lütfen..Ama, bunları içinde saklayan ve yazıya döken kalpleri kırmamak suretiyle:)))

Berşule,mektupların tümü güzel ve anlamlı kime vereceğimi bilemedim
Biraz daha okuyup kararımı vereyim
Yoruldun ama değmiş..Emeği geçen herkese teşekkürler canım... Siteye hareket gelmiş

Bende verdişm oyumu ama Allahım bu nasıl bir mektup hala ağlıyorum 11 nolu mektuba oy kullandım. oylamadan sonra tanışmak istiyorum sahibiyle...

Bugün yoktum ve aklım hep mektuplardaydı, çok merak ettim, gelir gelmez, hızlıca okumaya çalıştım. 11 numaralı mektup gerçekten çok güzel. Daha oyumu vermedim, birkaz kez okumak istiyorum.
Şuleciğim teşekkürler, emeklerine sağlık, herkese hayırlı olsun, hakkeden kazansın. Başarılar tüm mektup yazan arkadaşlara ve onlarada teşekkür ediyorum, duygularını bizlerle paylaştıkları için. a.s.:1hug:

Emek verenlerin ellerine sağlık.hakkaniyetli olabilmek için çok dikkat ettim ve oyumu kullandım.Zor işmiş ama seçmek,etkileyiciliğiyle beraber imla kuralları da önem verdiğim kriterlerdendi.Başta fikir annesini sonra da yayında ve yapımda emeği geçen herkesi kutluyorum.İyi olan kazansın.

mektubun konusuna mı yoksa, konuyu yansıtmaktaki başarıya mı versem?en güzel içerik,en güzel anlatım hangisi offf offf neyseki zamanım var.

(...) Evet bu da sevdiğimiz noktalama işaretlerimizden biri fakat her cümlenin sonuna konulması açıkçası rahatsız edici.Birkaç mektupta nerdeyse hiç nokta virgül kullanılmamış sadece ... var.

Çok teşekkürler arkadaşım..

Ben yarışmanın bu kadar hüzünlü geçeceğini tahmin etmemiştim aslında..Hani bazen niyetleniyorum araya espiriler falan yazayım diye ama sizin elinizden mendilleri bırakacağınız yok!

Bir daha böyle duygu dolu işlere girmem yahu!!

Ayyy mektupları zaten günlerdir okuyorum,bir de sizin hüzünlü yorumlarınız eklendi..Eeeeee ben mahvoldum valla...Duygu patlaması yaşıyorum şu anda..

Yaktınız beni yaktınız..:çok üzgünüm:

yazann herkesin eline ve yüreğine sağlıkk diyorumm ama bnm oyum 11 nolu mektuba gttiiii ! herkese başarılar dilerimm :1hug:a.s.:enbuyukkk:

9 ve 12 no'lu mektuplarda çok güzel. Bebiş mektupları derseniz onlarda duygu yüklü. Şimdi hakkaniyetli olmak için düşünüp iyice kendime sorup oyumu kullancam.

Sonuç ne vakit açıklanak acep.(sayfaların tamamını okusaydın görürdün diyecek olan varsa hakettim valla çekin zılgıtı:))

Sonuç ne vakit açıklanak acep.(sayfaların tamamını okusaydın görürdün diyecek olan varsa hakettim valla çekin zılgıtı:))

Olsun okumana gerek yok!Ben senin için tekrar ederim arkadaşım.

Mektuplarımıza oy verme işlemini,haftaya bugün son vereceğiz...Sonra bu güzel mektupların hangi arkadaşlarımıza ait olduğunu bir bir açıklayacağız..
Sonra en çok oy alan beş mektubumuz jüri üyelerinin masasına yatırılacak..Jüride ki arkadaşlarımız,her yönden(imla,duygu aktarımı,hitaplar,içtenlik vs vs) mektuplarımızı değerlendirip,derecelendirmeyi yapacaklar..

Yapacaklar yapmasına da,valla nasıl karar verecek onu bilemiyorum..Gerçekten hepsi içten,hepsi yürekten..
:çok üzgünüm:

Teşekkür ettim Şule.Biraz fazla oluyorum ama;toplamda kaç mektup geldi? Gelenlerin içinden jürinin seçtiği en iyi 14 mektup mu bunlar?

Harika mektuplar yazılmış...

Yazaınların yüreğine kalemine sağlık...

Ben 5 numara ile 7 numara arasında gidip geldim ama oyum 7 nolu mektuptan yana tebrikler...

Inanin her seferinde mektuplari tekrar tekrar okuyorum ezberledim, ama en guzel olay nedir biliyomusunuz? aramizda bu kadar guzel mektup yazan arkadaslarin olmasi hepsi bizim kulube toplanmis onun icin herzaman diyoruz ya
:enbuyukkk:

Bu yarisma sayesinde hepimiz heveslenip birer mektup yazip gondersek sevdiklerimize, telefon ve simdide msn den gorusmekten elimize kagit kalem almaz olmusuz, yarin ilk isim bir mektup yazip gondermek olacak mektup aliskanligimizi geri kazanalim; sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…