• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MED Butik..Her şey çok uygun fiyata.satılmıştır..

Kargomu teslım aldım canım bugun tesekkur ediyorum bekledıgım gibi hersey.. Ayrıca incelik yapıp ayrıyetten koydugun hedıyeler ıcınde mınnettarım hepsi çok güzel eline saglık:16::16:

arkadaşlar ebaydan çok beğenerek almıştım fakat küçük geldiler :50:
Ayağı 37-37.5 olan arkadaşlar rahatlıkla alabilirler, benim 38 ve sıktı...

Görsellerden aratabilirsiniz, ben 53 dolara aldım, yaklaşık 100 lira gibi fiyat yapıyor..

75 liraya vericem isteyene..

Eki Görüntüle 903802 Eki Görüntüle 903803 Eki Görüntüle 903804

Eki Görüntüle 903805 Eki Görüntüle 903806
.............................................................[/quote]

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargomu bugün gittim aldım kıyafetlerin hepsi tertemiz :16: Elbise ve mavi tunik biraz bol geldi ama dedeme hallettiririm artık :1: Bu arada fazladan bi bluz var acaba karışıklık mı oldu :26: Diğer küçük hediyeleriniz için de çok teşekkürler çok incesiniz :16:

Bu arada ananem, ben beyaz tuniği giyince bu ne kadar dar bunları giyen kaç yaşında çocuk mu diye bir yorumda bulundu. İltifat olarak kabul edersiniz artık :9:

Kargomu bugün gittim aldım kıyafetlerin hepsi tertemiz :16: Elbise ve mavi tunik biraz bol geldi ama dedeme hallettiririm artık :1: Bu arada fazladan bi bluz var acaba karışıklık mı oldu :26: Diğer küçük hediyeleriniz için de çok teşekkürler çok incesiniz :16:

Bu arada ananem, ben beyaz tuniği giyince bu ne kadar dar bunları giyen kaç yaşında çocuk mu diye bir yorumda bulundu. İltifat olarak kabul edersiniz artık :9:

Ahhh ah, eskiden bir çocuk gibi çıtır ve narindim, mune görsün bunları :ssz:

Canım fazladan koyduğum ürünü hediye olarak yolladım, bedenine uyabilecek bir ürün diye düşündüm, umarım beğenmişsindir:26:

Ahhh ah, eskiden bir çocuk gibi çıtır ve narindim, mune görsün bunları :ssz:

Canım fazladan koyduğum ürünü hediye olarak yolladım, bedenine uyabilecek bir ürün diye düşündüm, umarım beğenmişsindir:26:

Çok beğendim giyinip denedim zaten :9: Ama belki bir yanlışlık olmuştur diye yine de bir sorayım dedim.

Bu arada cahilliğime ver o küpelerin yanında yolladığını neremize sürüyoruz
:17: Komik bir soru oldu ama :9:

Eki Görüntüle 900672 Eki Görüntüle 900673 Eki Görüntüle 900674

Likralı, çok kaliteli bir kumaşı vardır..38 bedene de uyar...

Eki Görüntüle 900675 Eki Görüntüle 900677

36 benden

Eki Görüntüle 900678 Eki Görüntüle 900679

36 beden...1 düğmesi eksik...

Vakti zamanında 36-38 giydiğimin ahanda kanıtı :ssz:
Hepsi sıfır ayarında tertemizdir...

XS ve S bedenleri de varmı acaba :27::27::27: pardon burası L idi demi yanlış gelmişim :10::10:
Canınasusayanüyesmileyi :6::6::6:

Ürünlerime bakmadan litfen dalga geçmeyiniz hanım abla, yukardakiler s-m :63:
Hep L değildik heralde, bi zamanlar s lerin içine de giriyorduk :60:

Back