• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MED Butik..Her şey çok uygun fiyata.satılmıştır..

Klap çizmesini salla :D ben onun altına baska bişi giyerim :1: Penye mi peki kuması?

M beden giyiyorum bu arada

M bedensen rahat olur..Ben üstüne afiyet l yim artık..

Tamam resmi bekliyorum, son yuklediginiz siyah beyazida aliyorum, eger arkadasiniz almiyorsa :)

Sanırım arkadaşım onu beğendi :)

Yunlu elbise kalsin digerlerini aliyorum ozelden mesaj atiyorum :)

Tamamdır..

Benden önce elmoş gördü neyse siz irtibatı tamamlayın ben sona kaldım dona kaldım :27:

Hayyalim sana kısa gelebilirdi zaten..Malum selvi gibi olduğun için :43:

M bedensen rahat olur..Ben üstüne afiyet l yim artık..

Hayyalim sana kısa gelebilirdi zaten..Malum selvi gibi olduğun için :43:

Ben biraz totodan bacağım :D ahahahah

Tmm sana adresi yazayım da bana göndert bebişim. Duruma göre paranı ödemem artık :D ahahahaha postacıya git 3 kere cal kapını derim :D

Ben biraz totodan bacağım :D ahahahah

Tmm sana adresi yazayım da bana göndert bebişim. Duruma göre paranı ödemem artık :D ahahahaha postacıya git 3 kere cal kapını derim :D

Ahahhha yalnız sana 15 olmaz bu, kızlara 15 ti, sana 25 :60:

İşin şakası bir tarafa ben bunun siyahını ggde görmüştüm gecen gün cesaret edememiştim, bir deneyelim bakalım

vassaptan yazayım acık adresi

ggde çok pahalı satıyolar be canım..Ben ebaydan alıyorum hep o yüzden..

Ahahhha yalnız sana 15 olmaz bu, kızlara 15 ti, sana 25 :60:
ggde çok pahalı satıyolar be canım..Ben ebaydan alıyorum hep o yüzden..

25 e alır 50 ye satarım :D ahahahahahah pisliksin med :D üstümde gör bi de sen :D tıpkı bu resimdeki gibi cıplak bacak giyicem :60:

Sizi görünce benim de topik acasım geldi ama benim bütün kıyafetlerim hep klasik, memur style. 657 kıyafetleri mi acsam acaba :D

25 e alır 50 ye satarım :D ahahahahahah pisliksin med :D üstümde gör bi de sen :D tıpkı bu resimdeki gibi cıplak bacak giyicem :60:

Bak o zaman niko dayanamaz cazibene :60:

Sizi görünce benim de topik acasım geldi ama benim bütün kıyafetlerim hep klasik, memur style. 657 kıyafetleri mi acsam acaba :D

Şaka maka burada iş kadını da çok bebişim :)
Durduğun kabahat..

4 paket yarın yola çıkmak üzere hazır :)
Kararsız arkadaşlarım vardı, yarın öğlene kadar karar verirlerse sevinirim :17:

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Bunlar da bana kalan :) Bayıldım trikoya, tam taytlık $fotoğraf 1.jpg

Bu da bana minnak sürpriziiin cok teşekkür ederim, her taktığımda seni yadedicem.

$3.jpg

Back