- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi _MedceziR_
Yaşlandık valla
Müdürün haberi var, ilk ona yollucam fotolarımı
Bende öyle valla bastonla yürüyom artık
Hayyale ne oldu ya haberin varmı :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlandık valla
Müdürün haberi var, ilk ona yollucam fotolarımı
BLUZ VE GÖMLEKLER
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ELBİSE VE TUNİKLER
Eki Görüntüle 900672 Eki Görüntüle 900673 Eki Görüntüle 900674
Likralı, çok kaliteli bir kumaşı vardır..38 bedene de uyar...
Eki Görüntüle 900675 Eki Görüntüle 900677
36 benden
Eki Görüntüle 900678 Eki Görüntüle 900679
36 beden...1 düğmesi eksik...
Vakti zamanında 36-38 giydiğimin ahanda kanıtı
Hepsi sıfır ayarında tertemizdir...
canım konularına baktım ama fiyatlar karıştı çok şık şeyler varmış kaçırmışım :))
Eki Görüntüle 908855 Eki Görüntüle 908854
bunları fiyatı ve olacağı nedir bir de bedenleri s-m bedene olur mu?
Merhabalar
Size özelden yazacaktim ama mesaj sayim yetmedigi icin buradan yazayim dedim.
Kiyafetlerin bir cogunu cok begendim, satin almak isterim..
Yalniz ben Avusturya'da yasiyorum ve Euro ödeyebilirim.
Bir sorun olur mu? Yurt disinada gönderme imkaniniz var mi acaba? :44:
özeline mail adresimi bıraktım canım..haberleşelim oradan..
Eki Görüntüle 921954 Eki Görüntüle 921956 Eki Görüntüle 921958 Eki Görüntüle 921960 bunlar hakkında detay verebilir misin? Bel boy ölçü, fiyat? Düşük bel istemiyorum
104 pantolon kesim polar eşofman..çok düşük bel değil, göbek deliği hizasında diyelim :)
107 m-l bedene uygun..düşük bel değil..92 streç kot/tayt..Bu da göbek deliği hizasında bitiyor..
gri beack pantolon da m-l bedene uygun..çok düşük bel değil..çok düşük ben de giyemiyorum zaten :)
canım ben 77 kg oldum doğum yaptım hiç kıyafetim yok sayılır,bunlar bana olur mu,sanırım 42/44 beden oluyorumyarın yazışırız ama diğer arkadaşı beklemek zorundayım olur mu haksızlık olmasın
104 pantolon kesim polar eşofman..çok düşük bel değil, göbek deliği hizasında diyelim :)
107 m-l bedene uygun..düşük bel değil..92 streç kot/tayt..Bu da göbek deliği hizasında bitiyor..
gri beack pantolon da m-l bedene uygun..çok düşük bel değil..çok düşük ben de giyemiyorum zaten :)
Sana fiyat vermeyi unutmuşum :)
polar 15 lira..
kot ve beach pantolon 12 şer lira..
streç kot-18 lira