• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MED Butik..Her şey çok uygun fiyata.satılmıştır..

BLUZ VE GÖMLEKLER

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ELBİSE VE TUNİKLER

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Eki Görüntüle 900672 Eki Görüntüle 900673 Eki Görüntüle 900674

Likralı, çok kaliteli bir kumaşı vardır..38 bedene de uyar...

Eki Görüntüle 900675 Eki Görüntüle 900677

36 benden

Eki Görüntüle 900678 Eki Görüntüle 900679

36 beden...1 düğmesi eksik...

Vakti zamanında 36-38 giydiğimin ahanda kanıtı :ssz:
Hepsi sıfır ayarında tertemizdir...

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Merhabalar
Size özelden yazacaktim ama mesaj sayim yetmedigi icin buradan yazayim dedim.
Kiyafetlerin bir cogunu cok begendim, satin almak isterim..
Yalniz ben Avusturya'da yasiyorum ve Euro ödeyebilirim.
Bir sorun olur mu? Yurt disinada gönderme imkaniniz var mi acaba? :44:

Merhabalar
Size özelden yazacaktim ama mesaj sayim yetmedigi icin buradan yazayim dedim.
Kiyafetlerin bir cogunu cok begendim, satin almak isterim..
Yalniz ben Avusturya'da yasiyorum ve Euro ödeyebilirim.
Bir sorun olur mu? Yurt disinada gönderme imkaniniz var mi acaba? :44:

özeline mail adresimi bıraktım canım..haberleşelim oradan..

Eki Görüntüle 921954 Eki Görüntüle 921956 Eki Görüntüle 921958 Eki Görüntüle 921960 bunlar hakkında detay verebilir misin? Bel boy ölçü, fiyat? Düşük bel istemiyorum :20::16:

104 pantolon kesim polar eşofman..çok düşük bel değil, göbek deliği hizasında diyelim :)
107 m-l bedene uygun..düşük bel değil..92 streç kot/tayt..Bu da göbek deliği hizasında bitiyor..
gri beack pantolon da m-l bedene uygun..çok düşük bel değil..çok düşük ben de giyemiyorum zaten :)

104 pantolon kesim polar eşofman..çok düşük bel değil, göbek deliği hizasında diyelim :)
107 m-l bedene uygun..düşük bel değil..92 streç kot/tayt..Bu da göbek deliği hizasında bitiyor..
gri beack pantolon da m-l bedene uygun..çok düşük bel değil..çok düşük ben de giyemiyorum zaten :)

canım ben 77 kg oldum doğum yaptım hiç kıyafetim yok sayılır,bunlar bana olur mu,sanırım 42/44 beden oluyorum:(yarın yazışırız ama diğer arkadaşı beklemek zorundayım olur mu haksızlık olmasın

canım ben 77 kg oldum doğum yaptım hiç kıyafetim yok sayılır,bunlar bana olur mu,sanırım 42/44 beden oluyorum:(yarın yazışırız ama diğer arkadaşı beklemek zorundayım olur mu haksızlık olmasın

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Sana bunlar olur canım..Bir de 38 numara giyiyorsan ilk iki çizme olur..en son 37..Tamam ben senden haber bekliyorum..

Sana fiyat vermeyi unutmuşum :)

polar 15 lira..
kot ve beach pantolon 12 şer lira..
streç kot-18 lira

canım polar eşofman beden olarak kaç oluyo,esnek mi 85 nodaki mont parlak,mı,tüylü mü ayırt edemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back