How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

MED Butik..Her şey çok uygun fiyata.satılmıştır..

Bunlar da bana kalan :) Bayıldım trikoya, tam taytlık Eki Görüntüle 893272

Bu da bana minnak sürpriziiin cok teşekkür ederim, her taktığımda seni yadedicem.

Eki Görüntüle 893273

Pek otantiktir aslında minnak hediyelerim ama sen hanım hanımcık bi memurella olduğun için, böyle hanım hanımcık oldu sürprizin de:6:

Güle güle kullan balım..

Saol canım, icine sevgi dolu bi de mektup yazaydı iyiydi :1:

Telefonda fısıldadım sana aşk nameleri, totomu kaldırıp pttye gidene kadar kapanacaktı, aceleye geldi :60:

Kargom geldi bugun cok tesekkur ederim, elbiselerim cuk oturdu :) ama kazak buyuk geldi baya anneme vericem insallah ona olur ama cok guzel canim tertemiz, nazik hediyen icin ayrica Tesekkurler, baska alisverislerde gorusmek uzere sevgiler.....

Pek otantiktir aslında minnak hediyelerim ama sen hanım hanımcık bi memurella olduğun için, böyle hanım hanımcık oldu sürprizin de:6:

Güle güle kullan balım..

Telefonda fısıldadım sana aşk nameleri, totomu kaldırıp pttye gidene kadar kapanacaktı, aceleye geldi :60:

Ben bunu yeni gördüm. Telefondakileri istemiyorum söz ucar yazı kalır! :D hic memnun kalmadım pazarlamacılığından :D

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Yeniler...

Eki Görüntüle 895303 Eki Görüntüle 895304

Eki Görüntüle 895305 Eki Görüntüle 895306 Eki Görüntüle 895313

Eki Görüntüle 895307 Eki Görüntüle 895308

Eki Görüntüle 895309 Eki Görüntüle 895310

Eki Görüntüle 895311 Eki Görüntüle 895312

attachment.php
attachment.php

Kumaşı triko...Göğüsten aşağı doğru salaş iniyor..Tunik ve bluz şeklinde kullanılabilir..38-42 bedene kadar uygundur..

13 lira...

129 un fiyatı nedir
ve bedeni

Merhaba, 129 da beden yok, 36-44 arasına kadar olur, geniş ve yarasa kol, dökümlü elbise tunik şeklinde duruyor..Ebaydan almıştım, bana biraz kısa geldiği için giyemeyeceğimi anladım..

Sanıyorum 2 hafta oldu geleli, daha etiketi üzerinde..15 dolara aldım..Yani yaklaşık 30 lira..

25 liraya verebilirim..

12,129 ve 130 duruyor mu? Duruyorsa fiyatı ne kadar?

12 dün satıldı, 130 ayırtıldı, 129 duruyor bir tek..Dün bir arkadaş sormuştu, ona cevabımı kopyalıyorum canım:16:

Merhaba, 129 da beden yok, 36-44 arasına kadar olur, geniş ve yarasa kol, dökümlü elbise tunik şeklinde duruyor..Ebaydan almıştım, bana biraz kısa geldiği için giyemeyeceğimi anladım..

Sanıyorum 2 hafta oldu geleli, daha etiketi üzerinde..15 dolara aldım..Yani yaklaşık 30 lira..

25 liraya verebilirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
BLUZ VE GÖMLEKLER

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ELBİSE VE TUNİKLER

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php