• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MED Butik..Her şey çok uygun fiyata.satılmıştır..

bunlar duruyormu? beden ve fiyatlar ne?
$IMG_20131120_205311.jpg $IMG_20131127_225941-001.jpg Eki Görüntüle 890181

Son düzenleme:
Merhaba 94,95 ve 96 yi aliyorum onu yunlu elbisenin arka resminide gonderebilirmisiniz, birde son yuklediginiz siyah beyazin fiyati nedir acaba?

Pislik! İnsan TL der :D Valla beğendim, kumaşı nasıl, tayt üstü hoş durur gibi geldi bana

Ahahha yirim :1:
Yavrum kaç kilosun hele bie bedenini yaz..Bana küçük geldi ama ben üstüme çok bol duran sevdiğimden, içime sinmedi..Yoksa bedeni bana tam..Sadece yapışsın isyemiyorum :) Tunik zaten, taytla giyersin anca, ya da streç kotla falan..
altına da kılap çizmesi çektin mi tamamdır :60:

Ne kadar bu med? :3:

Balım 9.80 dolar gibi bir fiyata aldım bunu, 19 lira gibi bir fiyat yapıyor, 15 e bırakırım..Daha bugün geçti elime..Ebaydan aldım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahha yirim :1:
Yavrum kaç kilosun hele bie bedenini yaz..Bana küçük geldi ama ben üstüme çok bol duran sevdiğimden, içime sinmedi..Yoksa bedeni bana tam..Sadece yapışsın isyemiyorum :) Tunik zaten, taytla giyersin anca, ya da streç kotla falan..
altına da kılap çizmesi çektin mi tamamdır :60:

Klap çizmesini salla :D ben onun altına baska bişi giyerim :1: Penye mi peki kuması?

M beden giyiyorum bu arada

Son düzenleme:
Back