- 13 Aralık 2022
- 7.784
- 7.411
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.861
Kız çizgi yok dedin ya vallahi sen sopalıksın bak resmen var çizgi yani nasıl yok dersinŞuan 80 uzerı olması lazım ama kınyasal da da kanama veya azda olsa lekelenme başlamaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız çizgi yok dedin ya vallahi sen sopalıksın bak resmen var çizgi yani nasıl yok dersinŞuan 80 uzerı olması lazım ama kınyasal da da kanama veya azda olsa lekelenme başlamaz mı
Ama değer 80 üzerı olması lazım bu kadar mı sılık olacakKız çizgi yok dedin ya vallahi sen sopalıksın bak resmen var çizgi yani nasıl yok dersin
Sen çizgi yok diyince ben acaba kimyasalın dedim kuzum her test aynı algılamıyor bıliyorsun birde şey sorayım sana şuan farklı bir yerde mi kan verdin geçen ki verdin yerle labaratuar aynımıAma değer 80 üzerı olması lazım bu kadar mı sılık olacak
Lab aynı kuzucum saglık ocagı ama kanlar aynı hastaneye gonderılıyorSen çizgi yok diyince ben acaba kimyasalın dedim kuzum her test aynı algılamıyor bıliyorsun birde şey sorayım sana şuan farklı bir yerde mi kan verdin geçen ki verdin yerle labaratuar aynımı
Tamam kuzum aman farklımolmasın da çünkü fark olabılırdı kaç saate çıkcak sonuçLab aynı kuzucum saglık ocagı ama kanlar aynı hastaneye gonderılıyor
3.30 drdıler beklemıs haliT
Tamam kuzum aman farklımolmasın da çünkü fark olabılırdı kaç saate çıkcak sonuç
Evet kuzum adetin 2. Gün başladık 3. 4. Günde başlanılıyor inşallah güzel kaliteli büyür yumoşlarım çarşamba kontrole gidicem haber veririmŞuan adetkiyken mi kullanılıyo iğne yani başladığına göre demek ki öyle kullanılıyo. İnşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin bize. Haber et oldu mu bende ptesi gidebilcem dr izinliymiş
Aşılama da genellikle 50 75 doz kullanılıyor kuzum amaç zaten çok yumurta geliştirmemek çok yumurta olursa tedavi iptal oluyor o yüzden düşük doz tercih ediliyorAa klomen femara gibi ilaç ama iğnesi anladım şimdi peki düşük doz yeterli gelcek mi
Kuzuuuuu testte çıkmış ya daha ne olsun sen strese girme şuan bence testleri de bırak kan ile devam et ilk değerin kaçtı ? Bide test markan neTabı ben gene dayanamadı test yaptım cızgı cıkmadı şaka gıbı degerımın şuan 100 u geçmiş olması lazım ama test de sılok cızgı ArasaNillGerek @Candy7777
Bebetıme canısıKuzuuuuu testte çıkmış ya daha ne olsun sen strese girme şuan bence testleri de bırak kan ile devam et ilk değerin kaçtı ? Bide test markan ne
Yumurtlama zamanını biliyormusun kuzumKızlar selam benim de regle 5 gün var ama semptomlar olunca test yapayım dedim negatif burdan pozıtıfe dönen var mı
Sen yumurtlama zamanını biliyomusun kuzumBebetıme canısı
Sonucu cıkınca haber et kuzum niye öyle oldu belirginleşmesi lazımVerdım şimdi ama idrarda hıc cızgı cıkmadı nerdeyse
Yok ya 30 ünde iğne vuruldum işte onu bılıyorum sadeceSen yumurtlama zamanını biliyomusun kuzum
Bu iğneyi aşılama için mi veriyolar kuzumEvet kuzum adetin 2. Gün başladık 3. 4. Günde başlanılıyor inşallah güzel kaliteli büyür yumoşlarım çarşamba kontrole gidicem haber veririm
Anladım şimdi kuzucum cok sağolAşılama da genellikle 50 75 doz kullanılıyor kuzum amaç zaten çok yumurta geliştirmemek çok yumurta olursa tedavi iptal oluyor o yüzden düşük doz tercih ediliyor
Evet kuzum aşılama ve tüp bebek tedavisinde kullanılıyorBu iğneyi aşılama için mi veriyolar kuzum
Çatlatma iğnesinde dimiYok ya 30 ünde iğne vuruldum işte onu bılıyorum sadece
Kaçıncı günde pozitif gördünYok ya 30 ünde iğne vuruldum işte onu bılıyorum sadece