- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.821
Gonalf nedir ovitrelle nin değişiği mi oluyo klomen femara gibi mesela aydınlatır mısın biraz beniGittim kuzum Gonalf başladık 75 dozla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonalf nedir ovitrelle nin değişiği mi oluyo klomen femara gibi mesela aydınlatır mısın biraz beniGittim kuzum Gonalf başladık 75 dozla
Son adet tarihine göre belirleniyor hafta sanırımBetam bugün 3015 çıktı kuzular kaç haftalık oluyor ?
Tamam canımSon adet tarihine göre belirleniyor hafta sanırım
Günaydınn Bugün ki testim kendimi kandırdım yine testlerle Sosyallanneİnşallah buradaki herkese ben de duacıyım mesajlarınızı hep okudum Allah birbirimize olan dualarımızı kabul etsin evlat sevgisini tattırsın tez zamanda
Günaydın canım dur bir hafif sağda kıl gibi bir çizgi var Ben mi yanlış görüyorumGünaydınn Bugün ki testim kendimi kandırdım yine testlerle Sosyallanne
Bende gordım de artımed mıs dıger test daha belirgindiGünaydın canım dur bir hafif sağda kıl gibi bir çizgi var Ben mi yanlış görüyorum
Canısı gün gün ne kadar arttı degerın birde hep ıkı gune bır mıTamam canım
Evet var ama Pkolu_anneadayi dediği gibi artı med dünki testim vision markaydı onda daha belirgindiGünaydın canım dur bir hafif sağda kıl gibi bir çizgi var Ben mi yanlış görüyorum
Yapmadım canım adette yok daha. Bugün belirtilerim azalmış adet geliyordur belkideCandy7777 nbtn canım
Keşke yapsaydın neden gecikti ki acaba bilmiyorumYapmadım canım adette yok daha. Bugün belirtilerim azalmış adet geliyordur belkide
Bende bilmiyorum pazar gününe kadar olmazsam söz yapıcamKeşke yapsaydın neden gecikti ki acaba bilmiyorum
Benım de doktor yokmuş bugün yattı galıbaBende bilmiyorum pazar gününe kadar olmazsam söz yapıcam
Yumurta büyütme iğnesi canım genellikle tüp bebekte veriyorlar. Tabi 75 çok düşük bir doz genelde 225 veya 300 veriyorlar tüpteGonalf nedir ovitrelle nin değişiği mi oluyo klomen femara gibi mesela aydınlatır mısın biraz beni
Aaa başka bir yerde veremez misinBenım de doktor yokmuş bugün yattı galıba
Saglık ocagı varda oda herhalde yarına çıkar ya yada bılmıom ama dahılıye ge aldım 1e randevuAaa başka bir yerde veremez misin
Aynen kuzum uydur bişeyler hastayım falan de. İlla doktor mu demesi lazım kendin gidip veremiyor musunSaglık ocagı varda oda herhalde yarına çıkar ya yada bılmıom ama dahılıye ge aldım 1e randevu
Şüphem var falan yada suphelı çıktı derım bısıler verırım herhalde bılmıomkk
Malesef istek yapması lazımmıs genel vitaminlere baktırmak istyorum derım gebelık de suphelı cıkto değer derm onuda ister mısınız derım bakalım ne dıcekAynen kuzum uydur bişeyler hastayım falan de. İlla doktor mu demesi lazım kendin gidip veremiyor musun