- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.881
12 sınde sılık gördüm 13 ünde 14 cıktıKaçıncı günde pozitif gördün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 sınde sılık gördüm 13 ünde 14 cıktıKaçıncı günde pozitif gördün
9 Mayıs yumurtlama zamanı gün aşırı atta 8-9-10 her gün ilişki oldu ama tutmamış mıYumurtlama zamanını biliyormusun kuzum
9 Mayıs yumurtlama desek 10 çatlama desek daha 8 gün geçmiş kuzum çıkmaz ki9 Mayıs yumurtlama zamanı gün aşırı atta 8-9-10 her gün ilişki oldu ama tutmamış mı
Yaa gerçekten mi o zaman hala umut var9 Mayıs yumurtlama desek 10 çatlama desek daha 8 gün geçmiş kuzum çıkmaz ki
Var tabikide neden olmasın kuzum acele etme test içinYaa gerçekten mi o zaman hala umut var
Teşekkür ederim peki kaçıncı günden sonra belli olur gecikmeyi mi bekleyeyımVar tabikide neden olmasın kuzum acele etme test için
En sağlıklı gecikmeyi beklemen bence ama adete 2 gün kala falan yapabilirsin kuzumTeşekkür ederim peki kaçıncı günden sonra belli olur gecikmeyi mi bekleyeyım
Kuzu onu doktor bilir tüp bebek değilse diye vermemiştirAa klomen femara gibi ilaç ama iğnesi anladım şimdi peki düşük doz yeterli gelcek mi
GecmıyorEn sağlıklı gecikmeyi beklemen bence ama adete 2 gün kala falan yapabilirsin kuzum
Merhaba, illa sürekli kan vermeye gerek yok. Haftaya Cuma gittiğinizde keseyi de görebilirsiniz bekleyemem merak ederim derseniz bir kez daha verin isterseniz tabiiKızlar selam. 14 mayıs Bat, kan verdim beta 140tı. Bugün dahiliyeye gittim vitaminler için, beta ister diye düşündüm istememiş illa bunun takibini yapmak gerekir mi sizce? Sabretsem haftaya cuma direkt kadın doğuma gitsem olmaz mı? Sat ‘a göre bugün tam 4 hafta, haftaya cuma tam 5 olacak
Tabi çok merak ediyorum, kendimi dizginlemeye çalışıyorum sağlık ocağına vercektim gerek yok 1 ay sonra gel dedi o yüzden gidemiyorum tekrarMerhaba, illa sürekli kan vermeye gerek yok. Haftaya Cuma gittiğinizde keseyi de görebilirsiniz bekleyemem merak ederim derseniz bir kez daha verin isterseniz tabii
Sılık çıkıyo kuzu bak benim 259 olduğu zaman bile sılıktı 3015 tam çizgi çıktı kuzuTabı ben gene dayanamadı test yaptım cızgı cıkmadı şaka gıbı degerımın şuan 100 u geçmiş olması lazım ama test de sılok cızgı @ArasaNillGerek @Candy7777
At bklm canısı gerçekte şuan umuda ihtiyacı m varSılık çıkıyo kuzu bak benim 259 olduğu zaman bile sılıktı 3015 tam çizgi çıktı kuzu
Bak böyle kuzuAt bklm canısı gerçekte şuan umuda ihtiyacı m var
Silik de değer kaçtıBak böyle kuzu
Ben 259 bi tik fazla çizgi gördüm 3015 full gördüm kuzu 175 de sılıktıSilik de değer kaçtı
Ay inşallah bir sıkıntı yokturBen 259 bi tik fazla çizgi gördüm 3015 full gördüm kuzu 175 de sılıktı
Yoktur canım kötü düşünme bak benimde bi anda yükseldi korku aldı içimi ne zaman kan verdin senAy inşallah bir sıkıntı yoktur
Bugün10. 30Yoktur canım kötü düşünme bak benimde bi anda yükseldi korku aldı içimi ne zaman kan verdin sen