- 14 Haziran 2023
- 6.416
- 5.235
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.841
Anladım hem vitaminlerine baktırmış olursun fenamıMalesef istek yapması lazımmıs genel vitaminlere baktırmak istyorum derım gebelık de suphelı cıkto değer derm onuda ister mısınız derım bakalım ne dıcek
Yok derse de ne yapalım pazartesıyı beklıcez herhaldeAnladım hem vitaminlerine baktırmış olursun fenamı
Yok demez ya fazladan hcg yazıcak kağıda ne varki ısrar et olmadıYok derse de ne yapalım pazartesıyı beklıcez herhalde
Kuzum klomen femaraya göre daha etkili yumurta büyütme ilacı hap değil iğne her gün aynı saatten göbekten doktorun dediği doz kadar vuruyorsun işte dün başladım çarşamba kontrole gidicem duruma bakacak büyüme nasıl kaç yumurta büyümüşGonalf nedir ovitrelle nin değişiği mi oluyo klomen femara gibi mesela aydınlatır mısın biraz beni
Bugün çok bel agrım var neden bilmiyorumYok demez ya fazladan hcg yazıcak kağıda ne varki ısrar et olmadı
Olabilyor kuzum hamilelikte yorulma dinlenBugün çok bel agrım var neden bilmiyorum
Hayırlısı neyse o olsun bakalım hepimiz hakkındaOlabilyor kuzum hamilelikte yorulma dinlen
Saglık ocagıyla konuştumda sımdı gelıp verebılırsın öğlene çıkar dedı pek emın olamasamda versemmı nabsamOlabilyor kuzum hamilelikte yorulma dinlen
Evet iki günde bir verdim canımCanısı gün gün ne kadar arttı degerın birde hep ıkı gune bır mı
Kız ıkızmı yoksaEvet iki günde bir verdim canım
23/78/259/715/3015 çıktı dünde kuzum
Aa klomen femara gibi ilaç ama iğnesi anladım şimdi peki düşük doz yeterli gelcek miYumurta büyütme iğnesi canım genellikle tüp bebekte veriyorlar. Tabi 75 çok düşük bir doz genelde 225 veya 300 veriyorlar tüpte
Allah allah kan verdin mi aşkımTabı ben gene dayanamadı test yaptım cızgı cıkmadı şaka gıbıdegerımın şuan 100 u geçmiş olması lazım ama test de sılok cızgı ArasaNillGerek Candy7777
Şuan adetkiyken mi kullanılıyo iğne yani başladığına göre demek ki öyle kullanılıyo. İnşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin bize. Haber et oldu muKuzum klomen femaraya göre daha etkili yumurta büyütme ilacı hap değil iğne her gün aynı saatten göbekten doktorun dediği doz kadar vuruyorsun işte dün başladım çarşamba kontrole gidicem duruma bakacak büyüme nasıl kaç yumurta büyümüş
Verdım şimdi ama idrarda hıc cızgı cıkmadı nerdeyseAllah allah kan verdin mi aşkım
Kuzum halen test mi yapıyorsun sen bu stresle panikle nasıl 9 ay geçireceksinVerdım şimdi ama idrarda hıc cızgı cıkmadı nerdeyse
Acaba kimyasal olabilir mi testi atsan ya biVerdım şimdi ama idrarda hıc cızgı cıkmadı nerdeyse
Ay bilmiyorum ki bi anda böyle yükselince korktum ama annemin sülalesi ikiz , ama nette yazıyo ikizlerde daha yüksek oluyo diye ama korkuyorum başka sorun olmasın diyeKız ıkızmı yoksa
Şuan 80 uzerı olması lazım ama kınyasal da da kanama veya azda olsa lekelenme başlamaz mıAcaba kimyasal olabilir mi testi atsan ya bi