- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.381
Bende onlardan hiçbiri yok iğnemin 13. Günü direkt negatif bence o kadar alıştım ki artıkumutluyum heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onlardan hiçbiri yok iğnemin 13. Günü direkt negatif bence o kadar alıştım ki artıkumutluyum heyecanlıyım
Ovalüsyon takibi yaptın mı yada bir ilaç kullanımıBenim tek belirttim kasık ağrım başka bir şeyim yok bel ağrısı ve kasık ağrısı bir de koku hassasiyeti oğlumda da öyle anlamıştım Ama bu kaset testi de Çok silik çıkması beni umutsuzlandırdı
Yaaaa seni yerim ama minik civcivvvv hoş geldin sefalar getirdin bu güzel günde ağlarım amaAma bu artımed
Çatlatma ıgnesı femaraOvalüsyon takibi yaptın mı yada bir ilaç kullanımı
Normale bakma aşkım bat geçmesi kazım geçince oda pozitif göstercek emin olAma bunun yanında bir de normal bebe Time'ın testini yaptım onda çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok silik bir çizgi çıktı Yani kamerayla görünmüyor dünkü daha belirgindi Yani gece 04.00'te yaptığım
Sen çok biliyorsunnnnnnnnnBende onlardan hiçbiri yok iğnemin 13. Günü direkt negatif bence o kadar alıştım ki artık
Bugün kaçıncı günüydü iğnenin ayyy başka hastane yok mu ya kan versenÇatlatma ıgnesı femara
İsim tablosuna baksana bi kuzumÇatlatma ıgnesı femara
Yaaaa seni yerim ama minik civcivvvv hoş geldin sefalar getirdin bu güzel günde ağlarım ama
Ovalüsyon takibi yaptın mı yada bir ilaç kullanımı
Zumruduanka96 kızlar ben beş gün femara kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum tek Yumurtam vardı sağ tarafta ilişkilerden sonra Affedersiniz hep sağ tarafa yattım altıma yazdım yastık koyup Bir haftadır sürekli canım biber istiyor ve son iki gündür aşırı bir koku hassasiyetim var yanında eşim maksigo kullandı ben Çatlatma iğnesinden sonra Progestan mavi inofolik kullandım Onun haricinde böyle batma gibi kasık ağrılarım oluyor ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor benim adet düzensizliğim pico kilo sorunum ve insülin direncim var İnsülin direnci için de matofin kullanıyorum ama ben hala hamile olduğuma inanmıyorum çünkü kan vermeden de inanmayacak gibi Çünkü oğlundan bu yana 4 sene geçti Hiç şimdi pozitif göremedimBende onlardan hiçbiri yok iğnemin 13. Günü direkt negatif bence o kadar alıştım ki artık
Gördüm ağlatıcaksınkz benı valla hala emın deılım kaset testte de çok az cızgı çıktı o yuzden hala umudun yokİsim tablosuna baksana bi kuzum
Bence gönlünü ferah tut hamilesin canımZumruduanka96 kızlar ben beş gün femara kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum tek Yumurtam vardı sağ tarafta ilişkilerden sonra Affedersiniz hep sağ tarafa yattım altıma yazdım yastık koyup Bir haftadır sürekli canım biber istiyor ve son iki gündür aşırı bir koku hassasiyetim var yanında eşim maksigo kullandı ben Çatlatma iğnesinden sonra Progestan mavi inofolik kullandım Onun haricinde böyle batma gibi kasık ağrılarım oluyor ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor benim adet düzensizliğim pico kilo sorunum ve insülin direncim var İnsülin direnci için de matofin kullanıyorum ama ben hala hamile olduğuma inanmıyorum çünkü kan vermeden de inanmayacak gibi Çünkü oğlundan bu yana 4 sene geçti Hiç şimdi pozitif göremedim
Ağla bugün en mutlu günün kuzum daha ne olsun ben burdayım diyor işte özel hastane yokmuş hiç orda bir kan versen hemen çıkcak sonuçGördüm ağlatıcaksınkz benı valla hala emın deılım kaset testte de çok az cızgı çıktı o yuzden hala umudun yok
Sabah pozıtıf gosterıyor du sımdk çok az cizgi cıkarfıNormale bakma aşkım bat geçmesi kazım geçince oda pozitif göstercek emin ol
Yok canım ilçede yasıyorum ben bır test ayırdım sabah onu ilk ıdrarla yapayım dıyeAğla bugün en mutlu günün kuzum daha ne olsun ben burdayım diyor işte özel hastane yokmuş hiç orda bir kan versen hemen çıkcak sonuç
Ay sabah olsun hemen hadiYok canım ilçede yasıyorum ben bır test ayırdım sabah onu ilk ıdrarla yapayım dıye
İşte bak kendin diyosun 4 yıldır görmediğin pozitifi gördün bence artık inan kısmeti nasibi bu zamanaymış sağlıcakla artsın değeri sağlıkla kavuşsun size ❤❤❤Zumruduanka96 kızlar ben beş gün femara kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum tek Yumurtam vardı sağ tarafta ilişkilerden sonra Affedersiniz hep sağ tarafa yattım altıma yazdım yastık koyup Bir haftadır sürekli canım biber istiyor ve son iki gündür aşırı bir koku hassasiyetim var yanında eşim maksigo kullandı ben Çatlatma iğnesinden sonra Progestan mavi inofolik kullandım Onun haricinde böyle batma gibi kasık ağrılarım oluyor ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor benim adet düzensizliğim pico kilo sorunum ve insülin direncim var İnsülin direnci için de matofin kullanıyorum ama ben hala hamile olduğuma inanmıyorum çünkü kan vermeden de inanmayacak gibi Çünkü oğlundan bu yana 4 sene geçti Hiç şimdi pozitif göremedim
Sende yapppppİşte bak kendin diyosun 4 yıldır görmediğin pozitifi gördün bence artık inan kısmeti nasibi bu zamanaymış sağlıcakla artsın değeri sağlıkla kavuşsun size ❤❤❤
Evet akşam 9 da uyurum herhalde hemen sabab olsun diye hala umut edemıyorım kaset test çok silik sılık ama var yanı ama silikAy sabah olsun hemen hadi
Kuzum ilk idrarın değil ki bak erken gebeliğe bi baksana yaaa şüphe ye düşme artıkkEvet akşam 9 da uyurum herhalde hemen sabab olsun diye hala umut edemıyorım kaset test çok silik sılık ama var yanı ama silik
Ya bu artimed testler yanıltıyormuş ya insanı Gerçi yanılsa da bu kadar pembe çıkar mıKuzum ilk idrarın değil ki bak erken gebeliğe bi baksana yaaa şüphe ye düşme artıkk