- 24 Ağustos 2022
- 4.133
- 12.677
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Valla kuzum bat 30 Nisan gösteriyo. Benim hep 12. Gün böyle gösterirdi öncekilerde de öyle oldu. Ama dediğin gibi kuruma olabilir hiçbir teste güvenim kalmadı bekleyip görcem mecburCanım ben kuruma çizgisine benzettim. En kaliteli markalar bile kuruma yapabiliyor maalesef. Bat ne zaman belki erken yaptın hiç belli olmaz. Benim geçen ayki kimyasalımda bat günü negatifdi testim ertesi gün gözle görülür hafif çizgi çıkmıştı. Her zaman derim adet olmadıkça umut hep var
Bence de bekle canım adet olmazsan öyle yaparsın. Valla benimde hiçbir güvenim kalmadı negatif ise negatif çıkar yani değil miValla kuzum bat 30 Nisan gösteriyo. Benim hep 12. Gün böyle gösterirdi öncekilerde de öyle oldu. Ama dediğin gibi kuruma olabilir hiçbir teste güvenim kalmadı bekleyip görcem mecbur
Kuzum kimyasalın olduKızlar kimyasal gebelikten dolayı bugün kanamam başladı pazartesi doktora randevu aldım acaba tekrar letu kullanmama izin verir mi
Kuzum kan vermişsin ve üyeliğini iptal etmişsin bak bende üzüldüm ama biran önce adetin gelince doktora git kuzum olur muVerdim .. 1,5 saate çıkar dedi
Kuzum üzülme dur bakalım daha gelmemiş halen bir umut varMerhabalar kızlar, 26sı battı ama hala regl olmadım. Sabah gebelik testi yaptım ama negatif. Genelde düzenlidir reglim ama bu ay neden böyle oldu anlamadım. Bi de bu ay hormon testi yaptıracaktım çok üzüldüm regl olmayınca bi de testi de negatif görünce
Hamile olsaydım çıkardı bence ona umudum yok da düzenli regl olamamak canımı sıkıyorKuzum üzülme dur bakalım daha gelmemiş halen bir umut var
Kuzum kaç gün geciktinHamile olsaydım çıkardı bence ona umudum yok da düzenli regl olamamak canımı sıkıyor
26sıydı regl günüm bugün 29u işte 3 gün olduKuzum kaç gün geciktin
Kuzum geç yumurtlama olduysa ondan da gecikebilir reglin26sıydı regl günüm bugün 29u işte 3 gün oldu
Bilmiyorum ki ovulasyon testine başlıcam bugün tekrar Napim başka bilemedimKuzum geç yumurtlama olduysa ondan da gecikebilir reglin
Bazen mevsim geçişlerinde, hastalık stres durumlarında yumurtlama günü kayıyor dolayısıyla regl de gecikiyor. Benim Şubat ayında 5 gün gecikmişti mesela. Ama yumurtlama günüm de normalde 11.gün olurken o ay 16. Gün olduğu için hazırlıklıydım. Ben sadece akıntı ve kasık ağrısı ile takip ediyorum önce akıntı geliyor ertesi gün de kasık ağrısı oluyor genellikle. O zaman çatladığına emin oluyorum ona göre regl tarihimi hesaplıyorum. Bu belirtilerle de takip edebilirsin oluyorsa. Canını sıkma geç yumurtlamışsındır belki geç döllenmedir.Bilmiyorum ki ovulasyon testine başlıcam bugün tekrar Napim başka bilemedim
Regl günümden bi gün önce olacakmış gibi ağrım başladı baya ama yok olmadı. Şimdi de ara ara sağ kasığım ağrıyor. Ovulssyın testine başlıcam bi kere daha böyle olmuştu bi ay hiç regl olmamıştım belki yine öyle olucakBazen mevsim geçişlerinde, hastalık stres durumlarında yumurtlama günü kayıyor dolayısıyla regl de gecikiyor. Benim Şubat ayında 5 gün gecikmişti mesela. Ama yumurtlama günüm de normalde 11.gün olurken o ay 16. Gün olduğu için hazırlıklıydım. Ben sadece akıntı ve kasık ağrısı ile takip ediyorum önce akıntı geliyor ertesi gün de kasık ağrısı oluyor genellikle. O zaman çatladığına emin oluyorum ona göre regl tarihimi hesaplıyorum. Bu belirtilerle de takip edebilirsin oluyorsa. Canını sıkma geç yumurtlamışsındır belki geç döllenmedir.
Bebeğim stres yapma heleki şuna ovulasyon hiç kullanma sal kendi haline dur bakalım istersen doktor randevusu bak en iyisi sen2 tane ovulasyon testi yaptım bugün ikisinde de çizgilerin ikisi de koyulqşmadı nedendir acab ?
perşembe cuma gibi olmazsam giderim diye düşündüm. Valla stres yaptım ya üffBebeğim stres yapma heleki şuna ovulasyon hiç kullanma sal kendi haline dur bakalım istersen doktor randevusu bak en iyisi sen
Kuzum bana kalırsa yarın yada Salı günü gitmen böyle kendi kendini daha çok stres olacaksınperşembe cuma gibi olmazsam giderim diye düşündüm. Valla stres yaptım ya üff