-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.121
Freely erken gebelik testi aldım pembe Kapaklı internetten 2 güne gelir nasıl acaba kullanman varmb
Bu sabah o testten yaptım ve test bozuk çıktıFreely erken gebelik testi aldım pembe Kapaklı internetten 2 güne gelir nasıl acaba kullanman varmı
Kötü düşünme Ne zaman çıkar sonucun bilgi verdiklerimiAy amin çok korkuyorum. İlkinin kalbi durdu ya. Sağlıklı bir bebek olması çok büyük bir mucizeymiş anladım
Tüh ya kargo ücreti olmasın diye fazla aldım ihcallah bozuk çıkmazBu sabah o testten yaptım ve test bozuk çıktıtabi bu benim şansım, seninki inşallah doğru güzel sonucu verir
Belki binde bir bozuk çıkıyor o da denk geldi canım, seninki bozuk değildir öyle düşünelim öyle olsunTüh ya kargo ücreti olmasın diye fazla aldım ihcallah bozuk çıkmaz
Naptın kanı verdin mi?Bugün kan günü
Verdim10. 30 ama daha çıkmadıNaptın kanı verdin mi?
Bir önceki kaçtı canım
13. Gün 14Bir önceki kaçtı canım
Yok canım gayet iyi 4 katı artmış 4 günde birden fırlamaz zaten birde küçük değerle öğrendin ya ondan bence tekrar artık kan verme bir hafta sonra kese görünür doktora gir direk bir hafta sonra13. Gün 14
15. Gün 44
17. Gün 105
21.gun 428
Güzel artmis bence canım Korkma
Çok çok güzel artmış. Bir hafta on gün sonra keseyi görmeye gidersin13. Gün 14
15. Gün 44
17. Gün 105
21.gun 428
Perşembe 800 cumartesi 1600 pazartesi 3200 çarşamba gorurum herhaldeÇok çok güzel artmış. Bir hafta on gün sonra keseyi görmeye gidersin
o zamana muhtemelen sadece kese görünür kalp atışı için tekrar çağırırPerşembe 800 cumartesi 1600 pazartesi 3200 çarşamba gorurum herhalde
Kuzum m rabbimmkucağına almayı nasip etsin yumurtlama günü nü biliyormuydunKızlar iki yıldır topik topik geziyor um bu ay da yazdırdım adımı ama hiç girmedim çünkü her ay tedavi yaptım olmadı bu ay saldım tedavi yapmadım sübhanallah hamileyim
Allahümme amin amin amin. Yoo biliyor dum ama bilmeme rağmen olmadı bir türlü kayiplarim oldu. Hamdolsun şimdilik iyi ilerliyor bakalım inşallah keseyi de görürüzKuzum m rabbimmkucağına almayı nasip etsin yumurtlama günü nü biliyormuydun
Selamün aleyküm aynı değerler aşağı yukarı doktor cuma gel dedi. Ben kesin olsun diye ctesi gideceğimPerşembe 800 cumartesi 1600 pazartesi 3200 çarşamba gorurum herhalde
Selamün aleyküm aynı değerler aşağı yukarı doktor cuma gel dedi. Ben kesin olsun diye ctesi gideceğim
Ay yazsana değerleriniSelamün aleyküm aynı değerler aşağı yukarı doktor cuma gel dedi. Ben kesin olsun diye ctesi gideceğim
Pazartesi gel dedio zamana muhtemelen sadece kese görünür kalp atışı için tekrar çağırır