- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.141
Regl günü 51 muhtemel yumurtlama nin 13. GünüAy yazsana değerlerini
15. Gün 139
17. Gün 364
Doktor cuma ultrason a gel dedi eşim çalışıyor ctesi gelirim dedim tamam dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl günü 51 muhtemel yumurtlama nin 13. GünüAy yazsana değerlerini
Can teşekkür ederim yıllar dir bu aya nasip miş ne iyi geldi bu gurup bize hamdolsun. Bir şey diyeceğim yanlış anlama nazar boncuğu Günah bilgin olsun onun yerine çiçek böcek bir şey koysan çok güzel olur.. emeğine sağlık şimdidenKuzum m rabbimmkucağına almayı nasip etsin yumurtlama günü nü biliyormuydun
364 çıkan hangi gün bugün muRegl günü 51 muhtemel yumurtlama nin 13. Günü
15. Gün 139
17. Gün 364
Dün364 çıkan hangi gün bugün mu
Bana pazartesi öğleden sonra gel dedi kese içinRegl günü 51 muhtemel yumurtlama nin 13. Günü
15. Gün 139
17. Gün 364
Senle aramızda bir gün var kan verme durumu farklı ama değerler aşağı yukarı aynı364 çıkan hangi gün bugün mu
Aaa aynıyız çok güzel cuma1400 falan olur değer galiba
Hadi selametle inşallahBana pazartesi öğleden sonra gel dedi kese için
Bat 15-17 mayıs arası idi benim deSenle aramızda bir gün var kan verme durumu farklı ama değerler aşağı yukarı aynı
Evet muhtemelen selametle dua edip bekleyeceğizAaa aynıyız çok güzel cuma1400 falan olur değer galiba
Amin inşallah bana da haber et mutlakaEvet muhtemelen selametle dua edip bekleyeceğiz
Benimde yumurtlama ne zaman idiBat 15-17 mayıs arası idi benim de
Çatlama iğnesi vuruldum benBenimde yumurtlama ne zaman idi
Anladım ben iki aşılama oldum yedi çatlatma iğnesi.. hamdolsun kendiliğinden olduÇatlama iğnesi vuruldum ben
Çok şükür ben de oğlum da da6 çatlama sonucunda kavuşmuş tüm buda ikinci olacak inşallah kese kalp atısını duyarız sağlıcakla perşembe yeniden kan vereceğim benAnladım ben iki aşılama oldum yedi çatlatma iğnesi.. hamdolsun kendiliğinden oldu
Allah selametle kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan herkese tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah. Ben cuma veririm artık doktor verme gel dedi ama cuma veririm ctesi giderimÇok şükür ben de oğlum da da6 çatlama sonucunda kavuşmuş tüm buda ikinci olacak inşallah kese kalp atısını duyarız sağlıcakla perşembe yeniden kan vereceğim ben
Amin inşallah bütün isteyenlere yakın zamanda sağlıklı gebelik nasıp etsin ben veririm dayanamam benim ki f daha pazartesi çağırdıAllah selametle kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan herkese tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah. Ben cuma veririm artık doktor verme gel dedi ama cuma veririm ctesi giderim
Anladım canım acaba bin küsur de görünür mü kiAmin inşallah bütün isteyenlere yakın zamanda sağlıklı gebelik nasıp etsin ben veririm dayanamam benim ki f daha pazartesi çağırdı
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)Pazartesi gel dedi
Bilmiyorum kıAnladım canım acaba bin küsur de görünür mü ki