- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.101
DoğurmadıGitmişken kan ver kuzum allah analı babalı büyütsün bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DoğurmadıGitmişken kan ver kuzum allah analı babalı büyütsün bu arada
Aa ben konuyu yanlış anlamışım sorryyDoğurmadı
Yok kız sancısı geldı götürdük acıklık da 2cm biraz kanama da oldı yok diolar bu doğum ıcın yeterlı deılAa ben konuyu yanlış anlamışım sorryy
Hangi markayi yaptiniz? Ertesi gun ilk idarla tekar deneyin ya da baska markalarla deneyin birde.Hakkiniz da hayirlisi olsunSelam kızlar bat’a 5 gün var dün test yaptım negatifti, daha sonra baktım kuruma çizgiside yoktu. Bu sabah bi test yaptım ilk dakikalarda birşey çıkmadı bende çöpe attım geri baktığımda çizgi vardı kuruma çizgisi ise dünkünde çıkmadı aynı marka test . Bilemedim ya
Masaallah hayirli olsun saglikla kucaginiza almak nasip olsunKızlar iki yıldır topik topik geziyor um bu ay da yazdırdım adımı ama hiç girmedim çünkü her ay tedavi yaptım olmadı bu ay saldım tedavi yapmadım sübhanallah hamileyim
First response adlı bir testle yaptım erken olandan. Bidaha tekrarlamak daha doğru , teşekkür ederim Eki Görüntüle 3430164
Aynisi bana da oldu ilk defa bu marka da boyle bir sey gordum sonra testleri tekrarladim negatif cikmisti ama belli olmaz belki sizin pozitiftirFirst response adlı bir testle yaptım erken olandan. Bidaha tekrarlamak daha doğru , teşekkür ederim Eki Görüntüle 3430164
Benimde kafamı karıştıran dün sabah yaptığımda böylemolmadı bu neden böyle oldu umarım pozitiftirAynisi bana da oldu ilk defa bu marka da boyle bir sey gordum sonra testleri tekrarladim negatif cikmisti ama belli olmaz belki sizin pozitiftir
Ne güzel mahsallah saglikla büyüsünAllahümme amin regle üç gün kala yaptım negatif tamam dedim. Yine olmadı. Evi komple çamaşır suyu ile temizledim. İki kaybim vardı önce bu defa doktor erken den test yap varsa ilaç başlarız dedi.. negatif regl günü olmadım. Yine yaptım ama aşırı umutsuz hatta yapmayacaktim rüyamda yapıyor dum pozitif di
Yapmayacak dedim ama aşırı etkilendim. Kolay rüyada görmem. Yaptım testi kenara bıraktım hazırlandım işe gitmeye çıkmadan baktım var hemde bariz
Sabah tekrarlayin insaallah pozitiftir. Kaset test denediniz mi? Dollar store da olanlardan ben onlardan alip her gun yapiyordum adet olana kadar gunluk test icin iyi oluyor first response pahaliya geliyorBenimde kafamı karıştıran dün sabah yaptığımda böylemolmadı bu neden böyle oldu umarım pozitiftir
Bugün kan günüAa ben konuyu yanlış anlamışım sorryy
Onların erkeni olmadığı için günüm gelmeden almadım. Sabah tekrar yapacağımSabah tekrarlayin insaallah pozitiftir. Kaset test denediniz mi? Dollar store da olanlardan ben onlardan alip her gun yapiyordum adet olana kadar gunluk test icin iyi oluyor first response pahaliya geliyor
Test böyle. Dışardayım tam netleyemedim.Ben de bugün test yaptım. 3. İdrar olmasına rağmen gözle görülür bir çizgi ilk dkkada çıktı. Kan verdim bakalım.
Adetin kaçı günü yaptın canımTest böyle. Dışardayım tam netleyemedim.
Gecikmenin 8. Günü. Muhtemelen geç döllenme oldu yine.Adetin kaçı günü yaptın canım
Olsun sağlıklı olsun da geç erken fark etmezGecikmenin 8. Günü. Muhtemelen geç döllenme oldu yine.
Ay amin çok korkuyorum. İlkinin kalbi durdu ya. Sağlıklı bir bebek olması çok büyük bir mucizeymiş anladımOlsun sağlıklı olsun da geç erken fark etmez