-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.081
merhaba sat 07.05.2024 bat 20.05.2024 olarak ekleyebilirsinizHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @esra1928 Pkolu_anneadayi @tinygirl @bahari bekliyorum @kubradar @fatma2041 @ayaaaa @Orangegreysky @Sosyallanne 26 Nisan Z zeynepthevideographer 13 Nisan 13 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs @dikkatkediii 20 Nisan 18 Mayıs @sureyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs @aceleciaycicegi 20 Nisan 20 Mayıs @Atlantissa 24 Nisan 20 Mayıs @payedar 26 Nisan 21 Mayıs @blackkdahlia 26 Nisan 21 Mayıs @simsim507 21 Nisan 21 Mayıs @fenerli07 26 Nisan 22 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs @Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @1992izm 30 Nisan 26 Mayıs beray1 26 Nisan 25 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs @bzcxa 28 Nisan 26 Mayıs Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs M medine20 30 Nisan 29 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 mayıs @burcak29 4 Mayıs 31 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @gecemavisiiii 3 Mayıs 1 Haziran @cakilhanim 30 Nisan 3 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @alyanil 13 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 12 Mayıs 9 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran ArasaNillGerek 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @sakuracicegi 18 Mayıs 18 Haziran
Yarın bebegım beklettım kendımıKan verdin mi canım
Yarın bebegım beklettım kendımı
Amın inşallah sende bır an önce katılırskn aramızaTamam gün sayıyorum bende hamiş arkadaşlari görünce yükselince mutlu oluyorum zaman geçiyor öyle 7 kaldı bat umarım olmam test için bekliyorum
Vercen tabi kız vermedin mi yoksa sen duramazsın da bizde duramayız burda hani sonuç nerde
Üzdü beni hesabını silmiş biraz morali bozuktu. Dertleştik konuştuk ama uzak kalmak istedi galiba biraz
Yaa çok üzüldüm. İnşallah gelir. Kan vermiş sonucu mu üzdüÜzdü beni hesabını silmiş biraz morali bozuktu. Dertleştik konuştuk ama uzak kalmak istedi galiba birazinşallah tekrar geri gelir
Duramam da durdum eltım doğuruyor vakit geçti o sekılde sımdı hastaneye gotıruokVercen tabi kız vermedin mi yoksa sen duramazsın da bizde duramayız burda hani sonuç nerde
Yok evdeki testkerinde çıkmadı stres yaptıkça da adeti gecikti falan inşallah kafayı dağıtıp geri gelirYaa çok üzüldüm. İnşallah gelir. Kan vermiş sonucu mu üzdü
Gitmişken kan ver kuzumDuramam da durdum eltım doğuruyor vakit geçti o sekılde sımdı hastaneye gotıruok
Hayırlı olsun nasıl öğrendinKızlar hamileyim
Kızlar iki yıldır topik topik geziyor um bu ay da yazdırdım adımı ama hiç girmedim çünkü her ay tedavi yaptım olmadı bu ay saldım tedavi yapmadım sübhanallah hamileyim
Allahümme amin regle üç gün kala yaptım negatif tamam dedim. Yine olmadı. Evi komple çamaşır suyu ile temizledim. İki kaybim vardı önce bu defa doktor erken den test yap varsa ilaç başlarız dedi.. negatif regl günü olmadım. Yine yaptım ama aşırı umutsuz hatta yapmayacaktim rüyamda yapıyor dum pozitif diHayırlı olsun nasıl öğrendin
Allahümme amin ecmain hepimize nasip olur inşallah size tek söyleyeceğim dua etmek dua dua duasağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim