🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

merhaba sat 07.05.2024 bat 20.05.2024 olarak ekleyebilirsiniz

Off eşim o kadar bunaldı ki "artık çocuk doğmak üzereyken bana hamile olduğunu söyle" dedi. Evde test bitti. Ondan isteyemem. Ev şehrin dışında yakında ecz yok. Ama ben yarın sabah test yapmak istiyorum. Keşke Migros sanal market falan getirebilseydi.

Selam kızlar bat’a 5 gün var dün test yaptım negatifti, daha sonra baktım kuruma çizgiside yoktu. Bu sabah bi test yaptım ilk dakikalarda birşey çıkmadı bende çöpe attım geri baktığımda çizgi vardı kuruma çizgisi ise dünkünde çıkmadı aynı marka test . Bilemedim ya

Hayırlı olsun nasıl öğrendin
Allahümme amin regle üç gün kala yaptım negatif tamam dedim. Yine olmadı. Evi komple çamaşır suyu ile temizledim. İki kaybim vardı önce bu defa doktor erken den test yap varsa ilaç başlarız dedi.. negatif regl günü olmadım. Yine yaptım ama aşırı umutsuz hatta yapmayacaktim rüyamda yapıyor dum pozitif di
Yapmayacak dedim ama aşırı etkilendim. Kolay rüyada görmem. Yaptım testi kenara bıraktım hazırlandım işe gitmeye çıkmadan baktım var hemde bariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…