- 14 Haziran 2023
- 6.405
- 5.231
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.061
Canım doğru hatırlıyorsun o bendimYani demem o ki çok üzülmekte haklı ikizlerini kaybeden arkadaşımız ben bayağı isimleri karıştırmışm ona teselli olsun diye yazmak istedim ama sana yazmışım
Kesinlikle yutulmasi cok zararliymis. Insallah faydasini gorursunuz guzel haberler alirsinizSökülmesi konusunda bende araştırdım dediğiniz gibi her dişçiye yaptırmamak lazımmış. Benim gittiğim discide ağzıma mavi bir plak taktı sadece o diş açıkta kaldı ve o taktiği şey ağzının içine düşmesini engelliyor ne kan ne parça hiçbirsey gelmiyor. O mavi plağın Adı ne bilmiyorum ama söktürürken kesinlikle yutulmaması gerekiyor
Kesinlikle yutulmasi cok zararliymis. Insallah faydasini gorursunuz guzel haberler alirsiniz
Amin canım inşallahİnşallah olur inşallahçok yakın bi arkadaşım sadece ovulasyon testinde zirve gördüğü zaman değerlendirdi. Sonrasında ilişki olmadı şu an 38 haftalık hamile rabbim hepimize nasip etsin bu ay inşallah
Aaaa çok şaşırdım haberim yoktu konuşmadık da bişey. Uzak mı kalmak istedi acaba buralardan birazArasaNillGerek candy neden uyelık iptali yaptı
Bılmıyorum kıAaaa çok şaşırdım haberim yoktu konuşmadık da bişey. Uzak mı kalmak istedi acaba buralardan biraz
Bunu söylemek ne kadar bana düşer bilmiyorum ama bence beklesen daha iyi yani bende düşük yaptım sonrasında vücut toparlasın diye 4 ay bekledim tabiki senin kararınMerhabalar, 1 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve gecikmeden regl oldum. İlk aydan denemek istiyorum çok sabırsıxım bir yandan beklemek istiyorum aynı şeyleri yaşamaktwn korkuyorum
Çocuk için olan nurafenin şurubunu iç ben doktora sormuştum hamilelikte de içile bilir yan etkisi yok ve çok iyi geliyor soğuk algınlığına ateşe falanSelam kızlar benim bat 7 gün kaldı ama çok kötüyüm soğuk algınlığı oldum sanırım ateşim 37.6, boğazım eklemlerim çok ağrıyor covid testi yaptım 2 defa negatif çıktı. Ama her ihtimale karşı ilaç almak istemiyorum ama geçecek gibide durmuyor. Sizce ne yapayom doğal yöntemlerden? Thereflu içsem olur mu?
HANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT Pkolu_anneadayi @tinygirl @bahari bekliyorum @kubradar @fatma2041 @ayaaaa @Orangegreysky Sosyallanne 26 Nisan Z zeynepthevideographer 13 Nisan 13 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs dikkatkediii 20 Nisan 18 Mayıs @sureyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs A aceleciaycicegi 20 Nisan 20 Mayıs @Atlantissa 24 Nisan 20 Mayıs @payedar 26 Nisan 21 Mayıs @blackkdahlia 26 Nisan 21 Mayıs @simsim507 21 Nisan 21 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs @Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs G gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @1992izm 30 Nisan 26 Mayıs beray1 26 Nisan 25 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs M medine20 30 Nisan 29 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 mayıs @burcak29 4 Mayıs 31 Mayıs @gecemavisiiii 3 Mayıs 1 Haziran @cakilhanim 30 Nisan 3 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 12 Mayıs 9 Haziran ArasaNillGerek 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran
HANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT Pkolu_anneadayi @tinygirl @bahari bekliyorum @kubradar @fatma2041 @ayaaaa @Orangegreysky Sosyallanne 26 Nisan Z zeynepthevideographer 13 Nisan 13 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs dikkatkediii 20 Nisan 18 Mayıs @sureyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs A aceleciaycicegi 20 Nisan 20 Mayıs @Atlantissa 24 Nisan 20 Mayıs @payedar 26 Nisan 21 Mayıs @blackkdahlia 26 Nisan 21 Mayıs @simsim507 21 Nisan 21 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs @Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs G gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @1992izm 30 Nisan 26 Mayıs beray1 26 Nisan 25 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs M medine20 30 Nisan 29 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 mayıs @burcak29 4 Mayıs 31 Mayıs @gecemavisiiii 3 Mayıs 1 Haziran @cakilhanim 30 Nisan 3 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 12 Mayıs 9 Haziran ArasaNillGerek 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran Beni de ekler misiniz
Sat 14 Mayıs
Bat 11 Haziran
Maalesef amerikada yaşadığım için burda nurafen yok maalesefÇocuk için olan nurafenin şurubunu iç ben doktora sormuştum hamilelikte de içile bilir yan etkisi yok ve çok iyi geliyor soğuk algınlığına ateşe falan
Gününün gelmesini bekle o 5 günde değerler daha ne kadar artar.Kızlar ben az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bata 5 gün var
Beni de ekler misin ?Habişiim uğur getirsin topiğin sana bana hepimizee
İnşallah baya yok gibi hissediyorumGününün gelmesini bekle o 5 günde değerler daha ne kadar artar.
İnşallah hamilesindir
Kan verdin mi canım