- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.461
Kan testini yaptirdim sabah.. buyuk bir caba sonrasinda. Doktor idrar diyor ben kan diyorum ya Allah Allah :) ama sonucta yaptirdim yanii.. yarin aliyorum sonucu hayirlisi olsun bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim kan tahlilinde de negatif ciktiinsallah guzel haberler alirsin bebisin seninledir insallah insallah
Bnde geldm üff ders çalışmada zamanını buldu hafta sonu sınavlarım var eşim kızıo çalış dieee fazla giremiom çok özledimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah yavrum nasil negatif cikti yaa benim degerim artmis dr tamam dedi hamilesin tahlil sonuclarimda gusel cikti hafif idrar enfeksiyonu disinda bi sorun yok sukurr :) Allahim isteyen herkese versin insallah sende kirmizilar gelmeden umutsuzluga kapilllmaaaaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah yavrum nasil negatif cikti yaa benim degerim artmis dr tamam dedi hamilesin tahlil sonuclarimda gusel cikti hafif idrar enfeksiyonu disinda bi sorun yok sukurr :) Allahim isteyen herkese versin insallah sende kirmizilar gelmeden umutsuzluga kapilllmaaaaa
Merhaba canim bende ilk.kez duydum bunu ama bak donem.donem olabilir demisler sakin kafana takma lutfen ee bak daha 3. Ay herseyin bir zamani var Rabbim zamanini yazdi tatlim
Gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip eder insallah cok sevindimBenim kirmizilar gelmedi daha ama umudum yok cnm olsa illa cikardi kanda
kızlar ben bu ay rahim filmi çektirdim ve filmden iki gün sonra yani adetimin 12. gününde ilişki oldu..ilişkinin üzerinden 11 gün sonra idrar testinde ikinci çizgi pembe bir şekilde çıktı...bu kadar erken çıkma ihtimali varmı hamile olabilirmiyim..adetime 5 gün var..
Saol canim Allah razi olsun bitanem darisi basina insallah rabbim saglikli bi sekilde dunyaya getirmemi nasip eder insallahhh
Elif sonucunu aldinmi nasilmis bebis
havalı anne adayı hiç selam sabah vermion..
Evet kuzum aldim tamam dedi artis var diger tahlilleride yapti idrarda hafif enfeksiyon disinda bisey yok c.tesi tekrar bi hcg yaptiricam bakalim hayirlisiyla iyi sonuclar alicam insallaaahhhhh
Tekrar hayirli olsun canmrabbim kucagina almayi nasip etsin
Kan sonucun kaç olmus
Kan sonucun kaç cikmis senin aşina çok sevindim doktor nezamana gel dedi
Bende cuma gününe randevu aldim doktordan bakalim
Aminnn insallahhh bitanem rabbim en kkisa zamanda sizede nasip etsin Allahim buyuk hepimizin gonlunden geceni biliyo vericek insallahhh sen nasilsin iyimisin ayy cok yoruldum bugunn cooookkkk
pazar 29 dan sali 77.1 oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?