Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

hayırlısı olsun canım, inşallah pozitiffff çıkar tatlım

Tatlim kan tahlilinde de negatif cikti insallah guzel haberler alirsin bebisin seninledir insallah insallah

Insallah yavrum nasil negatif cikti yaa benim degerim artmis dr tamam dedi hamilesin tahlil sonuclarimda gusel cikti hafif idrar enfeksiyonu disinda bi sorun yok sukurr :) Allahim isteyen herkese versin insallah sende kirmizilar gelmeden umutsuzluga kapilllmaaaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Tekrar hayirli olsun canm rabbim kucagina almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kan sonucun kaç cikmis senin aşina çok sevindim doktor nezamana gel dedi

Gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip eder insallah cok sevindim Benim kirmizilar gelmedi daha ama umudum yok cnm olsa illa cikardi kanda

Gozun aydin canim Allah kucagina almayi da nasip eder insallah cok sevindim Benim kirmizilar gelmedi daha ama umudum yok cnm olsa illa cikardi kanda

Saol canim Allah razi olsun bitanem darisi basina insallah rabbim saglikli bi sekilde dunyaya getirmemi nasip eder insallahhh

bnmde 5 gün kala çıktı olabilir :) inşallah da vardır

Elif sonucunu aldinmi nasilmis bebis

Evet kuzum aldim tamam dedi artis var diger tahlilleride yapti idrarda hafif enfeksiyon disinda bisey yok c.tesi tekrar bi hcg yaptiricam bakalim hayirlisiyla iyi sonuclar alicam insallaaahhhhh

havalı anne adayı hiç selam sabah vermion..

Kizz bugun hastahane ev arasi mekik dokudum walla hic giremedim anca dus aldim eve simdi uzandim bayagi kal aldilar halsiz kaldim midem donmeye basladi adamin biri haci kolonyasini bosaltti ustune katletti beni kuzum iyi gibiyim ma bakalim 9 haziranda gel dedi sevgili doktorcummm :)

Evet kuzum aldim tamam dedi artis var diger tahlilleride yapti idrarda hafif enfeksiyon disinda bisey yok c.tesi tekrar bi hcg yaptiricam bakalim hayirlisiyla iyi sonuclar alicam insallaaahhhhh

Bende cuma gününe randevu aldim doktordan bakalim

Tekrar hayirli olsun canm rabbim kucagina almayi nasip etsin

Aminnn insallahhh bitanem rabbim en kkisa zamanda sizede nasip etsin Allahim buyuk hepimizin gonlunden geceni biliyo vericek insallahhh sen nasilsin iyimisin ayy cok yoruldum bugunn cooookkkk

Bende cuma gününe randevu aldim doktordan bakalim

Senin adetin gecti dimi senin degerin bayagi yuksek cikar 2 gunde 1 kat artmasi gerekiyomus dr oyle dedi insallah cuma gunu sende guzel haberler vereceksin tatlim

Aminnn insallahhh bitanem rabbim en kkisa zamanda sizede nasip etsin Allahim buyuk hepimizin gonlunden geceni biliyo vericek insallahhh sen nasilsin iyimisin ayy cok yoruldum bugunn cooookkkk

Iyiyim cok sukur canm kasiklarimda bi agri ve basinctan baska bisim yok sen dinlenceksin artik tatli annis ;-)

pazar 29 dan sali 77.1 oldu cnm

İyi yükselmiş masaallah sonucun idrar testinde cikmamasi tuhaf 50 diye biliyorum hassasiyetlerinin ayin dokuzu yaklasik iki hafta yapiyo hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…