- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.441
Yani kuzum beklemekten baska care yokkk :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hee tabi yedim ne yemeği kızzzzzımmmm yemek yiebilene aşk olsun zatem iş yerindede yiemiyeceğım bir yemek var napcam bilmem acımdan zayıfladım kurudumiş yerinn yakındada düzgün yemek yapan yer yok aç kaldım anlayacağın gerçi açta değilim de neyse
Nasilsiniz arkadaşlar. Ben okuldan öğle yemeğine eve geldim Dinleniyorum çok şükür ki evle okul arası yakin...birazdan yine gidicem okula.adet belirtilerin başladı bugün yarin ziyarete hazırlanıyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Test yaptnmı cnmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana ne dedim ben yap gotur useniyon muu Allahimm kizdim sana coookkk kizdimmm hemdeeee gotureydin dunden kalan yemegi felan oglen surekli yemiyon tabi zayiflarsinnnnnnnn kizdimmmmmmmmm
Sinoşummm napıosnn
İyi sayılırım canikom sen napıorsun aşırı mide bulantısı baş dönmesi yemek yiememe dışında bomba gibiyimşirkette yiemiceğim yemek var düşündükçe öğüresim gelio elifte bana kızıo ama banada yazık değil miii
Nasilsiniz arkadaşlar. Ben okuldan öğle yemeğine eve geldim Dinleniyorum çok şükür ki evle okul arası yakin...birazdan yine gidicem okula.adet belirtilerin başladı bugün yarin ziyarete hazırlanıyorlar
Vallah dün akşam bndede bulantı oldu, şmdi yok çok şükür yatışa devam :)))
Nispet mi yapıon kız banaaaaaa yat yatttt benmde yatcağım günler gelcek
Kuzum pazardan sonra yine bugun az once kan verdim sonuc bekliyorum bakalim insallah yukselir diye benim akintim var hala bugun kirmizilar gelmedi insallah gelmeez gelince test yaptim ama idrara sikismamistim cok su ictigimden benimde negatif cikti bak o testlere guvenme burcununda hep negatifti idrara zaten gec gidiyo kan tahlili yaptir kuzum banada dua et iyi sonuclar aliyim yavrumm
Ne nispeti kuzmmm sonra bnde çalşcam ve biliosn işim ağır off off baklm napcaz
Uff cok zor cokkk calismak baskasnn kahrini cekmekkk
Ben iyi sayılırım kuzum sen nasılsın acaba ohh hayat sana güzel bende burda kıvrım kıvrım kıvranıom ne yicem napcam die :18:
Kan testini yaptirdim sabah.. buyuk bir caba sonrasinda. Doktor idrar diyor ben kan diyorum ya Allah Allah :) ama sonucta yaptirdim yanii.. yarin aliyorum sonucu hayirlisi olsun bakalim
Ayy hemsire saatt 2.30 dedi keske yine acile gitseydim daha erken alirdim sonucu ahaha :)
Ayy hemsire saatt 2.30 dedi keske yine acile gitseydim daha erken alirdim sonucu ahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?