Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Sinoşummm napıosnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasilsiniz arkadaşlar. Ben okuldan öğle yemeğine eve geldim Dinleniyorum çok şükür ki evle okul arası yakin...birazdan yine gidicem okula.adet belirtilerin başladı bugün yarin ziyarete hazırlanıyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Test yaptnmı cnmm

Test yaptnmı cnmm

Yok canım daha var bi kaç gün daha ama sanki erken gelecek gibi..test adet geçerse yapicam sonra daha çok üzülüyorum.adet olunca AA yine mi geldiniz hoşgeldiniz diye söylenip soku atlatmak daha kolay oluyor:))

Esim bugün sabah ise giderken askim bu ayda olmazsa ben hastaneye gidecegim cok uzuluyorum sende sorun yok demekki bende falan dedi o kadar cok uzuldum ki anlattim saglikli insanda bile tutma sansinin %20 oldugunu bakalim bu ayda olmazsa birlikte gideriz dedim onu ise gonderdim bi cok agladim ki :-(

Sana ne dedim ben yap gotur useniyon muu Allahimm kizdim sana coookkk kizdimmm hemdeeee gotureydin dunden kalan yemegi felan oglen surekli yemiyon tabi zayiflarsinnnnnnnn kizdimmmmmmmmm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Üşenmiorum akşam yemeği nasıl yedin die sorarmısın acaba bi yiemedim ki yemek yaparken mahfoldum sonra yiemedim biraz makarna yedim kızma bana çok duygusalım aşırı ağlarım bakkk

Sinoşummm napıosnn

İyi sayılırım canikom sen napıorsun aşırı mide bulantısı baş dönmesi yemek yiememe dışında bomba gibiyim şirkette yiemiceğim yemek var düşündükçe öğüresim gelio elifte bana kızıo ama banada yazık değil miii

Vallah dün akşam bndede bulantı oldu, şmdi yok çok şükür yatışa devam :)))

Ben iyi sayılırım kuzum sen nasılsın acaba ohh hayat sana güzel bende burda kıvrım kıvrım kıvranıom ne yicem napcam die :18:

Tatlim kan tahlilinde de negatif cikti insallah guzel haberler alirsin bebisin seninledir insallah insallah

Ben iyi sayılırım kuzum sen nasılsın acaba ohh hayat sana güzel bende burda kıvrım kıvrım kıvranıom ne yicem napcam die :18:

))ah sorma canım ama hem çalışıp hem de yarin ne yapsam düşüncesi çok gıcık bir şey.bulantilarin geçecek inşallah canım birZ daha sabir.bana gelince moralsizim ama olmazsa da bu ay yapacak birşey yok Allah büyük. Ama ne kadar istediğimi de bi o biliyor...

Kan testini yaptirdim sabah.. buyuk bir caba sonrasinda. Doktor idrar diyor ben kan diyorum ya Allah Allah :) ama sonucta yaptirdim yanii.. yarin aliyorum sonucu hayirlisi olsun bakalim

Kiz ervA napiyon insAallah hamissindir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…