- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.421
Aminn kuzummmm Rabbim tez zamanda saglikla.kucagina.almayi nasip etsin evladini insallahh bazen farkinda olmadan icimizden gecirioruz bisiler kim bend olmuo dese yalan soler hepimiz ayni.korkuolari yasioruz ama insallah hersey en kisa zamanda yoluna gircek bebisin gobisine gelicek saglikla kucagina alcaksn insallahhh
Gunaydin canlar.. Eliften haber yok mu? Adetimin ustunden 4 gun gecti dun test sonucu negatif cikti ama benim kac gundur olan mide bulantim bu sabah da oldu kasik agrilarim da cabasi... bebis yok bari adet olsam ya artik
Kizlaarrr kizlaaaarrrr yine kan verdim bugun dua edin degerim gusel yukselmis olsunnn annisler ve annis adaylarii dualarinizi benden eksik etmeyiiinnnn opuyorum hepiniziiii
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kızlar ben bu ay rahim filmi çektirdim ve filmden iki gün sonra yani adetimin 12. gününde ilişki oldu..ilişkinin üzerinden 11 gün sonra idrar testinde ikinci çizgi pembe bir şekilde çıktı...bu kadar erken çıkma ihtimali varmı hamile olabilirmiyim..adetime 5 gün var..
Ayy hadi bakalim.insallah yukseldi degerin bitanemmm haber ver hemennn
Tabikide vericem kizim ilk ogrendigimde once burcuya msj sonra seni aradim annem kizkardesimi daha sonra ilk sizin haberiniz oluyooo hepppp :)
Ikinci olsamda haberim.oluo neyseki....
Tabikide vericem kizim ilk ogrendigimde once burcuya msj sonra seni aradim annem kizkardesimi daha sonra ilk sizin haberiniz oluyooo hepppp :)
Burcuyu bile.kiskandim yauu
Ahahahahaah seni yerim ben minnosssss :)
Farketmende gusel ama bebisimm :) o diilde kalbim kut kut kuttt :)
Ne zaman çıkcak sonuç şekercim az sakin ol pleasee sanki çok kolayda
Ye beni ham yap
Ye beni ham yap
Ayy hemsire saatt 2.30 dedi keske yine acile gitseydim daha erken alirdim sonucu ahaha :)
ufss çok var yauuu beklicez bakalım
Allahim yaa sen ne tatlisinn yafff ogle yemegini yedin mi bebisler napiooo :)
Hee tabi yedim ne yemeği kızzzzzımmmm yemek yiebilene aşk olsun zatem iş yerindede yiemiyeceğım bir yemek var napcam bilmem acımdan zayıfladım kurudumiş yerinn yakındada düzgün yemek yapan yer yok aç kaldım anlayacağın gerçi açta değilim de neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?