- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.481
Senin adetin gecti dimi senin degerin bayagi yuksek cikar 2 gunde 1 kat artmasi gerekiyomus dr oyle dedi insallah cuma gunu sende guzel haberler vereceksin tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah yavrum nasil negatif cikti yaa benim degerim artmis dr tamam dedi hamilesin tahlil sonuclarimda gusel cikti hafif idrar enfeksiyonu disinda bi sorun yok sukurr :) Allahim isteyen herkese versin insallah sende kirmizilar gelmeden umutsuzluga kapilllmaaaaa
Kiz ervA napiyon insAallah hamissindir canim
Kizz bugun hastahane ev arasi mekik dokudum walla hic giremedim anca dus aldim eve simdi uzandim bayagi kal aldilar halsiz kaldim midem donmeye basladi adamin biri haci kolonyasini bosaltti ustune katletti beni kuzum iyi gibiyim ma bakalim 9 haziranda gel dedi sevgili doktorcummm :)
Sonuç bekliyorum canim :)) pek umudum yok ama hayirlisi. Sen naptin ne alemdesin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
))ah sorma canım ama hem çalışıp hem de yarin ne yapsam düşüncesi çok gıcık bir şey.bulantilarin geçecek inşallah canım birZ daha sabir.bana gelince moralsizim ama olmazsa da bu ay yapacak birşey yok Allah büyük. Ama ne kadar istediğimi de bi o biliyor...
Canım gözün aydın
Iyiyim cok sukur canm kasiklarimda bi agri ve basinctan baska bisim yok sen dinlenceksin artik tatli annis ;-)
İyi yükselmiş masaallah sonucun idrar testinde cikmamasi tuhaf 50 diye biliyorum hassasiyetlerinin ayin dokuzu yaklasik iki hafta yapiyo hadi hayirlisi
Gözün aydın canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin inşaAllah.. Darısı isteyen herkesin başına inşaAllah
bhcg kaç çıktı bugün
Yumurta takibinde adetin 13. Gunu 24 mm yunurta gordu dr bide 14 mm 9 mm iki tane daha yunurtam var ama vok buyumus sagliksiz adet olmayi bekle dedibu ay tutmaz hamile kalamazsin dedi. Ama bi ihtimal belki dedi (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya ilac mi vermisti nasil o kadar buyumusler buyusunlerde olcusunu bilsinler bu yumoslar yaaaa ama kuzum diger yumoslar var kucuklerde mi sagliksiz kuzum?
Sagliksiz dedi 😩 kist olucak buyuk olan off ya delircem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyy canim cok sevindim, darisi bizim basimizainsaallah. Dua et bizede😊 Esin cok guzel supriz yapmis sana☺ Sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarim ve Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder. Sen asilamayla mi hamile kaldin canim, belirtilerin nelerdi, kacinci gun test yaptin? Benimde asilamada 5. Gunum beklemek cok zor:18:
Saolll canim benim Allah sanada nasip etsin insallah nasilsin iyimisin kuzum ?
Çok şükür iyiyim canım.beklemedeyim ve sizleri de takipteyim)
[/QUOTE]Kizlar bir sorum olacak regli gunum bugundu hala olmadi test yaptim tek kirmizi cizgi cikti gebelik ihtimali yok degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?