Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Insallah yavrum nasil negatif cikti yaa benim degerim artmis dr tamam dedi hamilesin tahlil sonuclarimda gusel cikti hafif idrar enfeksiyonu disinda bi sorun yok sukurr :) Allahim isteyen herkese versin insallah sende kirmizilar gelmeden umutsuzluga kapilllmaaaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Gözün aydın canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin inşaAllah.. Darısı isteyen herkesin başına inşaAllah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizz bugun hastahane ev arasi mekik dokudum walla hic giremedim anca dus aldim eve simdi uzandim bayagi kal aldilar halsiz kaldim midem donmeye basladi adamin biri haci kolonyasini bosaltti ustune katletti beni kuzum iyi gibiyim ma bakalim 9 haziranda gel dedi sevgili doktorcummm :)

bhcg kaç çıktı bugün

Sonuç bekliyorum canim :)) pek umudum yok ama hayirlisi. Sen naptin ne alemdesin :)

Bende yendim vajiyi . Yumurta gunum gecti bati bdkliyorum daha 8 gun var o yuzden haziran topigindeyim.canim burayida takipteyim cok hamis olan var maasaallAh

;)))ah sorma canım ama hem çalışıp hem de yarin ne yapsam düşüncesi çok gıcık bir şey.bulantilarin geçecek inşallah canım birZ daha sabir.bana gelince moralsizim ama olmazsa da bu ay yapacak birşey yok Allah büyük. Ama ne kadar istediğimi de bi o biliyor...

Haklisin kuzum sen iste vazgecme moralsiz olma insallah en hayirli zamanda gelicek bebisin

Yumurta takibinde adetin 13. Gunu 24 mm yunurta gordu dr bide 14 mm 9 mm iki tane daha yunurtam var ama vok buyumus sagliksiz adet olmayi bekle dedi :( bu ay tutmaz hamile kalamazsin dedi. Ama bi ihtimal belki dedi :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyiyim cok sukur canm kasiklarimda bi agri ve basinctan baska bisim yok sen dinlenceksin artik tatli annis ;-)

Ayyy evet su 2 gun iyi dinlenir yatarimda persembe gunu kaynanamlara gidicez hafta sonu oradayizzzz :'(

İyi yükselmiş masaallah sonucun idrar testinde cikmamasi tuhaf 50 diye biliyorum hassasiyetlerinin ayin dokuzu yaklasik iki hafta yapiyo hadi hayirlisi

Sabah ilk idrarla yapmadim kuzum bide cok su icmistim oncesinden belki ondan idrarda cikmadi aman kanimda cikti ya onu pek umursamiyorummm :)

Gözün aydın canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin inşaAllah.. Darısı isteyen herkesin başına inşaAllah

Aminn kuzumm aminnn Rabbim isteyen herkese versin kucaklarimiz bos kalmasin insallaahhh

Yumurta takibinde adetin 13. Gunu 24 mm yunurta gordu dr bide 14 mm 9 mm iki tane daha yunurtam var ama vok buyumus sagliksiz adet olmayi bekle dedi :( bu ay tutmaz hamile kalamazsin dedi. Ama bi ihtimal belki dedi :((

Hadi ya ilac mi vermisti nasil o kadar buyumusler buyusunlerde olcusunu bilsinler bu yumoslar yaaaa ama kuzum diger yumoslar var kucuklerde mi sagliksiz kuzum?

Hadi ya ilac mi vermisti nasil o kadar buyumusler buyusunlerde olcusunu bilsinler bu yumoslar yaaaa ama kuzum diger yumoslar var kucuklerde mi sagliksiz kuzum?

Sagliksiz dedi 😩 kist olucak buyuk olan off ya delircem

Ayyyy canim cok sevindim, darisi bizim basimiza :49: insaallah. Dua et bizede😊 Esin cok guzel supriz yapmis sana☺ Sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarim ve Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder. Sen asilamayla mi hamile kaldin canim, belirtilerin nelerdi, kacinci gun test yaptin? Benimde asilamada 5. Gunum beklemek cok zor:18:

çok sağol canım. rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. canım. senin için de mutlaka hayırlı bir zaman vardır. inşallah sorunsuz geçiririm oğlumda epey sıkıntı yaşamıştım ama rabbim bana evlat verdi o kadarına seve seve katlanıcam. benimki kendiliğinden oldu canım. adetimin ikinci gününde kanda negatif çıkmıştı. 11 günde yeniden yaptırdım bu sefer çıktı canım. geç döllenme oldu heralde. belirtilerim adet belirtile gibiydi. göğüslerim şişti ağrıdı. kasıklarım ve belim çok ağrıdı. bir de dün karnıma kramp girdi. hala kasıklarım çok feci ağrıyor tıpkı üşütmüşüm gibi. Rabbim senin de gönlüne göre versin canım. sabır ve umut:)

Kizlar bir sorum olacak regli gunum bugundu hala olmadi test yaptim tek kirmizi cizgi cikti gebelik ihtimali yok degil mi ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi[/QUOTE]

Kizlar bir sorum olacak regli gunum bugundu hala olmadi test yaptim tek kirmizi cizgi cikti gebelik ihtimali yok degil mi ?

[/QUOTE]

çift çizgide gebelik var tek de yok ama geç dollenmedir kırmızılar gelene kadar umut var

Back