- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.061
Benim hic kanamam olmadi ama progestan iciorm kuzum tedbir amacli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah yaaaa asiri tirsiorummmm offfsssss bn uyuyamam bu gece napcam yaaaauu
6dan sonra canım bakalım ne diyecek..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye ki kızzz o zaman hepimiz tedbir amaçlı içmezmiydik senin bir sorun mu vardı kuzu???
normaldir sinooo bende o gece sabaha kadar uyuyamamıştım :)
Cok korkuyorum ama besleyemiorm bebegimi bak yedim yine cikardim benim halim ne olcak bole yaa offff Allah im mubarek cuma gunu yuzusuyu hurmetine sen yardim et saglikli olsun bebegimm Aminn
amin cnm ıns ya burda dagılıo kafam bıde calısıom sımdı bu ay daha ıyıyım :)))
Gram sorun yok canim hersey harika cok sukur ama yumurtadan keseye elhamdullillah igne falan oldum ya dusuk tehlikesi gormeden etmeden hic olmasin tedbir amacli ic dedi pko falan varya saglikli tutunsun die yani
progestan kanaması olanlara verilir bebeim senin kanaman mı var(((
kızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:
Zaten mahfoldum iyice 3 kilo vermsm heeee
Insallah gusel seyler soyler bitanemde bebisin sana tutunur Allahtan umidini kesme tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah yaaaa asiri tirsiorummmm offfsssss bn uyuyamam bu gece napcam yaaaauu
canım tebrik ederim hamilesin silik çizgi de hamilelik belirtisidir...eğer testin bozuk değilse tabi...kan testi yaptır hemen çıkar hayırlı olsun tekrardanselam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116350 :18:
Yok canım kanamam.. Bu durumda beklemekten başka yapılacak bir şey yok
canım o testlerde 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler dikkate alınmıyor ya da en fazla yarım saat...bende de oluyordu ama ben kaile pek almadım açıkçasıkızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:
Saglikli olur kuzum endiselenme sen bitanem ac kalirsa depodan beslersin sen onuda cikarmamaya calissan temis hava felan ne bilim ya hemen cikarmamaya calis benim kardesiminde vardida oyle yedigi herseyi diilde su cikariyodu genelde
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hayırlısı kuzum artık ne gelirse Allah'tan
hıhhh tamam işte bebeim senin niye kullandığın belli oldu şimdi iğne diyosun yaaa tabi ki dr verir sağlamlaştırmak için benim dediğimse hani herhangi bir sorun demiyeyimde bişey yoksa dr kolay kolay vermez progestan çakişş
Bendr depo genissssbeslenebilir kuzum yok bisi fayda etmio is yernde hep cikartiorm bak sabah aksam iki lokma yiom cikmio burdada az yiom cikio evde sirf oguruorum resmen boyk boyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?