- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.041
aynn cnm ıns olur ya ama nebılım
uzuluom hep ya ya olmassa
Kızlar bişey sorulan ya değeri 18 olana bile progestan veren doktorlar var tutunsun diye :/ bende böyle bir şey olamaz mı acaba
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116350 :18:
Doktorunla konus bitanem dr soyle ne zaman gorusucen dr la
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Silik cikmis dimi kuzum insallah hamilesindir istersen bi kan tahlili yaptir canim
selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116350 :18:
kız ne o mali falan onla bizim malimiZ oh biz kadınlar bi adım öndeyiz erkeklerden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu mübarek cuma günü dualarımız seninle kuzum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım benim bugün yoğun beyaz akintim geldi diğer günlere gore daha da fazla.dun yoktu mesela.bu nedir yumurta durumu icin
Allah soletti sanirim vallah kuzum yauu hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez belkimde ikizdir bir kiz bir erkek ayyy ne harika olur kiii gerci eli ayagi duzgn saglikli olsun insallahhh bende cok dinleniorm huzur doluorum orda istanbuldan uzak heryer bana huzur verir sanirimzaten canim hic koy kahvaltisi cekmedi suan ofssss
Soyliycek kuzum kut kut kalp atislarinida duyacaksin insallahhh yarini bende iple cekiyorum :)
Ama bu dusunceyi aklindan cikar bitanem kafani dagit dusunmemeye calis bitanem stres yapma kendine herseyin hayirlisi insallah gobisimizde bebislerimiz olmustir Allah buyuk dua et bol bol
Kızlar bişey sorulan ya değeri 18 olana bile progestan veren doktorlar var tutunsun diye :/ bende böyle bir şey olamaz mı acaba
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olum ben sana demedim mi bir kız bir erkek hayal etme diye ne diyom ben burda senin tek kesen var ikiz olsalar dahi ya iki prenses yada iki prens olacaklar inşşş olurlar :)))
Yaaaaaa ozlem herseyi birakta ben cok korkuom Allah bilio ya nasil gitcem doktora bebegim duruordr sagliklidir dimi ya aglayasim var cok offf
progestan kanaması olanlara verilir bebeim senin kanaman mı var(((
kız manyak manyak düşünme elbette duruyordur kuzucuk yarın gidicen pıtpıtları duyucan allahın izniyle gelip bize müjdelicen o kaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?