• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

2 kase yogurt yeyip misil misil uyuycan bide tatli ye kardesim dedi ne seviosan artik sutlu tatli daha iyi sutlac yap

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bama yogurt mogurt islemio hic uyku yapmio kuzum sutlac cok severdm ama yiebilirmym bilmem bi topikte arkadas ayran iciorm iyi gelio dmis bende ayran.icim barimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynn kuzum ben igne oldum kiz diom keskem igne olmadan da kendimiz deneseydik belkim igneszde olardi :D:D doktorcugumn gazina geldik ama belkide olmicakti amann iyiki geldi bebisim gobisimee darisi sizleree progestan ikinci kutuma bile basladim kuzum icioz onla korunuo hissediom kendimi

Sinem kuzum senin yumosu kac mm ken igne yapti acap benim olmusmudur yaf kasigimin ora tas gibi sis bole ara ara surekli diil bicak saplaniyo

Ayyy kizim noluyo sana ne olur ne olmaz sen ihmal etme derim bence ben carcamba gunu koyu gordum dun silikti artik bugun yapmiycam yoruldum 3 gundur yarina artik hahahah dun o diil kocisede biraz trip yaptim calisma var biliyo hic yeltenmiyo meger oda benden bekliomus bende ondan biraz duygusaldan sonra tatliya bagladik

elifçim benimde hiç böle olmazdı bebeğim bende çok şaştım açıkçası ben sana söleyeyiim ben bir hafta önce yumurtladım hani dediydim yaaa ıslaklık var bende şimdide ya kanamam olcak yada bilmiyorum artık dr a mutlaka sorcam bakalım inş bir sorun yoktur kuzum yaaa çok sıkıldım 3. ay biticek ne bitmez bir çileymiş öffff kızıma sadece bir kardeş istiyoruz yalnız kalmasın bizde onu sevip çimdikleyelim diye ama nasip işte ne zaman kaderde varsa o zaman olacak biraz müslüm babaya bağladım ama bazen onada ihtiyaç var :)))

Acaba midenemi dokunuyo surekli is yerinde cikariyosan bak sefer tasi al kendine gotur oyle bi cozum uret bence merak etme verdigin kiloyu aliyon 7.aydan sonra kardesim 6 kilo verdi iki ayda 9 kilo aldi :) moralini bozuyum senin gobisin siscekkk yuvarlancan sen :) aahahhhahahaha

Bugun kendim disardan.soledm solemez olaydm dunya para verdn yine cikti :D meyve aldm yanima onu yicem simdi artik napim kesin top gibi yuvarlanirim benn bizim oralar hep bayir salarm kendimi asagaaa :D:D:D

Bama yogurt mogurt islemio hic uyku yapmio kuzum sutlac cok severdm ama yiebilirmym bilmem bi topikte arkadas ayran iciorm iyi gelio dmis bende ayran.icim barimmm

Ewet onu bende demistim sana ama nerdeee ic ayran ic cabuk

Sinem kuzum senin yumosu kac mm ken igne yapti acap benim olmusmudur yaf kasigimin ora tas gibi sis bole ara ara surekli diil bicak saplaniyo

19-22 sanirim.ole bisiydi canim yumoslar dollendimi acaba yumos kizzz

arkadaşlar iki gündür ara ara karın bölgeme krampa giriyor sanki bir sürü bıçak saplanıyormuş gibi oluyorum göbeğimin altında ve kasıklarımda da batma hissediyorum adetime 1 hafta var acaba hamile olabilir miyim ?

elifçim benimde hiç böle olmazdı bebeğim bende çok şaştım açıkçası ben sana söleyeyiim ben bir hafta önce yumurtladım hani dediydim yaaa ıslaklık var bende şimdide ya kanamam olcak yada bilmiyorum artık dr a mutlaka sorcam bakalım inş bir sorun yoktur kuzum yaaa çok sıkıldım 3. ay biticek ne bitmez bir çileymiş öffff kızıma sadece bir kardeş istiyoruz yalnız kalmasın bizde onu sevip çimdikleyelim diye ama nasip işte ne zaman kaderde varsa o zaman olacak biraz müslüm babaya bağladım ama bazen onada ihtiyaç var :)))

Tabi canim dr gidince saflasip unutmada aman gitsen aslinda bi dr ya kocissiz gidemezmisin uzakmi yani tatlim hayir ben olsam bende endiselenirdim ama giderdim dr aklimi kurcalayacagina hic yaniii

Son düzenleme:
Bugun kendim disardan.soledm solemez olaydm dunya para verdn yine cikti :D meyve aldm yanima onu yicem simdi artik napim kesin top gibi yuvarlanirim benn bizim oralar hep bayir salarm kendimi asagaaa :D:D:D

Ajhhahahaha Allah iyligini versin senin tatlim benim yaa

Kızlar benimde dün bat günüydü ama olmadım çok heyecanlıyım korkuyurumda inşallah adt olmam yaaa :26:

bnm de 26 27 falan
ama bn cok oldu bırakalı bu 2 gundur akıntım cogaldı
nıe kı
sımdımı yumurtluom bn
acaba

Yok canim yoksa acaba olabilirmiki hic bilmiyom keske birakmasaydin calismalari bende gecen ay biraktim sonuc husran bu kez aaaa birakmiycam

Back
X