- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.081
Aman dahada iyi ol insallahh kuzucumm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
inş cnm ya senn bat nesaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dahada iyi ol insallahh kuzucumm
senin kilo vermenin bebeğe bir zararı yok kuzum elifinde dediği gibi vücudumuzda depolarımız var meleğin ordan alıyordur hiç kuşkun olmasın :)))
2 kase yogurt yeyip misil misil uyuycan bide tatli ye kardesim dedi ne seviosan artik sutlu tatli daha iyi sutlac yap
Aynn kuzum ben igne oldum kiz diom keskem igne olmadan da kendimiz deneseydik belkim igneszde olardidoktorcugumn gazina geldik ama belkide olmicakti amann iyiki geldi bebisim gobisimee darisi sizleree progestan ikinci kutuma bile basladim kuzum icioz onla korunuo hissediom kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy kizim noluyo sana ne olur ne olmaz sen ihmal etme derim bence ben carcamba gunu koyu gordum dun silikti artik bugun yapmiycam yoruldum 3 gundur yarina artik hahahah dun o diil kocisede biraz trip yaptim calisma var biliyo hic yeltenmiyo meger oda benden bekliomus bende ondan biraz duygusaldan sonra tatliya bagladik
Acaba midenemi dokunuyo surekli is yerinde cikariyosan bak sefer tasi al kendine gotur oyle bi cozum uret bence merak etme verdigin kiloyu aliyon 7.aydan sonra kardesim 6 kilo verdi iki ayda 9 kilo aldi :) moralini bozuyum senin gobisin siscekkk yuvarlancan sen :) aahahhhahahaha
inş cnm ya senn bat nesaman
Bama yogurt mogurt islemio hic uyku yapmio kuzum sutlac cok severdm ama yiebilirmym bilmem bi topikte arkadas ayran iciorm iyi gelio dmis bende ayran.icim barimmm
Zaten mahfoldum iyice 3 kilo vermsm heeee
Sinem kuzum senin yumosu kac mm ken igne yapti acap benim olmusmudur yaf kasigimin ora tas gibi sis bole ara ara surekli diil bicak saplaniyo
Benim 27 mayis kuzum calismam daha dun bitti ama devam edicemde 1 gun aralikla ardarda yapmam
kızlarrrrrr bata sonnn 2 günnnnnnnnn :) dun gece yıne test yaptımmmmm negatıfffff![]()
Canm belli olmaz daha benm bat da 18 mayıs dün yaptım negatifff
💕✨
elifçim benimde hiç böle olmazdı bebeğim bende çok şaştım açıkçası ben sana söleyeyiim ben bir hafta önce yumurtladım hani dediydim yaaa ıslaklık var bende şimdide ya kanamam olcak yada bilmiyorum artık dr a mutlaka sorcam bakalım inş bir sorun yoktur kuzum yaaa çok sıkıldım 3. ay biticek ne bitmez bir çileymiş öffff kızıma sadece bir kardeş istiyoruz yalnız kalmasın bizde onu sevip çimdikleyelim diye ama nasip işte ne zaman kaderde varsa o zaman olacak biraz müslüm babaya bağladım ama bazen onada ihtiyaç var :)))
Bugun kendim disardan.soledm solemez olaydm dunya para verdn yine ciktimeyve aldm yanima onu yicem simdi artik napim kesin top gibi yuvarlanirim benn bizim oralar hep bayir salarm kendimi asagaaa
19-22 sanirim.ole bisiydi canim yumoslar dollendimi acaba yumos kizzz
bnm de 26 27 falan
ama bn cok oldu bırakalı bu 2 gundur akıntım cogaldı
nıe kı
sımdımı yumurtluom bn
acaba