Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ya bende seviniorum bebegim var diorum ama bi yandanda beslenemiorm bebegime yararim olmuyor bisi yiyemiorum ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülme benim kardeşimde 9 ay boyunca kusa kusa bir hal oldu yemek yiyemiyordu ama bebeğimiz maşallah sağlıklı seninde bir şekilde bebek besleniyordur üzülme takma tatlım

üzülme benim kardeşimde 9 ay boyunca kusa kusa bir hal oldu yemek yiyemiyordu ama bebeğimiz maşallah sağlıklı seninde bir şekilde bebek besleniyordur üzülme takma tatlım

Insalah oyledir canim cok uzuluorm beslenemiorum die insallah saglikli bir evladim olur insallah yrin doktor guzel seyler soyler

Insalah oyledir canim cok uzuluorm beslenemiorum die insallah saglikli bir evladim olur insallah yrin doktor guzel seyler soyler

amin canım sen takma bebeğin sağlıklı bir şekilde besleniyordur yarın haber ver bizlerede

Insallah guzel haberler veririm canim dua edin bana lutfen

Canım benim bugün yoğun beyaz akintim geldi diğer günlere gore daha da fazla.dun yoktu mesela.bu nedir yumurta durumu icin

Soyliycek kuzum kut kut kalp atislarinida duyacaksin insallahhh yarini bende iple cekiyorum :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hşgldn bbğmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napiyon kuzum sana kiziyorum umutsuz yazdiklarini okuyunca yaaaa herkeste ayni belirti yada belirti olacak diye bisey yokki nie bu kadar karamsar konusuyosun gusel gusel calistin yaptin elinden geleni simdi umutlu gusel bir sekilde bekle lutfen

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kızlar benimde 21 mayıs.bi kaç kere test yaptım ama negatif cıktı.bu ay çok umutluydum ama negatif cıkınca biraz umudumu yitirdim açıkcası. normalde adetime 1 hafta kala çok fazla göğüs ağrısı ve şişkinlik yaşardım.şimdi 5 gün kalmasına rağmen ne göğüsüm ağrıyo nede şişkinliğim var,böyle bişey yaşayan oldumu??niye olabilir

Kızlar bişey sorulan ya değeri 18 olana bile progestan veren doktorlar var tutunsun diye :/ bende böyle bir şey olamaz mı acaba

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim bendede senin gibi gogus agrim hep olurdu adet oncesi hamile oldugum ay hic gogus agrim olmamisti insallah sende hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…