- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.021
Umutlanmıcam işte bananeyok blyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
normal canım onlar tatlı olaylar en erken zamanında inşallah kurtulursun bulantılarından
üzülme benim kardeşimde 9 ay boyunca kusa kusa bir hal oldu yemek yiyemiyordu ama bebeğimiz maşallah sağlıklı seninde bir şekilde bebek besleniyordur üzülme takma tatlımYa bende seviniorum bebegim var diorum ama bi yandanda beslenemiorm bebegime yararim olmuyor bisi yiyemiorum ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülme benim kardeşimde 9 ay boyunca kusa kusa bir hal oldu yemek yiyemiyordu ama bebeğimiz maşallah sağlıklı seninde bir şekilde bebek besleniyordur üzülme takma tatlım
amin canım sen takma bebeğin sağlıklı bir şekilde besleniyordur yarın haber ver bizleredeInsalah oyledir canim cok uzuluorm beslenemiorum die insallah saglikli bir evladim olur insallah yrin doktor guzel seyler soyler
Bilmem ki canım yükselmez sanırım umutlanmak istemiyorum
amin canım sen takma bebeğin sağlıklı bir şekilde besleniyordur yarın haber ver bizlerede
şu mübarek cuma günü dualarımız seninle kuzum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahInsallah guzel haberler veririm canim dua edin bana lutfen
27 mayisss
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah guzel haberler veririm canim dua edin bana lutfen
Insalah oyledir canim cok uzuluorm beslenemiorum die insallah saglikli bir evladim olur insallah yrin doktor guzel seyler soyler
Hşgldn bbğmm :)
20 mayıs sıfır belirti sivilcem var regl olcm sanrm
bnm hıcbıseyım yk bı agrım var okadar o nıye ya akıntım arada gelıo
Kuzum ya herkeste ayni seyler olmuyoki bazilarinda hicbisi olmuyo bencee bunlari dusunmeden gusel bi sekilde bekleyelim stres yapmayalim bebislerimize :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kızlar benimde 21 mayıs.bi kaç kere test yaptım ama negatif cıktı.bu ay çok umutluydum ama negatif cıkınca biraz umudumu yitirdim açıkcası. normalde adetime 1 hafta kala çok fazla göğüs ağrısı ve şişkinlik yaşardım.şimdi 5 gün kalmasına rağmen ne göğüsüm ağrıyo nede şişkinliğim var,böyle bişey yaşayan oldumu??niye olabilir
canim bendede senin gibi gogus agrim hep olurdu adet oncesi hamile oldugum ay hic gogus agrim olmamisti insallah sende hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?