• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

aynn cnm ıns olur ya ama nebılım
uzuluom hep ya ya olmassa

Ama bu dusunceyi aklindan cikar bitanem kafani dagit dusunmemeye calis bitanem stres yapma kendine herseyin hayirlisi insallah gobisimizde bebislerimiz olmustir Allah buyuk dua et bol bol

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canım benim bugün yoğun beyaz akintim geldi diğer günlere gore daha da fazla.dun yoktu mesela.bu nedir yumurta durumu icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dollendimi acaba yumurtannnn ay cok heycan yaptimm

Allah soletti sanirim vallah kuzum yauu hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez belkimde ikizdir bir kiz bir erkek ayyy ne harika olur kiii gerci eli ayagi duzgn saglikli olsun insallahhh bende cok dinleniorm huzur doluorum orda istanbuldan uzak heryer bana huzur verir sanirim :D zaten canim hic koy kahvaltisi cekmedi suan ofssss :D:D

olum ben sana demedim mi bir kız bir erkek hayal etme diye ne diyom ben burda senin tek kesen var ikiz olsalar dahi ya iki prenses yada iki prens olacaklar inşşş olurlar :)))

Soyliycek kuzum kut kut kalp atislarinida duyacaksin insallahhh yarini bende iple cekiyorum :)

Cok korkuyorum ama besleyemiorm bebegimi bak yedim yine cikardim benim halim ne olcak bole yaa offff Allah im mubarek cuma gunu yuzusuyu hurmetine sen yardim et saglikli olsun bebegimm Aminn

Ama bu dusunceyi aklindan cikar bitanem kafani dagit dusunmemeye calis bitanem stres yapma kendine herseyin hayirlisi insallah gobisimizde bebislerimiz olmustir Allah buyuk dua et bol bol

amin cnm ıns ya burda dagılıo kafam bıde calısıom sımdı bu ay daha ıyıyım :)))

olum ben sana demedim mi bir kız bir erkek hayal etme diye ne diyom ben burda senin tek kesen var ikiz olsalar dahi ya iki prenses yada iki prens olacaklar inşşş olurlar :)))

Yaaaaaa ozlem herseyi birakta ben cok korkuom Allah bilio ya nasil gitcem doktora bebegim duruordr sagliklidir dimi ya aglayasim var cok offf

Yaaaaaa ozlem herseyi birakta ben cok korkuom Allah bilio ya nasil gitcem doktora bebegim duruordr sagliklidir dimi ya aglayasim var cok offf

kız manyak manyak düşünme elbette duruyordur kuzucuk yarın gidicen pıtpıtları duyucan allahın izniyle gelip bize müjdelicen o kaaaaa :9:

kızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:

Back
X