- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.981
bende izmirliyim canım ama 1.5 senedir eskişehirde kalıyorum....aydında güzel yerdir havası ferah severim o tarafları da seneye artık bebişinle geldiğinde meryemana,şirince,selçuk,efes yaparsınız analı kızlı :) :)Ben aslen makedon gocmeniyim kuzum istanbulda yasiyorum ama zamannda babanemler aydina goc etmisler orda yasiyorlar onlari ziyarete giderdik bu senede gitcektm ama gidemicem artikin seneye insallahh sen nerde yasiodn kiz biliodm sanki ama unuttm mu ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlm batım kaç :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin tatlim napalim takiliozzz :)
o zaman havalara uçarsın ben mutluluktan ağlamıştım ya sevintten beklemiyordum hatta yazıyordum da buraya benden bu ay umut yok adet günüde negatif çıkmıştı 3.gün görünce çift çizgiyi afalladım :) seninde öle olsa keşke birden hissetsenİnşallah şaşırırım ksn :)
26 mayıs cnm hyrdr napıon ????
bende izmirliyim canım ama 1.5 senedir eskişehirde kalıyorum....aydında güzel yerdir havası ferah severim o tarafları da seneye artık bebişinle geldiğinde meryemana,şirince,selçuk,efes yaparsınız analı kızlı :) :)
aynn cnm bnde dun ewdeydım gremedım hıc bugun burdayım
Kaça düştü cnm ?
allah mı söyletti ya analı kızlı birden çıktı ağzımdan anaaaaammmmAaaaa anali kizli dedin kizzzzmeryem anaya falan hepsine gittm harika yerler tekrar gitmek isterim vallaaa
o zaman havalara uçarsın ben mutluluktan ağlamıştım ya sevintten beklemiyordum hatta yazıyordum da buraya benden bu ay umut yok adet günüde negatif çıkmıştı 3.gün görünce çift çizgiyi afalladım :) seninde öle olsa keşke birden hissetsen
26 dan 21 e canım
amin canım inşallahİnşallah bebğm ya hayırlısı olsnda
Yaa cnm belki erkendir daha olamazmı doktor ne dedi ?
Evettt hamileyim tatlim bugun 7 haftalik oldukkdarisi sizlerin basinaaa Aminn
Şimdi gidiyoruz canım doktora ama sanmam. Geç döllenmiş demişti ama tam zamanında ilişki olmuştu. Geç döllenme değil bence deper bu sebepten düşüyordu
allah mı söyletti ya analı kızlı birden çıktı ağzımdan anaaaaammmmhayırlısı olsun bakalım bende yeni farkettim analı kızlı yazdığımı aynen çok güzel yerler ben bayılıyorum oralara havası suyu beni dinlendiriyor...kızını alırsın arabasına ohhh mis gibi birde kahvaltı yaparsın böyle köy kahvaltısı yeme de yanında yat
Ayy aminn inşaallahh :) Allah sana da sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sağlıkla çocuğuna kavuşmayı nasip etsin.aminn
💕✨
Ve bugunde esim nobetci cqnm
Günaydnnnlar herkeseeeee
İyiyim bbğm napıyım bekleyişteyz işteyiz :) bu arada batları yazamıyorum düzenleme hakkı mesajdan 30 dk sonraya kdr varmş üzgnm kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?