- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.961
denize gitmicem canım kordona gider çay kahve arkadaşlarla sohbet lafın gelişimi güneşlenme dedimKac gun kalcan kiz guneslenmek icin erken dgil.mi yauuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana diosun sen bana yazmiosumnn küssss
eğer kimyasal gebelik ise zaten hiç üzülme ki bende şuan ara ara üzülsemde en azından hamile kalabiliyormuşum diyorum ve kimyasal gebelikte sağlıksız bebek tutunama düşermiş ve bu sırada rahmin temizleniyor ve hamile kalma olasılığın artıyor...halk arasında bir bacağı içeride kalır derler bebeğin...ama lekelenme uzun sürüyor benim 22 sinden beri vardı daha dün bitti...
Batçııı geldi hanmmmmm batları alayımmm :) başımı yediniz kaç gndr :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlm batını alabilirmym :) yazcamda
yani dediğin mümkün tatlım hayırlısı olsun ama inşallah bu ay için sevindirici haberlerini alırızBnm uzun sürmedi olmayadablr tabi tutunamadı belki döllenen yumurta atılmş olablr gebelik olmadan
denize gitmicem canım kordona gider çay kahve arkadaşlarla sohbet lafın gelişimi güneşlenme dedim...salı geri gelcem bu akşam gitcem...bu arada hasta olmazsam giderdim denize,bizim oralarda girilir artık ama ben gimem daha
19 Mayıs.. Hcg düşüyor.. Kimyasal gebelik sanırım..
yani dediğin mümkün tatlım hayırlısı olsun ama inşallah bu ay için sevindirici haberlerini alırız
Bbğm şu batları halledym :) sözzz seni gıdık gıdık yapcam :)
Ikinci plandayim demekkkk wayyy wayyy
mecbur kuzum iş var bu aralar çok izin aldım ondan almayım artık diyorum 2 hafta önce gittiğimde 5 gün kalmıştım artık abartmayımOhhh valla canim cekti bak gordun mu yaww bizde her yaz Aydina giderdk mis gibi oralar vallaa izmirde keza ole cok az kalacan yauuu yetmez ki
aynen hiç üzülmeyelim en azından kfa dagıtıyoruz er ya da geç olacak allahın izniyle en azından bu günleri üzülerek değilde umutlu bekleyişler hoş sohbetler içinde geçirelim :)İnşallah bebğmm olmazsada hep birliktyz ztn :)
aynen hiç üzülmeyelim en azından kfa dagıtıyoruz er ya da geç olacak allahın izniyle en azından bu günleri üzülerek değilde umutlu bekleyişler hoş sohbetler içinde geçirelim :)
mecbur kuzum iş var bu aralar çok izin aldım ondan almayım artık diyorum 2 hafta önce gittiğimde 5 gün kalmıştım artık abartmayımsen nerelisin nerede yaşıyorsun
az daha bekle belki de süpriz yapacaktır sana o daha güzel olmazmı? anne ben geldim derAynen bn bu ay çok strressiz ve rahat geçirdm nasl geçti anlamadm bile :) inşallah bebiş vardır amaa hissettirse keşke kendini
az daha bekle belki de süpriz yapacaktır sana o daha güzel olmazmı? anne ben geldim der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?