• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kac gun kalcan kiz guneslenmek icin erken dgil.mi yauuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
denize gitmicem canım kordona gider çay kahve arkadaşlarla sohbet lafın gelişimi güneşlenme dedim:1::1:...salı geri gelcem bu akşam gitcem...bu arada hasta olmazsam giderdim denize,bizim oralarda girilir artık ama ben gimem daha

eğer kimyasal gebelik ise zaten hiç üzülme ki bende şuan ara ara üzülsemde en azından hamile kalabiliyormuşum diyorum ve kimyasal gebelikte sağlıksız bebek tutunama düşermiş ve bu sırada rahmin temizleniyor ve hamile kalma olasılığın artıyor...halk arasında bir bacağı içeride kalır derler bebeğin...ama lekelenme uzun sürüyor benim 22 sinden beri vardı daha dün bitti...

Bnm uzun sürmedi olmayadablr tabi tutunamadı belki döllenen yumurta atılmş olablr gebelik olmadan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

denize gitmicem canım kordona gider çay kahve arkadaşlarla sohbet lafın gelişimi güneşlenme dedim:1::1:...salı geri gelcem bu akşam gitcem...bu arada hasta olmazsam giderdim denize,bizim oralarda girilir artık ama ben gimem daha

Ohhh valla canim cekti bak gordun mu yaww bizde her yaz Aydina giderdk mis gibi oralar vallaa izmirde keza ole cok az kalacan yauuu yetmez ki :D:D

Ohhh valla canim cekti bak gordun mu yaww bizde her yaz Aydina giderdk mis gibi oralar vallaa izmirde keza ole cok az kalacan yauuu yetmez ki :D:D

mecbur kuzum iş var bu aralar çok izin aldım ondan almayım artık diyorum 2 hafta önce gittiğimde 5 gün kalmıştım artık abartmayım:1::1:sen nerelisin nerede yaşıyorsun

aynen hiç üzülmeyelim en azından kfa dagıtıyoruz er ya da geç olacak allahın izniyle en azından bu günleri üzülerek değilde umutlu bekleyişler hoş sohbetler içinde geçirelim :)

Aynen bn bu ay çok strressiz ve rahat geçirdm nasl geçti anlamadm bile :) inşallah bebiş vardır amaa hissettirse keşke kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mecbur kuzum iş var bu aralar çok izin aldım ondan almayım artık diyorum 2 hafta önce gittiğimde 5 gün kalmıştım artık abartmayım:1::1:sen nerelisin nerede yaşıyorsun

Ben aslen makedon gocmeniyim kuzum istanbulda yasiyorum ama zamannda babanemler aydina goc etmisler orda yasiyorlar onlari ziyarete giderdik bu senede gitcektm ama gidemicem artikin seneye insallahh sen nerde yasiodn kiz biliodm sanki ama unuttm mu ne

Back
X