- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.941
Ama sen mesaj duzenlemeden alt alta herkesi yazabilirsn hamile kalanlarn yanina hamile falan ortada olmasi kafa karistrmsn kuziskooo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende iyiyim canım lekelenmelerim bitti sanırım artık bugün izmire memlekeime gidicem geldikten sonra çalışmalara devam :)
Heyyy :) benide gör :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinnn ortmenimmmmm ilac almak yok aksam naptnz kocisi kandirdin mi yine
amiiinnn canım inşallah hepimizin sen nasılsın bata kaç gün kaldı ben bu aralar soma olaylarını takip etmekten forumu pek okuyamıyorumİnşallah bebişin olr hemncik :)
valla sıkıldım işten güçten gideyim azcık güneşleneyim gezeyim tozayım sonra tam gaz devamOhh bitsim artik lekelenmelerr yeter yaniii ohhh ne guzeel git memleket havasi al azcik
amiiinnn canım inşallah hepimizin sen nasılsın bata kaç gün kaldı ben bu aralar soma olaylarını takip etmekten forumu pek okuyamıyorum
aaaa az kalmış hadi bakalım bu sefer inşallah iyi haber verirsin...belirti yok diye üzülme bende de yoktu sadece adet geçti 3 gün sonra kasıklarım iyice battı orada anladım...üzülme yani belirti kişiden kişiye değişirAynen cnm maalesef çok üZgnmm, 20 mayıs bat hç belirti yol
Günaydın hanımlarr ay heyecandan çatlıcam 10 dk kaldı sonucun çıkmasına
aaaa az kalmış hadi bakalım bu sefer inşallah iyi haber verirsin...belirti yok diye üzülme bende de yoktu sadece adet geçti 3 gün sonra kasıklarım iyice battı orada anladım...üzülme yani belirti kişiden kişiye değişir
Bugün tatlım aslında kandırmak istemedim hani bir gün geçsin diyeartik bu aksama canim.sen nasılsın bugün?
gunaydın kıslar dun ızınlıydım gıremedım napıonuz bakalım
valla sıkıldım işten güçten gideyim azcık güneşleneyim gezeyim tozayım sonra tam gaz devam
gunaydın kıslar dun ızınlıydım gıremedım napıonuz bakalım
Tatlm batım kaç :)
eğer kimyasal gebelik ise zaten hiç üzülme ki bende şuan ara ara üzülsemde en azından hamile kalabiliyormuşum diyorum ve kimyasal gebelikte sağlıksız bebek tutunama düşermiş ve bu sırada rahmin temizleniyor ve hamile kalma olasılığın artıyor...halk arasında bir bacağı içeride kalır derler bebeğin...ama lekelenme uzun sürüyor benim 22 sinden beri vardı daha dün bitti...En azından hatırlarsn geçen ay lekelenmelerim oldu, bnde geçen ay kimyasal yaşadığımı düşnyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?